Sağlık & Diyet Reçetesiz satılan antidepresan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Eczaneye gittim hayır öyle bişey yok dedi, ama ben daha alıp kullananları görmüştüm Reçetesiz satılan antidepresan var mı? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
pinklove123 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 33% 4 ay Öyle bisey yok diye biliyorum 0 10 Yorumla Soran 4 ay Olmaması çok saçma ama Psikoloğa gidecek param yok sıkıntıdan ölücem gerçekten bu durumdan kurtulmak istiyorum Yorumla pinklove123 4 ay Zaten psikolog ilaç yazmaz psikatri yazar o da devlet hastanesinde var Yorumla Soran 4 ay Evet ama ilgilenmiyorlar Yorumla pinklove123 4 ay Şans işi biraz bu Yorumla Soran 4 ay Daha önce gittin mi Yorumla pinklove123 4 ay Evet gitmeye de devam ediyorum Yorumla Soran 4 ay İlerleme gördün mü? ilaçta yazdı mı? Yorumla pinklove123 4 ay Evet çok faydasını gördüm benimkiler depresyon ilaclari doktorlar tanıya göre ilaç yazıyor Yorumla Soran 4 ay Sevindim senin için Yorumla pinklove123 4 ay Teşekkür ederim Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 40 , eig 62% 4 ay Sağlık & Diyet konusunda 951 görüş paylaştı. tabiikirakı. 1 4 Yorumla Soran 4 ay Dalga geçilmeyecek kadar çaresizlikle yazdım bu soruyu yazık Yorumla nomorebets35 4 ay bende en garanti net cevabi verdim sana Yorumla Soran 4 ay Hergün rakı mı içeyim Yorumla nomorebets35 4 ay hergun 2 karar icebilirsen muazzam keyif alırsın ve hic de bir bagımlilik yasamaz keyifde alirsin Yorumla
vardımkmdr Takip Et Xper 3 Yaş: 24 4 ay Citoles 10 mg 0 10 Yorumla Soran 4 ay Emin misin? eczanede öyle bişey yok dediler Yorumla saian1 4 ay Annem icin aldim gece recetesiz alamiyorsun ( egee eczane tanidik ise bir sekilde hallediliyor) Yorumla vardımkmdr 4 ay Ben ilk reçete ile aldım sonra ilacım bitti herhangi bir eczaneye girdim doktor yazmıştı ama şu an bitti tekrar da randevu düşüremedim dedim hiçbir şey sormadılar kimlik bile istemediler direkt verdiler Yorumla saian1 4 ay Dedigim gibi insafli eczaneciler onceden yazilmis receteyi verebiliyor Yorumla Soran 4 ay Bende öyle desem verirler mi acaba Yorumla vardımkmdr 4 ay Bilmiyorum ama tanıdığım başka biri de reçetesiz alıyordu belki yoğun olduğu için uğraşmak istemediler bende baştan öyle söyleyince verdiler :/ Yorumla saian1 4 ay Sansini deneyebilirsin sonucta altüstü hap soracaksib kondom felan degil Yorumla Soran 4 ay Bugün gidip sordum reçetesiz satılan herhangi bir antidepresan istiyorum diye yok öyle bişey dediler işte, yarın bu dediğinizi sorarım Yorumla Soran 4 ay Fiyatı ne kadar peki? Yorumla vardımkmdr 4 ay Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 60 tl falandı ki baya geçti üzerinden zamlanmış olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Öyle bisey yok diye biliyorum
Olmaması çok saçma ama
Psikoloğa gidecek param yok sıkıntıdan ölücem gerçekten bu durumdan kurtulmak istiyorum
Zaten psikolog ilaç yazmaz psikatri yazar o da devlet hastanesinde var
Evet ama ilgilenmiyorlar
Şans işi biraz bu
Daha önce gittin mi
Evet gitmeye de devam ediyorum
İlerleme gördün mü? ilaçta yazdı mı?
Evet çok faydasını gördüm benimkiler depresyon ilaclari doktorlar tanıya göre ilaç yazıyor
Sevindim senin için
Teşekkür ederim
tabiiki
rakı.
Dalga geçilmeyecek kadar çaresizlikle yazdım bu soruyu yazık
bende en garanti net cevabi verdim sana
Hergün rakı mı içeyim
hergun 2 karar icebilirsen muazzam keyif alırsın ve hic de bir bagımlilik yasamaz keyifde alirsin
Hayır
Hayir yok
Citoles 10 mg
Emin misin? eczanede öyle bişey yok dediler
Annem icin aldim gece recetesiz alamiyorsun ( egee eczane tanidik ise bir sekilde hallediliyor)
Ben ilk reçete ile aldım sonra ilacım bitti herhangi bir eczaneye girdim doktor yazmıştı ama şu an bitti tekrar da randevu düşüremedim dedim hiçbir şey sormadılar kimlik bile istemediler direkt verdiler
Dedigim gibi insafli eczaneciler onceden yazilmis receteyi verebiliyor
Bende öyle desem verirler mi acaba
Bilmiyorum ama tanıdığım başka biri de reçetesiz alıyordu belki yoğun olduğu için uğraşmak istemediler bende baştan öyle söyleyince verdiler :/
Sansini deneyebilirsin sonucta altüstü hap soracaksib kondom felan degil
Bugün gidip sordum reçetesiz satılan herhangi bir antidepresan istiyorum diye yok öyle bişey dediler işte, yarın bu dediğinizi sorarım
Fiyatı ne kadar peki?
Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 60 tl falandı ki baya geçti üzerinden zamlanmış olabilir