Sağlık 1.79 boyunda 90 kilo erkek kilosu çok mu yoksa normal mi? popkek14 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 1.79 boyunda 90 kilo erkek kilosu çok mu yoksa normal mi? Güncellemeler+1 yıl cevap 1.79 boyunda 90 kilo erkek kilosu çok mu yoksa normal mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 376 cevap paylaştı. 175cm boyum bana 83 kilo fazla geliyor.. bence onun ideal kilosu 80-83 arası 1 5 Yorumla popkek14 +1 yıl göbeği çok az iri yinede kilo vermeli mi sence Yorumla cryptoGuy +1 yıl Eğilirken merdiven çıkarken hafif kardiyo yaparken zorlanmıyorsa ve kilosu normal hissediyorsa hiç ilişme bence Yorumla popkek14 +1 yıl neden 50 dakika koşu yapıyo kondisyonu çok iyi Yorumla cryptoGuy +1 yıl O zaman hiç sorun yok. Fazla kilo en fazla ayaklara etki eder ve dediğin gibi 50dk koşup kondisyonu iyi ve şikayet etmiyorsa kilo vermesin Yorumla popkek14 +1 yıl anladım teşekkürler :) Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aynı kilodayım boyum 1.89 yine de göbekliyim düşün sen artık gerisini 1 14 Yorumla popkek14 +1 yıl hmm sağlıklı beslenmiyormusun? Yorumla Jealous_14 +1 yıl Pek sağlıklı beslenmiyorum Yorumla Nazayy +1 yıl Hakkımı ver Yorumla Jealous_14 +1 yıl @Nazayy Ne hakkı? Yorumla popkek14 +1 yıl @Nazayy sen ne dion Yorumla Nazayy +1 yıl Boyun çok uzun benimki kısa hakkımı çalmışsın işte hauahwushws Yorumla Nazayy +1 yıl Bir şey demiyorum popkek abla Yorumla atlıkarıncanız +1 yıl @Nazayy ben veriyim hakkını 6 ayda 10 cm uzatırım seni Yorumla Nazayy +1 yıl @atlıkarıncanız nasıl olcak Yorumla atlıkarıncanız +1 yıl @Nazayy olacak işte meslek sırrı. kendini bana bırak rahat ol ben seni uzatacam. Yorumla popkek14 +1 yıl @atlıkarıncanız fotorafın güzelmiş ;) Yorumla atlıkarıncanız +1 yıl @popkek14 binmek ister misin? Yorumla popkek14 +1 yıl @atlıkarıncanız önce anneni bindir ondan sonra Yorumla atlıkarıncanız +1 yıl @popkek14 annemin böyle atraksiyonlara kalbi dayanmaz :D Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bende benzerim, omuzlar filan geniş. Yani biraz fazla oluyor ama çokta zorlamıyor. Normal sayılır. Özellikle kas kütlesi iyilse. 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 422 cevap paylaştı. Maşallah tosunuma, aslanima , ne yedin , ne kemirdin la sen dedirten cinsten. 0 1 Yorumla popkek14 +1 yıl izbandut gibi mi yani? Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Çok değil aslında normal işte boyuna göre 20 kilo falza. 0 0 Yorumla
_boogeyman__ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kassız ise kilolu kaslı ise güzel. 1 2 Yorumla popkek14 +1 yıl çok az göbeği var fit sayılır Yorumla _boogeyman__ +1 yıl Kadınlarda boyum 10 kilo aşağısı erkeklerde aynı olmalı. Bu fit standart. Kaslı olunca ikisindede 10 kg artması lazım aşağı yukarı Yorumla
brokenvbad Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl fazla gibi geldi biraz 1 4 Yorumla popkek14 +1 yıl göbeği az ama Yorumla brokenvbad +1 yıl vucut yapmissa tamam ama yoksa bence fazla bilemedim Yorumla popkek14 +1 yıl omuzları çok iyi geniş Yorumla brokenvbad +1 yıl guzel o zaman Yorumla
Elçibeyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Balkonlu erkek işte 😂😂 1 2 Yorumla popkek14 +1 yıl göbeği çok az nasıl başardın diyorum sağlıklı beslenme diyor Yorumla Elçibeyyy +1 yıl Yok dayı ben kitap kuran satıyorum aha dayiya sor misali 😂😂😂 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Bir tık fazla belki yağ kas oranına bağli 0 0 Yorumla
