Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacaktı en az 2 3 senedir başımda bu yara var ve hiç iyileşmiyor bu şekilde hep yara ve etrafı şişiyor kırmızılasiyor. Bu ne olabilir neden olmuş olabilir doktora görünecem ama bu konuda bir fikrim yok o yüzden size sormak istedim.
Hayır ben kaç kere doktora da gittim ama doktor yaraya bakmadan ilaç yazdı başımda yara çıkmış geçmiyor dedim bakmadı ilacı banyo öncesi başına sür bir süre sonra geçer dedi yaptım geçmedi
hayır ilk oluşurken diyorum bir yaraya kesik gibi bir şey iyi bakılmaz kirli kalırsa kapanmaz ve kurtlanır çürür. sende de öyle bir şey olmuş bence zamanla fark etmemişsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim kafanin heryer yara sopa yemekten raat ol zarari yok
Ben sopa falan yemedim ki hiç bi ara kaşındı falan sonra yara oldu bir daha da iyileşmedi kaç yıl oldu böyle
Dermatolojiye git sen
Gidecem de nasıl ama ya
Ne nasıl yaa şaşkın mısın e randevu alıp gidiceksin iste 🙂
Öyle değil işte benim gitmek istediğim doktorun özeli var ve o da ücretli bakıyor 300 350 TL sanırım
İban at vereyim
Olmaz kabul edemem teşekkür ederim
Tatlım Galericiyim 300 500 lirayla ağzımı siliyom ben gonder iban atayim benim icin sorun yok
Kimseden bir şey almak huyum değildir
mermi mi istabe tetti sigara mı söndürdüler nasıl oluştu bu
Nasıl oluştuğunu hatırlamıyorum kaç yıldır bu böyle ve dokunca falan biraz bastırınca başıma ağrı giriyor
Yaranın etrafıda hep kıpkırmızı
büyük ihtimalle bir yara olmuş ve sen bakmayınca çürümüştür iyi kurtlanma falan olmamış gibi bir an önce git belki daha kötü olur
Hayır ben kaç kere doktora da gittim ama doktor yaraya bakmadan ilaç yazdı başımda yara çıkmış geçmiyor dedim bakmadı ilacı banyo öncesi başına sür bir süre sonra geçer dedi yaptım geçmedi
Yaraya dokununca çok ağrıyor
işinin ehli bilen bir yere göstermek lazım devlette doktorlar biraz ilgisiz olabiliyorlar. Özel bir hastahaneye gitmeni öneririm
Peki ne olmuş olabilir bir bilginiz tahmininiz var mı
Dediğim gibi bir şey yara açmıl orada oda çürüme yapmış sanırım iyi bakmamışsınız yaraya
Tüm yaralar iyileşirken sadece o iyileşmiyor dediğim gibi kaç yıldır o öyle yeni bir şey değil
O kadar yıkıyorum ilaç kullanıyorum falan geçmiyor
hayır ilk oluşurken diyorum bir yaraya kesik gibi bir şey iyi bakılmaz kirli kalırsa kapanmaz ve kurtlanır çürür. sende de öyle bir şey olmuş bence zamanla fark etmemişsin
Ama bu sadece kaşındı sonra yara kaldı bir daha da iyileşmedi, bir yara hiç iyileşmez mi ya
evet iyileşmez maalesef iyi bakılmazsa efeksiyon ve kurtlanma yapar
Off kötü birşeyin olmasından korkuyorum
derinleşmediğinden emin ol ya da çürümenin ilerlemediğinden (çürüme olmayadabilir)
Çürüme değildir eminim ama ne olduğunu bilmiyorum
yanık falan mı ki acaba , bende doktor değilim bilemem ki :d
Yanik olamaz ki yanık olsa yanınca anlardım herhalde
cildiyeye gideceksin başka çaresi yok :/
Offff çok kötü ya bir iyileşse
inşallah çabucak iyileşir ne diyetyim
İnşallah teşekkür ederim bir arkadaşa sordum direk genel cerrahına git diyor
Kendisi eski bir sağlıkçı
Doğrudur sağlıkçıdan iyi bilemem nede olsa
İşini bilen bir doktora göstermen lazım
Neyden böyle olmuş olabilir?
Bilmiyorum ama işini bilen bir doktora gitmen lazım incelemesi lazım