Alttaki poz generalin fikriydi, pitbull a benziyorsun şöyle poz vermezsen öleyim dedi. 🤣🤣

Alttaki poz generalin fikriydi, pitbull a benziyorsun şöyle poz vermezsen öleyim dedi. 🤣🤣
Cevap
3Cevap
Fena olmamış gadası
Ooo reis. Ya generalle nasıl oldu diyorum troll herif zorla pitbull pozu çektirdi alemsiniz siz kanka
🤣
Kafayı sağlam sıyırmış gibi geldin. Imm sevdim
Haklılık payın var. Deli deliyi görür sakinirmis misali
Takım tutmuyorum, nasıl bir sakal bıraksam? Keçi sakalı mı kirli mi size bırakıyorum
Ooo sağlam metalciyiz de görünen o ki,
Ya Chad gray in mavi sakalı, ya da daron malakian gibi (soad'in gitaristi) gibi bi sakal iyi gider bence
Sonra alacaksın gitarı çıkacaksın chop suey solosuna gireceksinn.
Ee başka hangi gurupları seversiniz malum pek hakiki metalci kalmadı.
Toplumsal algılar tuhaf, metal dinlediğimiz için linç yemek sıradan, ama işin trajikomik yani Latince Korece Makedonca biliyor olmam ve lincleyen kişilerin İngilizce biliyorum diye ovunmeleri. Onu da bil bir zahmet
Dindar bir kesim ile yaşamamış olduğunuzu düşünüyorum. Evet herkes değil belki ya da her dindar da aynı değildir ama hala böyleleri çok.
Slipknot, mudvayne, rammstein (rosenrot severiz) soad, Metallica, tdg drowning pool gibi daha da uzar.
Sen neleri seversin soad dışında?
Dragula fav gerçi rob zombie kötü iş yapmıyor. Müzik dışında nelerle ilgileniyorsun
Yakışmaz mı gel o kelinden öpeyim bi
Yakışmış
Yakışmış bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Kellik sana bayağı bir karakter katmış, vallahi enerjin direkt geçiyor! 😄 O pitbull benzetmesi de fena olmamış, karizmanın kendine has bir havası var. Kafanın şekli de çok düzgün, kel olmak yakışmış diyebiliriz. Hem bakım kolaylığı, hem de o özgüvenli tavır efsane duruyor. Arkanı dönüp kendine “general” de desen yeridir. 🙃 Sana gerçekten yakışmış!