Sineztez Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Kilolu 1 2 Yorumla popkek14 +1 yıl göbek yoksa sorun olmaz ama demi? Yorumla Sineztez +1 yıl Olmaz, göbek olsa da sporla çok güzel kas olur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal bence 0 6 Yorumla popkek14 +1 yıl izbandut gibi demi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani yağ oranı önemli. Fitse gayet iyi durur. Erkek dediğin yapılı olur biraz Yorumla popkek14 +1 yıl sence iri değilde izbandut gibi olması için kaç kilo olması lazım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzbandut anlamı öğren öyle sor sjsjjs Yorumla popkek14 +1 yıl s. git aamck Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin gibi kasarlari sikkmek lazım da neyse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
175cm boyum bana 83 kilo fazla geliyor.. bence onun ideal kilosu 80-83 arası
göbeği çok az iri yinede kilo vermeli mi sence
Eğilirken merdiven çıkarken hafif kardiyo yaparken zorlanmıyorsa ve kilosu normal hissediyorsa hiç ilişme bence
neden 50 dakika koşu yapıyo kondisyonu çok iyi
O zaman hiç sorun yok. Fazla kilo en fazla ayaklara etki eder ve dediğin gibi 50dk koşup kondisyonu iyi ve şikayet etmiyorsa kilo vermesin
anladım teşekkürler :)
Aynı kilodayım boyum 1.89 yine de göbekliyim düşün sen artık gerisini
hmm sağlıklı beslenmiyormusun?
Pek sağlıklı beslenmiyorum
Hakkımı ver
@Nazayy Ne hakkı?
@Nazayy sen ne dion
Boyun çok uzun benimki kısa hakkımı çalmışsın işte hauahwushws
Bir şey demiyorum popkek abla
@Nazayy ben veriyim hakkını 6 ayda 10 cm uzatırım seni
@atlıkarıncanız nasıl olcak
@Nazayy olacak işte meslek sırrı. kendini bana bırak rahat ol ben seni uzatacam.
@atlıkarıncanız fotorafın güzelmiş ;)
@popkek14 binmek ister misin?
@atlıkarıncanız önce anneni bindir ondan sonra
@popkek14 annemin böyle atraksiyonlara kalbi dayanmaz :D
Bende benzerim, omuzlar filan geniş. Yani biraz fazla oluyor ama çokta zorlamıyor. Normal sayılır. Özellikle kas kütlesi iyilse.
Maşallah tosunuma, aslanima , ne yedin , ne kemirdin la sen dedirten cinsten.
izbandut gibi mi yani?
Çok değil aslında normal işte boyuna göre 20 kilo falza.
Kassız ise kilolu kaslı ise güzel.
çok az göbeği var fit sayılır
Kadınlarda boyum 10 kilo aşağısı erkeklerde aynı olmalı. Bu fit standart. Kaslı olunca ikisindede 10 kg artması lazım aşağı yukarı
fazla gibi geldi biraz
göbeği az ama
vucut yapmissa tamam ama yoksa bence fazla bilemedim
omuzları çok iyi geniş
guzel o zaman
Balkonlu erkek işte 😂😂
göbeği çok az nasıl başardın diyorum sağlıklı beslenme diyor
Yok dayı ben kitap kuran satıyorum aha dayiya sor misali 😂😂😂
Bir tık fazla belki yağ kas oranına bağli
Cokmus biraz
Kilolu
göbek yoksa sorun olmaz ama demi?
Olmaz, göbek olsa da sporla çok güzel kas olur
Boyuna göre çok
Takip ettim evet kilolu
fazla
Çok az fazla
Çokk
Normal bence
izbandut gibi demi?
Yani yağ oranı önemli. Fitse gayet iyi durur. Erkek dediğin yapılı olur biraz
sence iri değilde izbandut gibi olması için kaç kilo olması lazım?
İzbandut anlamı öğren öyle sor sjsjjs
s. git aamck
Senin gibi kasarlari sikkmek lazım da neyse