Aranızda kusurak zayıflayan var mı? Kusurak 1 haftada en fazla kaç kilo verilir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aranızda kusurak zayıflayan var mı? Kusurak 1 haftada en fazla kaç kilo verilir?

Tehlikeli bir kilo verme yöntemi.
Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 10 yıldır kilomu koruyorum.
Kusarak kilo verirsen uzun vadede daha çok kilo alırsın metabolizman yavaşlar kas kaybedersin kas kaybettikçe yaktığın enerji düşer ve gereğinden fazla östrojen salgilamaya başlarsın o da daha kolay yağlanabilecek bir vücut verir sana.
Ben yıllardır ayı gibi yerim ama sağlıklı beslenirim
Yıllardır 48 kiloyum
canım kusmak yerine spor yap kas kütlen arttikça vücudun yaktığı kalori de artar. Ayrıca daha fit sıkı bir vücudun olur
Cevap
12Cevap
kusmak zararlıdır
Kusmak yerine bitter çikolata ile zayıflama daha iyi olabilir ama böbreklere dikkat edilmeli cikolata yenip su içildikten sonra terleme yapıyor
Kusarak değilde sıçarak zayıflayan arkadaşım vardı 120 kg 90 a indi bu duphalac diye bir ilaçtan kullanıyordu 😂😂
Gecen sene stresten hic bisey yiyemedigim halde istifra ederek 1 haftada 8 kilo vermistim ama acayip sagliksiz surekli tansiyon düşüyor
Çok tehlikeli bir olay. Alışkanlık haline getirilirse iç organlar zarar görüyor
Kusmak yerine yemek yemesen daha mantıklı aslında
Ben genelde karşı cinsin boğazına yasak giriş yaparak kusturarak zayıflatıyorum. Çok uygun bir ücret karşılığında sana yardımcı olurum.
saçmalamayın, karbonhidratı yarıya kesin zaten zayıflarsınız
sağlıklı bir şey değil.
bulumia mısınız acaba
Cok tehlikeli haberin olsn
6 level fake kaldimi ya tebrikler
Fake değilim ki
İğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?