Merhabalar Radyasyon ☢️ (Radiation) Çok Güçlü Enerji Türüdür Hayatımız da Bulunan her şey Aslında Radyasyon Sayesinde Kullanılıyor Akıllı Telefonlar Lambalar Işık Bu Türde ki Radyasyon Türü İyonize Olmayan Yani Ölümcül Oran da Olmayan Türüdür Ölümcül Ciddi Yüksek risk Taşıyan Nükleer Reaktör Santral de kullanılan Radyasyon dur bu Radyasyon İyonize Olan Türüdür Atom Parçacığı Moleküllerden Oluşur Kısaca Özet Geçeyim Dedim 😊 Soruya Geleyim Hemen Radyasyon Denildiğinde Logosunu Görünce Aklınıza İlk Gelen Nedir Neler ☢️
Radyasyon (Radiation) ☢️ İsmini Duyunca Logosu nu Görünce Aklınıza İlk Ne Geliyor?
Ukrayna'ya gittiğimde cernobile gitmiştik. Lakin videolarda sanırım kaçak giriyorlar birçok yere. Turla gittik ama videolarda olan yerlere cihazımızdaki birçok değere bakıp uygun değil dediler. Yani gittik gördük ama you tube da daha fazlası var. Yine de güzel bir deneyimdi. Doğum günüm 26 Nisan 'da olması da ayrı bir konu zaten 😂
Eksik söyledin bende o yüzden sordum Hiroşima Ve Nagazikye yapılan Zalimliği bilmez miyim Ah Ulan Şeref (siz amerika kaç bin insanı katletti Çocuk Kadın Yaşlısı demeden Mk Keşke o atom Amerika ya atılsaymis
Benim Eleştirim Bu Yönü Pek Hoşuma gitmedi 4 Numara Reaktör Patlarken Detaylı Göstermiyor Uzaktan İtfaiye ci çalışanın evinin penceresinden uzaktan görünüyor Önce ışık parlaması sonra birden sarsıntı Orası Güzel de Birde yakından gösterilse Daha İyi olurdu belgeselinde Öyle Reaktör Çubuk tipalari Hareketi Patlama yani yakından
Bana Hiç öyle gelmedi 😅gayet başarılı bence Başı Kimyager valeri Legasov da başlıyor dizide İtfaiyeci nin yandığı hali var ya orası Acayip gerdi beni 😨
Pompa Odasında Kalan Görevli Bilinen Orada Kaldığı İlk Ölen Kişi Olduğu biliniyor Hiç Bulunamamış peki Pripyat Geziye gitmek ister misin Miydin Ukrayna Rusya Savaşı olmasa
Bir şey diyecem Örneğin Fil Ayağı Formunda ki Madde nin Yanına Gidene Yüksek para ödülü verileceği soylense gider bakar mısın 😅 Fil Ayağı ne diye soracak olursan bencd olarak paylaştım burada bakabilirsin Eriyen Çekirdeğin kalıntıları Koryum Kütlesi yani 4 Numara Reaktör Buhar dağıtım koridorda bulunuyor
Bu arada O fil ayağı Formunda ki Koryum Kütlesi Aşıri derecede Yüksek Radyoaktif Radyasyon içeriyor Alınan Bilgiye göre 30 saniye de ciddi Rahatsızlanma kusma baş dönmesi 5 dakika da iç kanama ölüm ah o maddeyi yok edecek teknoloji olsa Radyasyon çoktan etkisini kaybetmişti Pripyat Türkiye de heryerde kanser onun yüzünden çekirdeğin taa kendisi çünkü o
En İyi Cevaplar