Son 4 senedir hayat gitmiyor herzaman ölü gibiyim neden?

4 yıl önce başladı her şey daha fazla değil haftada birkere efkarlanırdım sebepsiz hüzünlenirdim gittikce ağırlaştı 2 günde bir oldu 1 sene önceye kadar yine idare ederdim ağırlaştııca ağırlaştı artık zevk alamıyorum hiç birşeyden yemeden içmeden gezmeden en sevdiğim aktiviteler bile artık zevk vermiyor 3 haftadır ölü gibiyim psikoloğada randevu düşmüyor her yerim ağrımaya başladı geceleri uyuyamıyorum seneler önce yaşanmış şeyler sanki dün yaşanmış gibi geliyor sürekli bi kaygı sinir öfke üzüntü stres her saniyem stresli geçiyor en ufak şeyde patlamaya başladım bu artık yakınlarımı ailemi çok kötü etkiliyor anneme bile canımdan çok sevdiğim anneme bile bazen bağırıp çağırıyorum sonra deli gibi pişman oluyorum gidip gönlünü alıyorum herkes 50 yaşında adam gibisin ne bu haller demeye başladı herkes benden şüpheleniyor bi maddemi kullanıyorum diye sersem gibi geziyorum etrafta tek kullandığım şey sigara benim ama dışardan bakınca madde kullanmış gibi gözüktüğümü söylüyolar yavaş yavaş intihara gidiyorum sporada başladım iyi gelir dediler etki etmiyor spordayken yatışıyorum ama çıkınca yine aynıyım kendimden korkar hale geldim kendime zarar vericem diye çok korkuyorum bazı ataklarda yani kriz gibi şeylerde kendimi kesmeye başladım yardımcı olun napabilirim daha 18 yaşındayım ben.
Son 4 senedir hayat gitmiyor herzaman ölü gibiyim neden?