Evet
Kesinlikle evet
Ben gayet iyi olarak o küçük azınlığın içindeyim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O kadar lazım ki bu dediğiniz ben kendime bakıyorum sitedeki insanlara bakıyorum çevreme bakıyorum herkes mutsuz psikolojik sıkıntıları var insanların mutsuzluktan rengi gitmiş ya gözleri sönmüş. Hatta ilk başta çocuk sahibi olmak isteyenlere evlenmek isteyenlere devlet eğitim versin. Aileler eğitilsin. Çünkü anne babalar yetiştiriyo insanları ve kendileri daha bir şeyleri aşamamışken yetiştirdikleri çocuklarında hayatını mahvediyolar. Zinciri kırabilen kırıyo kıramayan ya hayata küsüyo ya evleniyo travmalarını yeni ailesine yaşatıyo.
Cevap
7Cevap
Kesinlikle evet
Hayır, bu millet basit bir boğaz ağrısına 1000 mg antibiyotik kullanan bir cahil topluluğu.
Adam gibi kendilerini geliştirsinler.
Sorunlarla baş edebilme yetisi sıfır. Ne kadar basit şeyleri dert ediyor insanlar. Şükür yok, inanç yok.
Kimsenin kişiliğini devlet geliştiremez. Bulaşıcı hastalık gibi heryer negatif düşüncelerle dolu. Bir tane umutlu insan yok.
Beyhan Budak adlı YouTuber psikologu dinledim. Adam bazı konularda mantıklı konuşuyor ama bizim bir arkadaş (kendisi de en az benim kadar varlıklı) aramış, seansı 1500 lira demiş.
Millet en ufak girişimi paraya dökmeye, parasına göre muamele etmeye başladı. Yani önce bu yönden ele alın.
İkincisi bu ülkede oldum olası sevmediğim bir insan grubu var. Hastalık hastası. Hep şikayet hep dert yanma. Bakıyorum, tırnağı kırılmış ona bile bağırıp çağırıyor. Bu insanlara değil psikolojik tedaviyi bebek beyni nakledilse onu bile yine eski haline getirir.
Unutmayalım coğrafya kaderdir. Dört mevsim insanların biokimya ve ruhsal kapasitelerini çok etkiliyor.
Beyhan Budak gibi ücretsiz hizmet veren insanları dinlemek yerine sosyal medyada stolk yapmak cazip geliyor maalesef. Gülmek bile insanlara tuhaf geliyor. Özellikle ikili ilişkiler insanları darmadağın ediyor. Herkese herkesi sevmek zorunda değil. Anlaşmak zorunda değil. Gitmek isteyen gidebilir ya da yalnızlık insanları korkutmamalı ve fiziksel özellikler bu kadar belirleyici rol üstlenmemeli
Bu konuda size katılmıyorum. Çünkü kadınlar bunu çok yapıyor. Seni sevdim zannettim ama sevmemisim diyor, evlilik öncesinde de, esnasında da, sonrasında da erkeklere yığınla bir maddi külfet bırakıyor.
Sonra deniyor ki, kadın mutlu olduğu yerde durup dururken ayrılmaya kalkmaz. Yalanın daniskası. Gelin sizi Ankara Barosu kadın hakları başkanıyla tanıştırayım, bir dinleyin. Gelin sizi Ankara aile mahkemelerindeki kadın hakimlerle bir araya getireyim, bir dinleyin.
Kadınlar popüler kültür ve internetteki sosyal medya ile aşırı derecede başkalaşım ve değişim geçiriyor. Dün daha burada anlattım, bulursam size linkini göndereyim. Binadaki kadınlar karşı dairedeki kadını kadın üniversite mezunu erkek lise mezunu diye başa kaksın diye doldurdular. Kadın boşandı. O adama da Allah yürü ya kulum dedi, yer fayans ustalığı yaparken milyarder biri oldu, eşi de yer fayansı yaptığı bir binanın elektrik projesini çizerken tanıştığı elektrik mühendisi biri. Türkiye'deki kadınlar elektrik mühendisi gibi değil, çoğunluğu karşı komşu kafasında.
Kadınların ben ikili ilişkilerde yeterli ve olgun olduğunu, güven verdiğini, kadına yakışır hallerde olduğunu düşünmüyorum. Bu sitede bile dolu örneği var. Buyurun hemcinslerinizi analiz edin.
