Doktorlar diş çürüklerinin ve diş ağrılarının hafife alınmadığını ve 6 ayda bir sürekli diş kontrollerinin yapılması gerektiğini belirtiyor.

Doktorlar diş çürüklerinin ve diş ağrılarının hafife alınmadığını ve 6 ayda bir sürekli diş kontrollerinin yapılması gerektiğini belirtiyor.

Kalbimi pek sevmiyorum ama bilgi için teşekkürler. :)
Neden sevmiyorsun :)
Üzüyor beni :)
Cevap
8Cevap
Bilmiyordum ama dikkat ederim
Evet. Doğrudan kalbe vuruyor. Sporculara bakın dişleri düzgün olmasa da sağlıklı olur
Aynen öyle.
Benim kalbim artık acıyı hissedemeyecek kadar kırık😔
İltihapli dişe dolgu ve kanal tedavi yapılan ben bunu beğendi.
Bişey oldumu peki
@gokhans333 acillik oldum. Sonuç 3 paket ilac
sayende öğrenmiş olduk
Hmmm :)
Bize herşeyi öğret yani en faydalı bilgileri ❤⚘ 😊
Elimden geldiğince inşallah bildiğim konuları tabikide belirtirim.
sen KS nin gülüsün 🙂
🙄🤐
sözümü geri aldım sen KS nin cadısısın 😂🤣
şimdi oldumu 😅
Ya ama deme öyle 🤪
tamam demem 😚
özür
Evet maalesef etkiliyor
Ama bir çok insan hala bilincinde değil maalesef.
Sağlık bu şakaya gelecek bir şey deyil bir an önce farkederler inşallah
Ulan tamda dişim ağrıyor
Gorunmelisin diş ağrısı ihmale gelmez geçmiş olsun.
Evet çürüğüm hiç kalmadı.
Ne mutlu size 💐
Sınavdan sonra ilk işim bunla ilgilenmek
Ben yaptırıyorum
Esrarkeşlere el fatiha 😅
Evet biliyorum. Herseyi etkiler.
Öğrenmiş oldum
💐💐
Tedavi edilmeyen çürükler zamanla ilerleyerek daha uzun süren kanal tedavilerine hatta diş kayıplarına yol açabiliyor. Bunun yanı sıra önemsenmeyen diş çürükleri; kalp-damar, mide, karaciğer ve böbrek gibi pek çok sistemik hastalığı tetikliyor. Şimdi çekilebilirsin.
Porfilindeki foto gibi eksik yanlis bilgiyide kopyele yapistirmis, sende kopyecilik aliskanlik herhalde.
Diş çürükleri; kalp-damar, mide, karaciğer ve böbrek gibi pek çok sistemik hastalığı tetiklime sebebi dis cürükleri degil, eger etkilerse sagliksiz beslenme, sagliksiz hijyen , sagliksiz yasam tarzi, cürük dis degil. Cürüyen disin icin 6 ayda bir doktora gitsende sürekli seker yemen, sagliksiz beslenmen, yanlis agiz hijyeni kalbini sagligini etkileyebilir, etkiler degil, etkileyebilir ama bilimsel bir kaniti yok. Kariesin ana hasar verdigi alan disler, kalp degil, kaniti yok.
Hadi simdi git tekrar biryerden kopyele buraya yapistir
biliyorum
Iyi bakalim.
Evett
Maşallah
Bilmiyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar