Selamlar 😊
MS hakkinda konusmak isteyenler bana yazabilir sevinirim. ✨
Benim sevgilim (yakinda esim olacak) MS‘li birbirimize destek olabiliriz. 🫶🏾
Selamlar 😊
MS hakkinda konusmak isteyenler bana yazabilir sevinirim. ✨
Benim sevgilim (yakinda esim olacak) MS‘li birbirimize destek olabiliriz. 🫶🏾
Merhabalar
4 senedir MS (multiper sklenoz) hastalı ile mücadele eden bir bireyim. Ve çok kişi gerçekten bu hastalıktan dolayı yanımda durmayı bile kabul etmediler. İlk önce sizleri canı gönülden tebrik ederim herşeye rağmen yanında olduğunuz için sevgilinizin
Cok üzüldüm ve gönülden herseyin en iyisini dilerim! Hasta olmayi kimse secmez ve hasta olan kisilerde aska sevgiye hakki vardir. Allah korusun yarin ben kötü durumlarda olsam yanimda destek isterim ve MS yüzünden senin yaninda kalmak istemeyenler zor günlerinde kimseyi yaninda beklemesinler. Tabiki insan korkar ve üzülür ama beraber hersey basarilir. Iyi günde kötü günde degil mi? 😊 MS hem herzaman kötü sonuclar almaz.. istersen mesaj at bana yasinda tam bize uygun daha güzel konusabiliriz destek olabiliriz ✨
Merhabalar, ben zaten bu konuda bilincliyim MS hastası olamama rağmen ne yapabileceğimi çok iyi biliyorum , eski sağlık personeliyim ve mesleğim gereği bütün herşeyini biliyorum ve şuanda Türkiye'deki en iyi hekimler ile tedavi surecim devam ediyor
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun
Tesekkür ederim 🌸
Rica ederim 🌸
Ovvv büyük geçmiş olsun. Annemde öyle. şu an mse bağlı trigeminal nevralji yüzünden hastanede yatıyor. Bir hafta oldu.
Bendende cok büyük gecmis olsun… Istedigin zaman ayrintili konusabiliriz belki yardimci olacak seyler birbirimizden ögrenebiliriz 😊
Aslında bize yarar bir durum yok fakat belki sizin ileride karşılaşabileceğiniz şeyleri öğrenmiş olursunuz. Çünkü bizim durum son evreye geldi
Bana mesaj atarmisin yeni oldugumdan ben yapamiyorum
Takip edersen atabilirim. şu an atamıyorum
MS i bitme aşamısana getiren insanlardan biriyim
Allah yardımcınız olsun
Amin cümlemize 😊
Benim amcam da öyle maalesef
Gecmis olsun.. istedigin zaman yazabilirsin bana dertlesiriz ve belki yardimci olabiliriz 😊
Bana mesaj atarmisin yeni oldugumdan ben yapamiyorum
Heyy mesaj atamiyorum artik noldu birden? 😱
Bende var
Gecmis olsun.. Istedigin zaman yazabilirsin bana belki birbirimize yardimci olabiliriz 😊
Yazamadım
gecmis olsun
Tesekkür ederim 🌸
Bana yazabilir misiniz
merhaba bana ulaşabilir misinizz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?