Bundan üç ay önce 10 ay süreyle konuştuğum bir asker vardı. Şu an ama asker mi ondan bile emin değilim. Dünyanın en profesyonel yalancısı çıktı çünkü her şey yalanmış. Adam evliymiş. Eşi bana ulaştı ve kadın o kadar korkmuş bir haldeydi ki aldatilmaktan çok korkmuş belli bende anlatmadım bir şey. Bu kadar korku yaşayan bir hemcinsimi yıkıma doğru sürükleyemedim. Kadınlar erkeklere nazaran daha güçsüz. Daha fedâkar ve daha doyumsuz. Kıskançlık seviyeleri arttıkça istekleri de o derecede büyüyor. Erkekler işe uygun bir fırsat bulduğunda bunu geri çevirmekte zorlanıyor. Uygun ortam verildiğinde erkekler daha çabuk kanıyor daha çabuk kötülük yapabiliyor. Kadınlar da tamamen doyumsuz
O kişinin askere olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bu şekilde çok örnekler gördüm. Ben 26 yıl TSK üniformasını giydim ve hiçbir zaman asker olduğumu tanıştığım insanlara söyleme ihtiyacı bile duymadım. Kısaca yalan olmasın diye memur dedim. Çünkü 6413 sayılı TSK Disiplin Kanununa göre bu şekilde bilgi vermek hem suç hemde İKK tedbirleri kapsamının aleyhine. Ha bugün ne değişti? 2020'de o çok sevdiğim üniformamdan ayrıldım, emekli oldum. Bundan sonra size asker olduğunu söyleyen olursa 6413 sayılı kanunla korkutabilirsiniz. Eğer geri adım atarsa askerdir, değilse zırvalamaya başlar.
Yanlış anlamayın ama hem Ankara 'da mahkeme koridorlarında hem Muğla Ortaca'da turistik yerlerde aklı başında bir kadınla karşı karşıya gelmedim. Belki bir gün gelir dersem de bilmiyorum ama size hak veriyorum.
Ortam çok değişti ve güven duygusunu geçtim, insanî değerler ayaklar altına alınıyor...
Bordo bereliyim dedi. En son mit üyesiyim dedi sırf bu mesajlarla bile neler yapabilirdim ona. Hatta eşine de anlatırdım her şeyi. Zaten karekter olarak dibe batmış biriyle uğraşmak istemedim. Bilmiyorum kimdi neciydi. Acıyorum çocuğu da varmış üstelik. Temeli en dipten sarsamadım. Allaha bırakmak en iyisi. Ankara güzel memleketim. Baska yerleri tanıdıkça şükrediyorum Ankaralı olduguma
Evliyse zaten kurtulmuşsunuz. En doğrusu da imanlı ve inançlı bir insansanız Allah'a havale etmek.
Ankara 'da doğup büyüdüm ben de, emekli olana kadar uzak kaldım. Şimdi emekli ve yalnız biri olarak kah ailemin yanına Ankara 'ya gidiyorum, kah evim Muğla Ortaca'da, oraya.
Ankara 'yı kışın daha çok seviyorum. Bir kaç gün önce dönüş yaptım. Gelir gelmez ayağımın tozuyla Eymir gölünde yürüyüş, arkasından Akün Sahnesinde tiyatro, arkasından da Nata Vega'da suikast treni filmini izledim. Şimdi de Ankyra Doğa Derneğinin düzenlediği doğa yürüyüşleri ve gezintilerini bekliyorum. Ankara dediğiniz gibi sevilmeyecek bir şehir mi ama Muğla Ortaca bir adım önde artik.
Aşamadığım çok büyük sorunlarım var hâlâ aşamıyorum hiç destek falan da almadım zaten alsam da faydası olmayacağını biliyorum ve ben bu hayatta hep kaybedeceğim maalesef
Özellikle dengesiz insanlara verilmeli bence
Kesinlikle. İyi olan da kötü hissetmeye başlıyor bir süre sonra
Aynen öyle.. Özellikle ikili ilişkilerde ne istediğini bilmeyen dengesiz öyle çok insan var ki..
Katılıyorum. Aldatanlar, yalan söyleyenler. Normal insan yok denecek kadar az.
Bize denk gelmiyor diyelim.. Dürüstçe söylüyoruz herşeyi karşımızdaki eveleyip geveliyor.. Yani önce insan net olacak her zaman.. Bulanık net olmayan ilişkiler çağı olmuş devir resmen
Yalancı biri yalancı olduğundan gocunmuyor, rahatsızlık duymuyor. Utanmayı unutunca yüzsüzlüğün önüne geçemez olduk
Bir söz vardır.. Alışmış kudurmuştan beterdir derler.. Alışkanlık yapmış insanlarda hayır karşısındakinin zekasıyla alay etmek resmen.. Neysen osun neden farklı görünmek istersin.. Yalan üstüne bişeyler inşaa edilince çöker her zaman zemin sağlam temelllerle atılmıyor günümüzde malasef
Sağlam zemin arayan da yokki. Olsun ama nasıl olursa olsun.
