Kafamda 4 5 yıldır geçmeyen bir yara var ben gibi duruyor ama ben değil doktora gittim daha önce ve egzama dedi ilaç verdi egzama olmadığına emin olduğum halde ilacı kullandım şampuanı da kullandım yinede geçmedi çok rahatsız ediyor başım ağrıyor zonkluyor kafamda birşeyler hareket ediyor gibi hissettiriyor sol gözümde bulanık görme ve hemen yorulma oldu gözlerimi kapatasim geliyor aniden. Bu ne bir türlü iyilesmiyor ve çözüm bulamadım bu arada bugün duş aldım saçımda biraz kepeklenme var kusura bakmayın 🙏
O yara nasıl oluştu yolda giderken bir anda kafana bir şey çarpmış gibi olduktan sonra mı böyle oldu bazen yukarıdan mermiler düşebiliyor haberin olsun kafana bir röntgen çektir Sen anlamamışsındır ama belki bir mermi düşmüştür kafana bu konuda ciddiyim ister inan ister inanma haberlerde çıkıyor ya belki görmüşsündür Benim yakınıma da aynısı oldu
Bence hastaneye gidip bir röntgen çektirmelisin 4-5 yıldır bunun geçmemesi imkansız eğer ki röntgende bir şey çıkmazsa bence bir tane gerçek bir hocaya git o bir bakım yapsın belki büyüden veya başka bir şeyden olabilir musallattan falan ya da nazardan olur
Daha ônce tvde belgesellerde izlemiştim. Gercek hayat hikayelerinden alintilar vardi. netten araştır. Deniz suyundan , açık yaradan mikroplu ortamlardan bulaşan hastalıklar var. Adını hiç duymadığımız... Ciddiye al bence. Yaranın kapanmaması normal degil.
Sanırım haklısınız gözlerim daha da yoruluyor yaşariyor bazen kör olacakmışim gibi geliyor başımın sol tarafinda ağrı oluyor sol kolum dahada ağrımaya başladı bende düşünüyorum neden hep sol tarafimda rahatsızlık hissediyorum diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uzerinde Büyü Olabilir mi 🤔🤔🤔
Ne alaka
Sen Bilirsin
O yara nasıl oluştu yolda giderken bir anda kafana bir şey çarpmış gibi olduktan sonra mı böyle oldu bazen yukarıdan mermiler düşebiliyor haberin olsun kafana bir röntgen çektir Sen anlamamışsındır ama belki bir mermi düşmüştür kafana bu konuda ciddiyim ister inan ister inanma haberlerde çıkıyor ya belki görmüşsündür
Benim yakınıma da aynısı oldu
Yok artık daha neler nasıl oldu hatırlamıyorum hiç
Bence hastaneye gidip bir röntgen çektirmelisin 4-5 yıldır bunun geçmemesi imkansız eğer ki röntgende bir şey çıkmazsa bence bir tane gerçek bir hocaya git o bir bakım yapsın belki büyüden veya başka bir şeyden olabilir musallattan falan ya da nazardan olur
O kadarda değildir ya
Sen Bilirsinn
Daha iyi bir doktora görün
Randevu bulamıyorum
O yara değilki kıl dönmesi oluşmuş
Kıl dönmesi değil ki
Kıl dönmesi bildiğim için diyorum o doktora git benim dediğimi söyle mesleğini bıraksın adam akıllı bir genel cerraha git tamam
Herkes bir şey diyor cildiye beyin cerrahi genel cerrahi nöroloji
Genel cerrah bakar kimsenin bildiği bişey yok genel cerrahdan randevu al kıl dönmesinden şüpheleniyorum de ona göre bakar o
Kıl dönmesi değil eminim ama ben
Sen dediğimi de gerisine karışma
Cilt değil beyin cerrahına görün.
Neden o yarayla beyin cerrahi ne alaka ki
Yaranın altı enfeksiyon kapmış ve parazitler beyine yayılmış olabilir. Çünkü şikayetlerin beyin fonksiyonlarıyla alakalı.
Nasıl yani biraz daha açar mısınız bu durumu öyle olunca ne gibi belirtiler oluyormus ve zararlı mı
Daha ônce tvde belgesellerde izlemiştim. Gercek hayat hikayelerinden alintilar vardi. netten araştır.
Deniz suyundan , açık yaradan mikroplu ortamlardan bulaşan hastalıklar var. Adını hiç duymadığımız... Ciddiye al bence. Yaranın kapanmaması normal degil.
Peki bana ne gibi zararı olur eğer beyin fonksiyonlarına etki ederse
Parazitler içten içe beynini yer. Hangi bölgeye zarar veriyorsa duyma görme sinirler hareketler etkilenir.
Sanırım haklısınız gözlerim daha da yoruluyor yaşariyor bazen kör olacakmışim gibi geliyor başımın sol tarafinda ağrı oluyor sol kolum dahada ağrımaya başladı bende düşünüyorum neden hep sol tarafimda rahatsızlık hissediyorum diye
Hatta sol gözümden ameliyat oldum doktor göz damarların migrenden dolayı sertleşmiş biraz daha geçse kör olabilirdin dedi
Beyin cerahina git. Mr tomogrofi falan cekerler. Kesin sonuc alirsin..
Başka bir şey için mr çektirdik ama doktorlar sonuç temiz dedi
Beyin mr cektirdiysen iyi... Yoksa özellikle yara olan bölgeye baktır
Yinede beyin cerrahina mi gidiyim
Tabiki git. Şikayetlerini anlat.
Kanser
Nasil vardınız bu kanıya ve ne alaka
Arkadaşım özele git
O kadar mı acil duruyor