Göğüs ve kalçadan kilo alıp bel ve bacaklardan nasıl kilo verebilirim neyle beslenmeliyim napmaliyim belime herkes çok ince diyor ama bana hiç ince gelmiyor bi çözüm yolu önerin

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Göğüs ve kalçadan kilo alıp bel ve bacaklardan nasıl kilo verebilirim neyle beslenmeliyim napmaliyim belime herkes çok ince diyor ama bana hiç ince gelmiyor bi çözüm yolu önerin

Spor yapmasanız dahi bel çevrenizdeki hücreleri toplayacak ve sıkılaştıracak olan korseler belini inceltmeniz için hem hızlı hem etkili yollardan biridir eğer ki bel inceltici korseniz aynı zamanda spor yaparken kullanıma uygun bir modelse inceleme süreciniz çok daha hızlı ve verimli geçecek.
Belin gayet ince. Asıl olan kalcani ve goguslerini büyütmek. Zaten bunu yaparsan belin daha da ince görünecek ve idealin ötesinde mükemmel fizik ortaya çıkacak. Belini daha fazla inceltmen sana sağlık sorunlarından başka hicbirsey getirmez. Kalcani güzel bir antrenman ve beslenme programıyla halledebilirsin. Bunun için profesyonel destek alabilirsin. Göğüslerin egzersizle ve sporla büyümez ama diklesir ve daha büyük görünür.
düzenli spor ve diyet ile tabiki. burada kalbe en uzak yerler daha zor yağ yakan yerlerdir o yüzden yüzün süzüldü ( yüz kalbe yakındır ve öncelikli fark edilir kilo vermede) diyenlere aldırmadan devam edin istediğiniz sonuç gelecektir.
Kilo verince inceliyor birazcıkta sporla yanlarını daha ince hale getirebilirsin ama bence bu kadar yeterli biraz daha incelerse pantolon giymeyecek hale gelebilirsin.
Cevap
52Cevap
Squat egzersizi yapabilirsiniz
Kendisinin güzel fiziğinin iyi olduğunu bilip de böyle ilgi toplamak için soranlara ayar oluyorum.
Daha ne kadar inceltebilirsin ki?
Ya anlamiyosunuz fıstığım bana göre iyi falan değil
Tamam ben inanıyorum sana içini ferah tut
Aynen knk
Klasik 20 yaş ergen halleri
Cozum sadece spor. Cunku yağlarini komtrol edemessin vucudun nerden isterse ordan yag yakar ama kaslarini kontrol. ede bilirsin. Ola bildiyin kadar fazal yag yak ve gogus ve bacak calis birazda kalca. Belin inanki incecik kalicak ve cok cekici olursun. En onemlisi yaglanmayi dusunme kalsanmayi dusun
Sorunun doğru versiyonu:Kendimi nasıl hasta ederim?
Biraz istediğin bölgeyi çalıştıracak spora ağırlık verip protein tüketimini artır. Belim kalınlaşmasın diyorsan da korse tak bilmiyorum
60 cm beli olan ben bunu beğendi.. ben de bi 57 yapmak istiyorum bel korseleri işe yarar mı bilmem ama yarıyor galiba deneyeceğimm
Lan daha niye fazla zayıflamak istiyosun be kızım benim göbişim var senin maşallah dümdüz ya (göbiş dediğim minik göbiş canım allah allah)
Belini inceltmek istiyorsan ve incelmiyorsa kalçalarını biraz büyütsen belin daha ince görünür
Haklisinn
En kolay yag yakim squat ile olur. Agirlik kullanarak zorlugunu artirabilirsin.
Bel inceltir mi
Aynen ozellikle bel ust bacak yani dizden yukarisi ve orta karın
Yalniz dogru sekilde yapmalisin. Agirsaglam adli fitness egitmenini izle ve ona gore yap. Youtubede var.
belli bi yerden sonra kilo vermeden bel incelmiyor
Veririm o sorun değil ama üstten ve alttan da gidiyo
e gider oralardan asko sen kilo verirken pilatese de agırlık ver
Tamam tesekkur ederiiim
Beyin
Çok tehlikeli bir kardeşimiz.
adamı böyle hasta eder
Aç gez
İlgi isteyen bi taraflarını atıyor bu sitede de..
Öyle bir diyet yok hacı belinde gayet iyi sektiret laf soyleyenleri
Kendine zarar vermene neden yardımcı olalım? Gayet ince belin, ötesine gerek yok.
Kızım şu beyinsiz abazan ile konuşacağına git kendin için sağlıklı ve doğru olanı yap. Beyinsiz hareketlere tahammülüm yok, kendine gel.
yok mu olucan kız deli :) ama yolu var tanına korse
Bu foto seninse bir dur zaten artık inceltme belini daha fazla
Ben kalçayı büyüttüm bel zaten inceydi daha da ince oldu pantolon giyerken sorun yaşıyorsun ama kalçayı geçtikten sonrası rahat sjdjdjdjdj
Nasıl yaptinn
Belde sorun yokta zihniyette düşüncede var onu iyileştirin
Yok olmak mı istiyorsun daha ne inceleceksin 😅
Spor hocasi olarak tavsiye verebilirm biraz daha incelsin istiyorsanız
Napabilirim
Yalanını s*ksinler senin. :D
mesajlara bakmiyorum
@AurielSithis senin gibi yağ torbasi degiliz diye tafra yapma konusmana da dikkat et uzaktan konusmak kolay
Hic yapmiyorum
Doğuştan gelen bir şey ben 67 kilo aldığım oldu belim yine de inceydi
Sırtındaki çukur kısım varya oraya koli bamdı yapıştır iki tarafını gerdir. Daha ince olur
Öyle bişey olsa bütün kızlar surat girmez mi burada yazanlara kanma sana yürüme derdindeler dksjdkdk
Sağlam diyet yap.
Yemeden duramıyorum ki ne diyeti yapicam
Sen olduğuna emin miyiz
Evet
Çok ince
Aynen knk çok şişmansın.
Şişmanım demiyorum sadece belimi inceltmek istiyorum
Daha ince olursa belin kopar
Demeyin soyle
Bileğim kadar belin var.
İnce ya zaten.
120'lik havan topunun içine girebilirsin.
Kopacak zaten daha ne incelmesi
Allah aşkına iyisin daha ne uğraşıyor sun
Bundan sonrası yok oluş biliyorsun
Daha ne kadar ince yapacaksın ki
Verin ablama ilgiyi buyurun
Böyle iyisin bozma kendini
Daha ne yapcan bu bele
Verin ablamiza ilgiyi
Gözün kör mü inceltme daha
Ölüp bedenini çürüterek
az daha incelirse ölürsün gibi
Daha da incelse kopacak yalnız
Beynine gönderimde bulunarak.
Böyle beli olan sevgilim olacak opmeden duramam
Daha fazla incelirse inceldiği yerden kopar
Bence yapma bu iyi 👍
Kalça varsa yeter
Ver ablama ilgiyi
Ya cidden ilgi degil yeme bozuklugum var daha iyiyim eskisine oranla ama herkesle tartisiyorum bu konuyu artik canima tak etti
Tedavi ol o zaman bunun yeri burası mı
Oluyorum zaten ve eskisine oranla da cok iyiyim ama vucudumda en cok kilo vermek istedigim yer belim
Spor ve estetik
Para olsaa
anoreksiya?
Oyleydim
halen öyle gibisin. 1 karış belin var
Çok biçimsiz bir fizik
Sagol
Yokk
Zaten ince, abartma.
İnce zaten.
Ben kırarak inceltebilirim.
Torna çözüm olabilir