Özellikle liseli ergen iken bu hastalığa yakalandığınız oldu mu?
Evet ama tedavi de oldum
Hayır Allah beni kutsamış olmalı
Türkçüyüm 🦍🦍🦍
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle liseli ergen iken bu hastalığa yakalandığınız oldu mu?
Ben sadece Türkçü değilim. Bazı ırklara karşı ırkçıyim da aynı zamanda. Örneğin pis Arap soyunu hiç sevmem. Sevmeyecegim de. Onların pis kültürlerini ve tanrılarını da kabul etmeyeceğim. Ayrıca Türkçü olmak için önce gerçek bir Türk gibi yaşamanız da gerekir. Bu günlerde Türkiye'de Türk yok denecek kadar az miktarda bulunuyor.
Genellikle eski Türk kültürüne göre yaşarım. Kadına saygılı doğaya saygılı doğayı kirletmeyen hayvanlara saygılı. Tanrısal saçmalıklara zaman ayırmayan vs vs
Nerede var? Ben hiç görmedim İstanbul'da. Hep bir taraflari eksik ya da kendilerini öyle gösterip özel yasamlarinda tamamen farklı tipler. Hep yalan dolan hayatları.
Evet. Mesela Beşiktaş bölgesinde çok çevrem vardır.
Hepsi kendini elit olarak tanımlayan bir sürü kodoman dolu bir semttir. Yarısından çoğu alkolik alkol alınca ne çevreye saygıları kalır ne doğaya. Ne de kadına. Hayvan sever hepsi beni sokakda besleme falan yaparken. Ayyy Allah razı olsun der ama elini cebine atıp 5 kuruş da katkı vermes. O seninle tanrı arasında derler 😂 hay düt tanrisini ya ne lanet bir şey her yerde de karşıma çıkar.
Çok fazla falan değil. %90 i öyle..
Senin çevrem 50-100 kişi olduğu için sen öyle saniyosun. Benim belki sadece günde konuştuğum sohbet ettiğim kişi sayısı 300-400 dur.
Mesela şu an bir köpeğin başında bekliyorum. Kadın da çok seviyorum ben köpeğimi felan dedi köpeği bana bıraktı tedavisi için işim var dedi. Sevgilisi aldı kadını bizim kapının önünden gitti. Ne sevgi ama 😂. Köpeğinde de böbrek yetmezliği var. Öldü ölecek yani. Böyle hayvan sever insanlar
Maalesef. İşimi seviyorum. İnsanları değil.
Hayvan severler değil. Evdeki hayvanını sevenler öyle. Hayvan severleri karıştırma.
İkisi farklı şeyler. İki tür hayvan sever var. Birisi. Gidi hayvan satın alıp onu çok seven en azından öyle zanneden insanlar var ha bunlar bitini püresini ishalini görünce modeleri bulanır tipler. . Bir de gerçekten sokaktaki her hayvanı seven sokaktan alıp bakan. Köpek eline yapma kakasını yine igrenmiycrk. Hasta hayvanın başında çocuğu gibi sabaha kadar bakan insanlar var. Bu ikisi farklı şeyler. Ama tabi bunu anlamani beklemiyorum. Çünkü satın alma ve sahiplenme arasındaki farklı dahi anlayacağını sanmıyorum.
Şimdi kısaca özet geçeyim. Bir hayvanı satın almak onunla birlikte bir hayvan üretimini desteklemek demek. Yani bir anneye acılar içinde bir yavru daha doğurmasına destek olmak demek ve hastalıklı Bir yavrunun üretimini desteklemek demek
Sahiplenmek ise. Sokağa atılmış terk edilmiş ve zamanla aralarında üretmiş birilerini sahiplenip ona mutlu olacağı bir yuva vermek demek
@limos__ Şamanist arkadaş anlaşılan.
Anladığım kadarıyla yazıma dikkat eden birisin. Bugün bitişik yazılır.
Sevenleri de ayırmıyoruz. 😊
@Perikızı__ ilgi eksikliğin mi var?
Ne alaka
Öyle mi olsun isterdiniz
Ne bileyim. Düzgün bir şekilde görüşünü belirtmek yerine saçmalamak ancak ilgi eksikliğinin bir göstergesi olsa gerek.
Düzgün bir şekilde belirttim zaten
Psikiyatrist olmadığını halde tanı koymak daha büyük saçmalık değil mi?
İstersen dışkı örneğini gönder dışkı tahlili yapayım ben de her dal var 😂
Daha çok kendinde ilgi eksikliği olup Freud'un yansıtma savunma mekanizmasını kullanıyor gibisin de neyse Sayın sözde Psikiyatrist. 😂😂
Psikiyatristim demedim. Sadece çok okurum. Ama dışkı tahlili kısmı doğru. Yapabilirim
Ha şimdi de doktor oldun 😂😂Neyse.
