Güncellemeler
+1 yıl
Ağrım çok kötü yapmadığım şey kalmadı evde acile bile gittim ilac verdiler ama hiçbir işe yaramadı yardımcı olun lütfen
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İyi gelmeyeceği çok az şey var
Rakı mi yok viski votka falan da iç
Nerden buluyorsunuz böyle saçma soruları ya 😂
Soruyu iyi okursan neden sorduğumu da anlarsin zaten keyfimden içiyorum ben de ya sırf sizin gibiler yanlış ağrımasın diye güncelleyip açıklama yaptım bir de
Onu görmedim ama içkinin hiç bir şeye faydası yoktur doktora gidin ya da göbek düşmesi de olmuş olabilir
Gittim doktor doğru düzgün bile ilgilenmedi kaç gündür ağrıdan ölecem yarın okulum var nasıl gidiceksem bu halde🥺
Dediğim gibi göbek düşmesi de olmuş olabilir o da çok ağrı yapar
O kardeşim de var göbek deliği ağrıyor ama benimki öyle bir şey değil bilmiyorum doktor da doğru düzgün ilgilenmedi ilaç yazıp gönderdi yemin ederim diyorum oluyum gitsin dayanamıyorum ağrıya 🥺ben reglken böyle ağrı cekmiyordum ya.
Başka doktora git sende ya neden çekip duruyorsun
Öyle yapacağım yarın gideceğim de bu ağrıyla üniversitenin ilk gününe nasıl gidicem onu düşünüyorum 🥺
Okul mu önemli sağlık mi ya gitmiver nolacak bir gün gitmemekle
Ya ilk günle diye gitmemezlik yapmayayim dedim
Bişey olmaz sağlık söz konusu sonuçta
Haklısın yarın da ağrım olursa gitmem sanırım babam da öyle dedi de ben ilk gün diye gideyim en azından dedim ama o kadar okul açılsın diye bekledim o kadar evde boş boş otururken şimdi okulun açılmasına yakın hasta olmak zorunda mıydım bende ki sans kimse de yok yemin ederim
Öyle konuşma ya Allah'tan gelen bişey bu sonuçta isyan etme okul sağlıktan önemli değildir
Değil ama ben çok hevesleniyordum ne bilim üzülüyor insan yine de bir de ilk yılım olunca tabi
Haklısın teşekkür ederim
Rica ederim
Diş ağrısına iyi geldiğini biliyorum da onu bilmiyorum 😅
İnternette iyi geldi diyor ama gelmicekse gidip 200 tl param yansın da istemiyorum ama ağrıya da katlanamıyorum 🥺
Alkol, mide ve bağırsak ağrısını daha kötü yahar. Decitel diye bir ilaç var çok iyi geliyor
Ama internette öyle demiyor
Aman deyim çok daha kötü olursun. Nasıl bi karın ağrın var?
Açım ama yemek istiyorum ama yiyemiyorum yerimde duramıyorum öyle bir ağrı ama internette de rakı iyi geliyor diyordu baya hastalığa iyi geldiğini söyledi ama off
Bir de karnın da aç. Mide bağırsak kalmaz aman sakın. Nane limon denedin mi
Nana limon denedim ballı limon denedim sütlü de denedim hiçbir şey ise yaramadi🥺
Bende hassas bağırsak sendromu var ben de yaşarım bazen ağrı. İstersen yazabilirsin yardımcı olurum
Tamam istek atarım teşekkürler
Gaz sıkışması sıkıntın varsa alkol daha çok etkiler öyle bir sorunun var mı?
Normalde yok ama şimdi var sanırım of napacam bilmiyorum şimdi okula gitmem gerek nasıl gidicem napacam hiç bilmiyorum
Benimd şu an çok kötü gastroenterolojiye randevu aldım sende ihmal etme
kizlar raki iciyor mu ilginc
Niye kızı erkeği olsun hen ben sevmem içmem ama çok çaresizim ağrım çok kötü yapmadığım şey kalmadı evde
En iyi tedavi şeklidir.
afedersin ama süte b*k karıştırmak gibi
Dene bence iyi gelirse haber ver
Gelmez
Internette geliyor diyor ama
Canim çekti ya
Boğma
Gelir gelir fondiple
Gelmez kafa yapar
1 bardak icicem hepsini değil tabi ki
Acilde ne verdiler?
