Sağlık & Diyet Eczaneden reçetesiz antidepresan alabilirmiyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Reçetesiz satılan antidepresan var mı bileniniz var mı Güncellemeler5 ay Bugün biriyle tanıştım iş yerinde bi akrabası ilaç mümessiliymiş reçetesiz bana getiriyor içiyorum dedi Eczaneden reçetesiz antidepresan alabilirmiyim? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Blade_4181 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 39% 5 ay Var ve eczaneye gitmenize gerek yok günde 5 vakit almanız gerekiyor adı da namaz. 1 0 Yorumla
LessThanNothing Takip Et Xper 1 Yaş: 26 5 ay Yeşil ve kırmızı reçete grubuna dahil olmayanların hepsini alabilirsin 0 0 Yorumla
Ankaravapuru Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 95% 5 ay Etken maddesi olan agrı kesici bile alamazsın 0 0 Yorumla
STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% 5 ay Kanks grip mi bu kafana göre ilaç kullanıcaksın? 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 5 ay Sağlık & Diyet konusunda 2,1b görüş paylaştı. Alamazdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Alamazsınız
Var ve eczaneye gitmenize gerek yok günde 5 vakit almanız gerekiyor adı da namaz.
Yeşil ve kırmızı reçete grubuna dahil olmayanların hepsini alabilirsin
Etken maddesi olan agrı kesici bile alamazsın
Kanks grip mi bu kafana göre ilaç kullanıcaksın?
Vermezler
Alamazsın
Alamazdim