Arkadaşlar benim sıkıntım kilom. Sürekli 10 kilo al 10 kilo ver 20 kilo al 15 kilo... Böyle gidiyor ve en sonunda 74 e kadar çıktım ve 162 boyla. Özgüvenim o kadar yok ki sırf tanıdıklarım beni görmesin diye dışarı çıkmıyorum. Oysaki çok güzel bi sahilimiz var eve 15 dakika her gün yürüsem illa zayıflardım. Eskiden daha iradeliydim ama bu döngüden o kadar sıkıldım ki artık hiç bir zaman zayıflayamıycakmışım gibi hissediyorum. Ben son 5 yıldır kilo vermeye çalıstığımı fark ettim tek derdim tek muhabbetim bu. Sevgilimle ne zaman tartışsak kilolu olduğum için böyle davranıyor diye kurmaya başladım. Nedense diyetistene gitmek bende saçma bir korku oluşturuyor. Bi de bu kiloyla polislik hayalleri falan kuruyorum. Nasıl o hırsı yakalıycam hadi yine bi şekilde verdim kiloları bunu nasıl koruyacağım. Bunca zaman şimdiki kilom kadar kilo vermişimdir hepsini aldım çok kızgınım kendime, aynaya bakmaktan nefret ediyorum. Kıyafetlerim artık olmuyor o yüzden özenli giyinmekten de nefret ediyorum ve saldım. Eşofman bol şeyler giyiyorum etlerim sıkışmasın rahat oturayım diye. Bu sefer yaşıtlarıma bakıyorum ben 22 yaşındayım ya 30 gibi duruyorum, babam bana yaşlı kadınlara benziyorsun dedi. Herkes anasını satayım çevremdeki herkes 50 55 60
İradeli olmak için napacağım. Hem beslenme hem hareket etmek için. :/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer