Doktorlar yanlış biliyor olamaz mı?

Bayramdan önce acile gittim idrarda enfenksiyon cıktı. Ve ben ilaclarımı midemi bulandırdıgı icin icmedim. Her neyse gelelim asıl konuya 2 gundur demir vitamini hapi alıyordum. Megerse bu ilacın ishal gibi bi yan etkisi varmış. Biz normalde hazır su iceriz fakat o gün evde bi yerden alınmış arıtılmış cesme suyu vardı. Cesme suyun tadını hic sevmedigimden o gun cok az su ictim. Ve o gun ilac yan etkisini gosterdi. Bilirainiz ki ishal olunca insanlar vucut cok su kaybettiginden ötürü bol su icmeleri onerilir. E ben hem ishalim hemde su icmiyorum o gun gece tansiyonum dustu icim titriyor halim yok mideme surekli kramp giriyor. Ertesi gun yani bugunde aynıydım. gittim acile kan idrar verdim derken doktor idrarında enfenksiyon var dedi recete verdi yolladı. Eve geldim dışkımın garip bi sekilde çok koyu yeşil olduğunu gördüm. Googleye bi baktım ki d vitamini ilacı kullanıyorsanız ve vitamini vucut emmiyorsa boyle dısarı atar diyordu. Megerse vucudum susuzluktan dehidrasyona ugramış.
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz pis bir hikaye ama anlatmak istedigim sey doktorlar bazen yogunluktan üstün körü bakıp geçiyor bence vucudun dehidrasyona ugramış olması ne kadar ciddi bir sey anlayamazsınız resmen kalp ritim hızı bile degişiyor. İnsan kendisinin doktoru olmalı.
Doktorlar yanlış biliyor olamaz mı?