İğne yaptılar ve ağrı kesici ve bir kaç kapsül hap falan ama işe yaramadı hicbiri🥺🥺
Icki ile bu dediklerin iletişime gecer.. bence tekrar acile git. Sacma seyler yapma
Valla aynisi bana oluyor, gidiyorum kayisi yazan ama icinde 20 cesit bitci caki olan süper bir karisim var hee markette var.. bir iciyorum 1saat sonra ishal gidiyorum
Gaz ve kabizliga süper bir cozum buldum
Icinde super bir karışım var
Ne varsa bagisakta sokuyor
Uykuda yapıyor cok ucuz bir cozum
Kayısı mi
Dogadan kayisi ismi... ama icinde birsuru sey var.
Bir çay bardağı içtim biraz iyi geldi gibi ama bir kaç saat sonra belli olur ama kayısı daha kesin cozumse onu alırım
Sallama cay şeklinde
İsmi doğadan kayısı mi
Ama sakın ikiden fazla içme
2-3 saat sonra tuvalete gideceksin
Ama nasıl normal sallama çaylı olan mi normal kayısı mi anlamadim
Evet canısı
Gel resim atayım
Yarın okula baslayacaksan normal
Stres kaynakli karin agrisi
Sana t. b. diye ilac var onu niste doktoradan:)
Ama bunu ic bak rahatlayacaksin
Dogadan karisik bitki cayi kayisili
Ic bagirsaklarimda hicbirsey kalmayacak
Ama 2 den fazla icme
Icinde rahatlatoco birsyru madde var.
Raki icme
Yarin basin agrir
Ya çay bardağı tek içtim ondan başka içmem bir şey yapmaz ama o dediklerini aldjricam şimdi kardesime
20 li paket
Dogadqn markasi
Kayisili karisik bitki cayi
Teşekkür ederim inşallah iyi gelir ya
Merak etme bana guven
Yarin okul varsa normal
Bunu fazla icme 2 bardak içebilirsin 3- 4 saat sonra komple bagirsaklarini bosalacak
Karım kaslari geriliyor stres olunca
İçindekiler: Sinameki Yaprağı, Huş Ağacı Yaprağı, Barut Ağacı Kabuğu, Rezene (%6,4), Ahududu Yaprağı, Aroma Vericiler (Kayısı, Şeftali, Portakal), Isırgan Yaprağı (%4,7), Kiraz Sapı, Meyan Kökü, Funda Yaprağı, Civanperçemi (%2,8), Ardıç Meyvesi, Kuşburnu, Kayısı (%0,1).
Ilk bir tane icince yahu bisey olmadi dedin, 1 saat arayla 1 er tane toplam 3 tane içtim, aman Allahim bu nasil bir ishal dedim. Sakin fazla icme. 3-4 saat sonra etki ediyor.
Ama 5 gündür bu ağrı var ya okul yüzünden olduğunu sanmıyorum ama🥺
Bu arada ilgin için çok teşekkür ederim ya sağ ol var ol
Ondan ondan, beyin arkasinda duran bir bilgi bu.
Bimde var mı bu dediğin
Vardir
İnşallah bakalım.
Her yerde oluyor
Ama marka doğadan olacak
Birde sade kayisi degil
Bitki karisik ustinde kayisi yazan
Teşekkür ederim tekrardan 🤗
Aksam yaz uyumazsan
Gecmis olsun
Tamam 🤗sağlıcakla kal çok sağ ol
✅👍😎
Kola iyi gelir
Hiç sanmıyorum hiçbir şey ise yaramadi🥺
Karnına neoldu geçmiş olsun leblebiye
Nayır
Internette gelir diyor ama🥺
İnanma internete
Ama alkolik gibi içip dozunu abartmazsan sağlığa bir çok yönden faydalıymis profesörler de diyor tabi ki abartmadan içilirse sık sık olmadan
Daha faydalı şeyler de var gerek yok alkole
Denemediğim şey kalmadı ki🥺
Daha çok ağrı yapar
Ağrı kesici iç
Keşke ise yarasa içmediğim ağrı kesici kalmadi
Bol bol muz tüketin karın ağrısına iyi gelir banada doktor um önermişti ama malum çok bahalı
Muz da yiyorum olmuyor yarın hastaneye gidicem napayim