Ben varım.. Ben niyetim belli istediğim belli.. En azından kendimce çözümüm en başından konuşuyorum olursa oluyor olmuyorsa ne karşımdakinin vaktini çalıyorum ne de ona bir vaat umut verip ortada bırakmıyorum..
Böyle düşünen birilerine henüz rastlamadım. Böyle biri gibi görünüp profesyonel yalancı olanları tanıdım ama. Güvenmekte zor artık.
Normal çünkü önyargılıyız ve şüpheciyiz…Sebebi hayatımıza zarar veren insanlardan.. Karşımıza dürüst insan çıksa bile şüphe duyuyoruz acaba diyoruz.. Ama yinede tanımadan önyargılı olmamak lazım.. Yaş itabari ile artık bişeyler ciddiyet kazanmalı..30 olduk öyle yarın onla diğer gün başkasıyla olamayız.. Ömür bitiyor..
Yaşla alakası yok sizden büyük olup şu cümleleri kuramayan pek çok insan var. Kendinizi geliştirmişsiniz belli. Zaten insan kendinin en çok kişiliğini geliştirse daha sağlıklı bir toplum olurduk
Misal ben sizin bi yerde yorumunuzu gördüm daha önce ordan takip ettim.. Xper 1 seviyeniz var yoksa tanımak isterdim.. Zaten yanlış anlamayın ben başta konuştuğum için herşeyi ne kendime ne de başkasına zaman kaybı oluşturmazdım
Kendini bilen bu şekilde davranır zaten. Sahte biri olmak kişinin değerini düşürür sadece
Yaşıını başını almış insanlarız artık..20 yaşında değiliz ki bişeylere artık basit gözle bakalım.. Ayrıca eline bişey geçmez insanın asla kendi kandırır sadece.. İnsan ne yaparsa kendine yapar..
İnsan kendine yakışanı yapar. Yakıştırıyorsa devam edebilir ama uzaktan çok acınası görünüyorlar
İnsan kendi cennetini de kendi hazırlar kendi cehennemide ben onu bilirim.. Baştan söyle kabul eden eder etmeyen etmez.. Vebal almaya gerek yok.. Ömür dediğin kısa zaten
Hakkımıza çok girdiler de hepsini Allah'a bıraktık. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyor insanlar.
boş ver geçmiş kapanmış bir defterdir her zaman yeni sayfa açmayı bileceksin her zaman..
Yepyeni sayfa açacak kadar cesurum zaten. Daima ileri :)
Bakalım xper seviyen mesaja yetmiyor takip edersen tanışırız inşallah
Ettim takip.:)
☺️👍
Kesinlikle evet ama devlet çıkaracak olsa ödenek çok gider çünkü insanlar kafayı yedi 😂
özellikle psikolog için çıkarılırsa iyi olur en düşüğü seansı 500 olmuş ya
Ped destek ödeneği de çıksın mı?
Anket olarak sorun isterseniz ama benim ödenek paketi daha zaruri. Pedi bile geçti
Sorun mu var
İnsanlar çok dertli. İyiydim kötü hissetmeye başladım. Ne küçük şeyler dert ediliyor
Konusmak istersen ben varim,
İnsanların sorunları var bunu anlıyorum ama yardımcı olmaya çalışıyorsun anlamamak için ona da bahane buluyorlar ve ilginç olan basit şeyleri buyuttukleri için gerçekten büyük sorunlara tepkisiz kalıyorlar. Çok negatif herkes sıktı bu durum. Bu kadar güçsüz olamayız
Simdi oyle bir durum var, bazi insanlar ne yapsam haklidir drgistoremezsin, benimde bir kuzenim vardi hata yapiyordu ama hatasinin icinden kendine haklillik payi cikariyordu baktim olmuyor. Tekmeyi bastim, oyle insanlarin hayatimda yeri yok. Ancak yoklugunla terbiye edebilirsin
Yokluğunda da bir şey anlamayıp aynı hateketlere devam edecektir. Bu yüzden sunduğum ödenek kesinlikle çıkmalı. Her yer herkes negatif.
Odeme yapma birsey veemme bakaalim ne olacak
Maddi kaynaklar için gelmesin. Kabul etmeyin:)
Bir kisi hata yapar insan susar ikinci hatayi yapar insan gene susar ucun hatayi yaparsa o zaman susan kisi sucludur. Hata yaoan kendini hakli gorur
Çok doğru.4. şansı artık vermemek lazım. Yoksa insanlar anlamıyor. Anlamamakta ısrarcı.
İnsan fitrati oyle, yalnisa yalnis demen lazim
Çıkarılmalı🤦🏻♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?