Reçetesiz satılan antidepresan var mı?

pek cok antidepresani recetesiz alabilirsin ki. normal sartlarda receteyle satilir ama gozyumuluyor ozel almak istediginde. prozac ve depreks fluoksetin icerir. icerikleri ve etkileri hemen hemen ayni. en gozde antidepresanlardan biridir. virta zirta bundan verirler. cok da ise yarar ama. sonra wellbutrin var. var ama alip kullanma kafana gore bence. agirdir cunku. bas donmesi yapar, ayrica bende hic etkili olmamisti niyeyse. sigarayi birakmada da kullaniliyor. sonra remeron harika bi ilactir. 30 mg.lik kutu alip ilaci gece yatmadan 1 saat once ikiye bolup icebilirsin. 15 mg. ile baslanir genelde tedaviye. muthis kafa yapar. en gec iki saat icinde sen istemesen de uyursun. genelde uyku bozukluklari icin verirler. prozac ile birlikte kullanildiginda (ilk iki hafta prozac 20 mg remeron 15 mg ardindan prozac 40 mg remeron -doktor artirirsa- 30 mg) mukemmel sonuc alinir. en azindan bende oyle oldu. nustral de var ama ben kullanmadim. sanirsam o da recetesiz alinabilir.
reçetesiz satılıyormu peki
@Akbulak64 cinsel ilaç değil mi o?
kullanımı bilinmeyen ilaclar tehlikeli ve zaten yasaktır.
Redepra 30 Depresanların KraLı Lyrica dır ama Cok acayip bir kafa yaşamak istiyosan denemeni tavsiye ederim recetesiz satılan et taşaklı depresandır ( ReDePRa ) ;)
citol istediğin gibi alabilirsin birde inanılmaz işe yarıyor sakinleştiriyor ben kullandım bunu uyku vermiyor yan etkisi ilk kullandığında baş dönmesi hafif geçici mide bulantısı
Benim de bir sıkıntım var bilen cikar belki paylaşayim:)
Normal sıradan yasatantisi olan bir insanim genelde herkez gibi
Telefonda gorusurken mesela bir kız arkadasimla baskasi ile konustugunu duydugumda süphe hissi kalp atislarinda düzensizlik oluyor asiri derecede neden olabilir bu meret tanimadigim insanlarla ilk bulusmamda veya bilmedigim bir yere gittigimde de cok hafif olabiliyor anlık
Tabiki birçoğu satılıyor ama doktor tavsiyesi dışında almamanı öneririm çünkü bu tür ilaçlar azaltılarak bırakılıyor.Fayda sağlamaz kafana göre alman.
Görüş
12Görüş
Reçetesiz sakinleştirici kullanmak sağlıklı değil. Bu şekilde arayışa geçersen uyuşturucu kullanma ihtimalin var dikkat et
nasıl aldığın işe yarıyomu bende reçetesiz alcam ailem kızıyor gizlice almam lazım
vardır mutlaka.. ama çok etkili olacağını düşünmüyorum.
Doktor tavsiyesi olmadığı sürece almanı önermem ters tepebilir.
Bildiğim kadarıyla reçetesiz satılan bir ilaç değil antidepresanlar.Satılsa bile sıradan bir ağrı kesiciye benzemez dr. tavsiyesi olmadan kesinlikle kullanma.
Böyle ilaçları reçetesiz kesinlikle alam çok zararlı
pasiflora uyku icin kullanılır.bana fayda etmio o başka :D
banada etmedi ya hem onu içince kötü rüyalar görüyorum
evet cok etkili değil..eğer uyku sorunun varsa zestat al kesinlikle uyutur ama bütün alma yoksa akşama kadar uyursun..
reçetesizmi
recetesiz alabilrisin evet..
cok var ama doktora danismadan alayim deme yarardan cok zarari olur
Rastgele kullanırsan kotu olur
samıyorum olacagını..
herhangi bi sakinleştirici falan
satılıyordur sanırım.
var hemde bir sürü...Citol mesela...
prozac
laroxyl
atarax
lustral
vs.
hangisi en cok etki ediyor dozajı yüksek olan hangisi yani
Fulsac, ben kullanıyorum.
nasıl etkilimi?
uyku problemlerim psikolojk sorunlarım var 3 haftadır ölü gibi geziyorum
yakıstıramadım hacı sana bunu:)
Açıkçası bu ilaçlar direk beyinle etkileşimde olduğu için, doktorun vermesi dışında kesinlikle kullanma.Başlayıp aniden bıraktığında bile büyük problemlere yol açabilir.Nöroloji doktoruna gidip bir muayene ol istersen.Kendince sakın bu ilaca başlama derim.Ben bırakmaya uğraşıyorum nerdeyse 1 sene olucak kullanalı.
bira varken fulsac kullanmanı be hacı:))
hacı bende bulaşmıştım bir ara.citoles di ilacın adı.baktım bir şey değişmiyor attım bir köşeye:))
aa pasiflorayı duyduğum iyi oldu bir ara alıcam
Doktora gitmeden ilaç alma
Bence satılmaz die düşünüyorm çünkü ciddi bir ilaç
antidepresanlar reçetesizde satılıyor
kafay göre alma!
var tabi olmaz mı.efes tombul
En İyi Görüşler