Günaydın öncelikle. Çevrenizde ya da kendiniz de bu hastalığa sahip kişilerin şu an ki yaşamı nasıl onu merak ediyorum. Atak geçirme sıklığı yürüyebilme durumu gibi...
Bide bu hastalığa sahip olan birine bişey sormak istiyorum
Günaydın öncelikle. Çevrenizde ya da kendiniz de bu hastalığa sahip kişilerin şu an ki yaşamı nasıl onu merak ediyorum. Atak geçirme sıklığı yürüyebilme durumu gibi...
Bide bu hastalığa sahip olan birine bişey sormak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çevremde bu hastalığı olan 2 kişi var. atak yaşamadıkları dönemde gayet iyiler diye biliyorum hiçbir sorunları olmuyor. atak zamanı da çok zor durumda olduğunu söylemişti birisi. sıklığı sanırım kişiden kişiye değişiyor. çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Buyrun sorun ne merak ediyosanız 5 yıldır bu hastalıkla yaşayan biri olarak
İlk olarak gecmiş olsun. Atak geçirdiniz mi hiç hangi ilacı kullanıyorsunuz bide ben haftada bi gün iğne vuruyorum bi hafta vuramadık unuttuk diyelim koruyucu iğnemizu vurmadığımız için atak mı geçiririz
Teşekkür ederim tabiki ataklarla geldi bu hastalık ilk olarak igne bende kullandım ama igne yetersiz geldigi
İçin ikinci atagım geldi ardından fingiya denilenen bir ilaç verildi onunla gayet iyiyim diger insanlar nasılsa bende başımın çaresine bakabiliyorum igneyi unuttuysanız atakta yoksa bir hafatalık bir süreçte size sıkıntı vermiyorsa haftaya kaldıgınız yerden devam edebilirsiniz ama sıkıntı vermiyorsa ilaçlarını düzgün kullanırsan hastalıktan korkma
Düzenli kullanıyorum iğnemi daha atak geçirmedim 9 ay oldu teşhis alalı ama belirtilerim çok oluyor Şu an tek sorunum şikayetlerimin hep olması onun dışında bi sıkıntım Yok teşekkür ederim cevap için
Mesala ne gibi sıkıntılar var
Konuşma sorunlarım başlamıştı bi süre sonra azaldı tekrar başladı konuşma sorunlarım sonra yürüme problemlerim oluyor gözüm seğiriyor bide bi göz kapağım düşmüş uyku problemlerim çok fazla var
İlaçlarını ihmal etme ne olursa olsun atlama ben emesin yanı sıra farklı hastalıklarlada uğraşıyorum sakın tembellige vurma ne olursa olsun harekete zorla kendini doktor ne derse o düzenli kullanımla emin ol bunlarda geçicek
Doktorumun dediği her şeyi yapıyorum Şu an inşallah geçer Size de çok geçmiş olsun
Sagol canım