#Levii

6-7 tane diş hekimi arkadaşım var hatta aynı zamanda ev arkadaşı ve iş arkadaşı (aynı yerde çalışıyoruz) olduğum da var ama hiç dikkat etmem yaptıralım diyorlar ona da yanaşmam korku biraz var ama arkadaşın olunca etkilemiyor daha önce çoğu konuda yardımcı oldular ağrı sızı çekmedikçe dişçi koltuğuna oturmam sağlıklı mı dişlerim kesinlikle hayır nerden baksan 3 çekim 2 İmplant 8-9 tane kaplama ve bir kaç tanede dolguluk dişim var kanal bile vardır ama ağrımıyor ağrımadıkça da dokundurtmuyorum 😒
Elimizden geldiği kadar, ruh sağlığına daha çok ağırlık vermeye çalışıyorum.
Peki plak oluşumu falan da etkili olur mu böyle bir durumda?
Çürük dislerden ziyade çürük insanlar etkiliyor beni..
Cevap
11Cevap
Ya dislerim curuk degil temizligine asiri dikkat ediyorum tikli oldugum icin, de ust dislerim tavsan. Onlar sinirimi bozuyo. Tel taktircam insallah 17 martta ay gelsin artik 17 Mart
Gitmiyorum dişçiye
Gitmeden önce turp gibiyim, gidiyorum, zilyon tane işlem yapıyor, sonra dişimde hassasiyet oluşuyor. Gitmiyorum o yüzden dişçiye.
Uzun zamanlar etmedim, şu sıralar çok dikkat etmeye çalışıyorum.
Çok dikkat ediyorum.. akşam fırçaladıktan sonra Listerinle gargara yapın mutlaka
Ben dislerimi sabah aksam fırcalasam da cürük olusuyor. Doktor genetik dedi. 2 bin lira harcadım özel doktora yine cürürse cıldırıcam
Dişçiden çok korkarım o yüzden dişlerimin bakımına özen gösteririm
Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeee. Çok tikkat edilmeli. tikkatli olun. diş çok önemli Allah muhafaza...
Arkadaş neden hep diş savunma yapıyor, biraz da o çürükle mücadele etsin habire destek bekliyor.
Evet, küçüklüğümden beri çok fazla dikkat ederim.
evet ölene kadar bidaha dşçiye gitmek istemiyorum
Elbette diş sağlığına dikkat ediyorum.
Dis sagligina kucuklugumden beri dikkat ederim
Çok önemlidir benim için.
Evet dikkat ediyorum.
Ediyorum. Sağlamdır dişlerim..
Ayyyyy sorma ahshsjsjsjjhs
Ediyorum diyemem
Dikkat ediyorum.
Dikkat ederim.
Dikkat ediyorum.
Hemde nasıl.😂