Güvenilir iyi düzgün biriyim. İki yüzlülük yapmam ama ne şanssız bir insansam doğru düzgün arkadaşım yok sokağa çıktığımda millet ne güzel eğleniyor. Sevgilim dahi hiç olmadı. Özgüvensiz biri değilim emin olun sadece ben de mutlu olmak isterdim. Güvendigim karakterli birisiyle sohbet etmek dertleşmek isterdim ama nasip degilmis
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Arkadaşım kariyer yap ortamın olsun bakımlı ol kızlar peşinde pervane olur
O zaman menfaat ilişkisi olmaz mı? Hem benik ortamım şantiye ortamı olsa da hep erkek. Ben dozunda olsun istiyorum ne hep erkek olsun ne hep kız yerine göre
Haklısın ama maalesef hayat bunu gerektiriyor masumane bir sevgi1000/1 bilmiyorum kader kısmet umarım gönlüne hitap eden birini bulursun
Bu zamanda zor. Çevrem de geniş değil zaten. Bazen sosyal medyadan konustugum oluyo ama ben seçiciyim her önüne gelenle degil kafa yapın uyuşacak onu görünce heyecanlancaksın işte bunu isterim. Sen nasıl birini istersin
Açıkçası ben bir şey istemiyorum artık vazgeçtim zaten akışına bırakmak lazım su akar yolunu bulur elbet kariyerden başka düşündüğüm bir şey yok kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğim bir mevkiye sahip olmak için çabalıyorum ben masumane sevgiye inananlardanım ama zor bu zamanda
Herhalde erkeklerin yaklaşımından soğuduk sen daha çok bir seyler paylascagin güvencegin sevgilin olcak kişinin aynı zamanda dostun kardesin her şeyin olmasını istiyosun
Gibi en önemlisi güven veren biri olmalı güvenmesem zaten sevgilim olmaz (bu yüzden hiç bu potalara girmedim) saatlerce konuşmaktan zevk alabileceğim birisi olamalı konuşmadanda beni anlayabilecek birisi tabi bende onu anlaya bilmeliyim. kendi ayakları üzerinde durabilmeli öyle baba parası yiyen tiki tiplerden değilde kendi parasını kazanan tiplerden olabilmeli çünkü emek veren değer bilir ve her türlü zorluğu aşar diye düşünüyorum. kimsenin bana bişi söylemesine izin vermemeli beni korumalı başkalarına karşı kendisi beni eleştirsede başkalarının eleştirmesine izin vermemeli bende aynı şeyleri onun için tabi beraber film izleyeceğim, kitap okuyacağım ve en önemlisi de konuşacağım biri olmalı insan babasını seçemez ama çocuğunun babasını seçebilir ben kendime eş seçmiyorum sadece ilerde çocuklarıma da bi baba seçiyorum öyle basit değil Bunlar benim düşüncelerim ama bide hayatın gerçekleri var aslında hepsi hikaye ilişkiler pasta tarifi yapmaya benzemez 2kaşık şundan 3kaşık bundan:)) İnsanın gönlünün aldığı kişi olmalı
Umarım karşına hayırlı insan çıkar. Şiir gibi yazmışsın. Sana değer veren anlayan biri olur. Erkeklerin çoğunu anlamışsindir nasıl olduğunu ister istemez güvenmeyebilirsin hak veririm. Peki daha önce olduysa sevgilin neden ayrıldın ne eksikti onlarda
Sen neler yapıyosun okuyo musun çalışıyo musun
İlerde evladın olursa nasıl yetiştirirsin ona katabilcegin en önemli şey ne mesela
Yok hiç olmadı, o potalara girmeyi düşünmedim şu an da paramedik mezunuyum atanmadan da düşünmüyorum
Amin inşallah hepimiz için
Insallah istedigin olur. Atanmadan niye olmasın nasip işi belli olmaz. Belki memleketinden birini bulursun belli olmaz çevren geniş mi
Amin inşallah, çevrem pek geniş değil konuşmak isteyen de oluyor bilmiyorum ama kariyerim olsun istiyorum önceliğim hep bu hayırlısı bakalım artık hayat neler gösterecek
Umarim istedigin benimde uyguladan paramedik mezunu konustugum olmustu hatayliydi sen misin acaba😅
Cidden şaka gibi sen ordulu musun
Şu aslı diyensin sen
Sen de diyarbakirli misin
Aynen
Neyse iyi günler, kusura bakma o gün ki yorum için
Sana da iyi günler önemli degil atabilirsin tabii ki de
kaliteli insanlar hep yalnizdir cunku
nerde vasifisiz meziyetsiz gevezeler var ortamcilar
Öyle diye diye hep yalnı kaldık. Akşam sahile gitsem insanlae eğleniyor ben kulaklıkla devamkee😅😅
Olmayınca olmuyor ben de aynıyım vazgectim artık.
Dua ediyorum hep biliyo musun. Özenmiyo değilik mutlu insanları görünce. Çok şey degil aslında hatrımın sorulmasını isterdim. İyi geceler diyecek biri olsun da isterdim
Hmm umursamıyorum artık çok kafaya takardım önceden
Nasıl birini istersin hayatında. Bi de neden umursamıyosun merak ettim
Çünkü boş geliyor kalıcı değil geçici Bi de alıştım böyle olmaya
Emin ol değer veren sadık biri olursa işte o zaman mutlu olursun seni yanıltan üzen bi olay mi oldu
Olmadı da herkes çıkarında olduğu için artık soğudum istemiyorum.
Düzgün insan yok zor baya.
Anladım demek istediğinj sen de haklısın. Erkeklerin zihniyetini ben de biliyorum. Ama bazı kızlarda az değil onlara da şaşırıyorum
O da kızların sorunu yani öyle olmayan kızlar da var ama erkekler bakmıyor kimse bize değer vermiyor anlayacağın erkekler ise çok az kaldı düzgün olan hepsinin amacı belli.
Onlar en başta gezcek eğlencek kişiyi arar evlenmeye gelince temiz ararlar. Benim karşıma 2 3 tane yakınlascagim kızlar denk geldi ama uzak durdum istiyorum ki eşim benim ilkim ve sonum olsun
Zaten o kızlar çok şanslılar gezer tozar her pisliği yaparlar ben de bekliyorum neyi bekliyosam düzgün insan pek yok olan da sanki bana gelme ihtimali düşüktür diye düşünüyorum ve kimse de hak etmiyor beni.
Yani yalan yok az cok seni stalkladim keske yakin sehirklerdey olsaydik seninle sohbet etmek usterdim
Keske umarım herkes layığını bulur.
Amin inşallah