Dışkı tahlilini Dr yapmaz. Cahil seni
Her şeyi en iyi sen biliyorsun. Tamam Çok Bilmiş. 😂
😂😂dışkı analizini laborant yapar
Tıp alanında çalışan herkesi kastettim zaten doktor derken 😂
Küçük beyninle en başından beri Türkçü olduğunu deyip daha anadilinin kullanımına dikkat etmiyorsun. Gelmiş ilgi eksikliği deyip bilmişlik taslıyorsun uyarınca da. 😂
Bu tarz hatalar olabilir. Bu çok normal. Bu yüzden saçma şeylerle uğraşıyorsun dedim
Tıp alanında uğraşan herkes doktor da. O zaman seni muayene edebilirim 😂
Sanane? 😂
@Perikızı__ m. l gibi bu cocugun sacmaliklarini okudum. Evet sozde turkcu ama daha yazmayi bilmiyor. Yazim hatasi degil bildigin yanlis yaziyor. Ayricaturkcu olman inancsiz olmani gerektirmiyor turkler tek tanriya inanirdi hep. Bos bos konusuyor soruyu sorani etkileme cabasi sadece. Soranda sordu nasil yasiyorsun diye ama basit bi cevap verdi. Meger turkculuk hayvan sevmek kadin sevmekmis ogrenmis olduk. Neyse soruylabagimi kaldiricam verilecek sacmacevabi duymak bile istemiyorum.
Tabi sevmezsin. İşine gelmez. Pis Arap kültürünün ırkını bozduğunu duymak istemiyor Türk ırkı. Türk toresini araştırırsan. Üç ana kural vardır. Kadına saygı duy der. tecavüz gibi şeyleri bırak yani bakmak bile göze mil çekmesi cezasına tâbi olacak. Doğa Ana diye bir tanrı vardır. Doğaya saygı duy der. Fazlasını alamazsın der. Akarsu da yüzünu bile yikayamazsin. Bırak elbise yıkamayı hayvanları durduk yere öldüremezsin. Sadece ihtiyacın kadar av yapabilirsin der.
Ayrıca Türk tarihini hiç bilmediğin de gayet açık. Çünkü Türkler Budizm, Şamanizm gibi birçok dine ibadet etmiştir. Ama tek tanrılı diye bildiğin Tengricilik de sadece 12 tane tanrı vardır. Gök tanrısı tengridir, yer tanrısı. Doğa tanrısı gibi birçok tanrı da mevcuttur. Tek tanrılı sadece hristiyanlik ve Müslümanlık dinleri vardır turkelrin inandığı.
Hadi şimdi kıza yalakalık yapacağım diye saçmalamak yerine git tarihini öğren de gel.
Araplar petrolü babasının hayrına verseydi. Kullanmazdim emin olabilirsin. Onların verdiği yardıma bile lanet ederim.
1. Ben araba kullanmak. Toplu taşımalari tercih ediyorum. Sağlıkçı olduğum için ücretsiz. 2. Ben değil Türkiye Cumhuriyeti zengin ediyor Arapları. Bak Suriyelilere sokak köpeği gibi her geçen kişiden ekmek istiyor.
Zihinsel özürlü olduğunu anlamak çok kolaydı. Türkler şu an da bir tişört bile uretemiyor. Ayrıca Türkiye'de bol miktarda petrol olduğunu bilmiyordum. 😂 Ve şunu da eklemek isterim Türkiye petrolleri anonim ortaklığınin sattığı petrol dahi tamamen Türkiye'den çıkan petroller değil.
Ayrıca. Araç ihtiyacım olursa. Bu elektrikli bir araç olacaktır.
😂😂 ne komiksin yahu. Araplarin teknolojiyle uğraştığını bilmiyordum. Et ürünleri tüketmiyorun. Tengricilik İslamiyetten kat be kat onurlu bir dindir.
Ben ateistim o farklı bir şey tabi ama. Tengricilik de tanrılar kendilerini biz şunu yaptık görmüyorlar mı diye kendilerini saçma sapan şeyler için övüp durmaz. Kendilerine şükran sunulmasını istemez. Kendilerine secde edilmesini de istemez. Tam aksine kimsenin önünde eğilme öğretisi vardır.
😂😂 parasını verdiğim şeyi kullanırken kimseye soracak değilim. Sizin tanrınız ve peygamberleriniz dahil. Kimsenin önünde egilmem. Ben onurus bir Arap çakması değilim.
Cevap
8Cevap
hayır olmadım
Oldu 😂😂
Irkından kişi niye utansın ki? Bu çok saçma.
Niye hastalık olsun diğer bütün tercihler gibi bu da siyasi bir tercihtir
Olmadığı için olmadım türklük türkçülük türk bunlar yok bu millet kendini öyle zannediyor
Ne derdin var lan etnik Türkçülerle. Türkçüyum ne olacak. Daha da sert olanini soyleyeyim. ırkçıyim ne olacak.
Evet bende 15/18 yaşındayken buna yakalandım hahahah yaşasın ırkımız Çin’e bedel kırkımız
vaktiyle bir Atsız varmış var olsun
İslam'dır en büyük ülkü,
Neyleyim Allah'ı bilmeyen Türk'ü?
Bir ara özenmiştim lisedeyken, ülkücü arkadaşım beni gruplarına alacaktı bir ara. Çok sürmedi geçti özentim 😄
Bir zamanlar türkçüydüm, çok zor zamanlarımdı 🙂🤧🐺🇹🇷🚬
Ne saçma bir soru 🤨
Hayır ben Kemalisttim lisede😂
🙄🙄🙄🙄
C şıkkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?