Genelde devlet hastanelerini mi, özel hastaneleri mi tercih ediyorsunuz? Hangisine daha çok gidiyorsunuz?

Genelde devlet hastanelerini mi, özel hastaneleri mi tercih ediyorsunuz? Hangisine daha çok gidiyorsunuz?

Özele gitmek gerekirse özel devlette halledilebilir küçük bir rahatsızlık varsa devlet tercihim oluyor. Hastanelere çok zorda kalmadıkça gitmem genel olarak davranışların paraya göre şekil aldığını gördükçe daha da soğudum.
Cevap
16Cevap
Özel hastane
Devlet hastanesine tercihten değil fakirlikten ve mecburiyetten gidilir. Aksi halde parayı basınca devlet hastanesinde egosundan yanına yaklaşamadığın doktorlar özelde köpek oluyor.
Hastane pek tercih etmiyorum.
Özel hastaneler çok pahalı. En son gittiğimde 5 dakika için 300 TL vermiştim o zaman ki para ile.
Özeli tercih edecek kadar, zengin değilim. Bu yüzden devleti tercih ediyorum. Tanrı, özele düşürecek kadar ; hastalık vermesin
Mümkün olduğunca hastaneye gitmemeye çalışıyorum
Devlet hastanesine düşürmesin kimseyi gerçekten, özel hastane tercih ediyorum
Özel.
Devlete gittim adam ilaç yazıp gönderdi. Özel de 7 ay tedavı gördüm sorun o kadar büyükmüş
Özel. Devlete istesekte gidemiyoruz ki aylar yıllar sonraya sıra veriyorlar
Özel. Devlet hastanesinin kokusu ortamı bile 🤮🤮
Parası olan iyi hizmet alıyor parası olmayan ölsede zararı yok
Genelde devlet. Özele güç mü yeter hoş şimdi hiçbir yere güç yetmiyor da Allah sonumuzu hayreylesin 🤲🏻
Devlet hastanesini tercih ediyorum ama çok geç randevu verince özele gidiyorum mecbur
Özel tercih edilmeli devlet hastanesinde doktorlar asistanlar baştan savma iş yapıyorlar
Özele gidiyorum çünkü devlet hastanesinde bacağımdaki menisküs yırtılmasına doktor corona olabilirsin dedi ve test yaptırdı. Sonuç negatif çıkınca özele gittim ve öyle anlaşıldı.
Özel hastane
Doktora gore tercihimi yapiyorum.
Özel hastane ve sağlık kurumları.
hangisi yakınsa onu tercih ediyorum
Çok acil ise özel onun dışında devlet
Özel
Özel tabiki
Hastaneye genelde gitmem
Devlet
değişiyor
Hastane olmasın da
Özel hastaneler daha iyi ilgileniyor