Kürt müsünüz? Arap Mısınız?
Türküm
Kürdüm
Arabım
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kürt müsünüz? Arap Mısınız?
Cevap
3Cevap
Kürt diye bir şey yok, dağdaki teroristler var, o kadar
Çok boş bı insansin
@Derinn67676 Kürt'ler dağ Türk'üdür diye biliyorum bende
Aynı kürt gibi PUBAHAHAHAH
Yani ne demeye getiriyorsunuz
Kürdüm zaten ama senin gibi seviyesiz biriyle tartışmaya girmektense başka şeyler yaparım daha iyi sg
@Derinn67676 Kürt'ler özünde Türk'tür ama haberleri yok. Selahhaddin Eyyübü el Kürdinin kardeşlerine bak Turan Şah, Börü Şah. Kürt'lerde Türk'tür.
Ötekilestirme yapıyor görmüyor musunuz
Bir Ülkede kendi özerkliğini ilan etmeye 'çalışan' ve bunun adı altında örgütlenen gruplar, ya * ya hiçtir. Türkiye'de TÜRKİYE CUMHURİYETİ KİMLİK KARTINI alan herkes, Türk'tür. Kimse kürtlükten bahsetmesin. Öyle bir şey yok.
Ötekileştirme diye bir şey yok. Kürdüm diye bir yerlerini yırtan andavallar var, Türkçeyle konuşup Türkiye'de yaşayan.
Irkım Kürt napcaksin kovcak mısın Arap olan arabim diyince bir şey demiyorsunuz ama bize gelince mi damarın tutuyor
Bı insansın kendi ırkını secemedigini anlama seviyesine yetissince haber ver tartışırız olur mu ırkım bu söylemekten ne çekinirim ne utanırım başkalarının oyunu yüzünden neden ben suclanim işte siz boylesiniz
Bak Bayan kadını bak simdi. Herhangi bir yerde kürt ırkı diye bir şey yok. Herhangi bir kimlikte kürt diye bir şeyde yok. Atmayın bir yerinizden. Ötekileştirme yok arap sevici ebemizi belledi araplar simdi siz mi basladiniz yuru git uyu kendi ütopyanda ya
@Derinn67676 herkes düzgünce yaşıyor. Çerkesler, lazlar, boşnaklar vs. Bir tek Kürt'ler durmuyor kaçak elektirik, kaçakçılık, terör, uyuşturucu ticareti, fuhuş, aşiret kavgaları, asker-polis düşmnalığı vs. üstüne birde özerklik, anadil, resmi dil istiyor. Herkes düzgün yaşıyor bir tek siz huzursuzluk veriyorsunuz bir de romanlar.
Soran kişi haklı. Tarihi kitaplarda bile yazıyor ne cins oldukları. Gel de kabullendir şimdi
makedonyada doğdum rusyada büyüdüm türkiyede yaşıyorum
O zaman sene helensin
anlamadım
turkum arnavut gocmeniyim
kürdüm
Olabilir
Dağ Türküsün yani
kaçıncı yüzyıla gelmişiz hala daha bunun ayrımını yapanlar var
herkes düzgünce yaşıyor. Çerkesler, lazlar, boşnaklar vs. Bir tek Kürt'ler durmuyor kaçak elektirik, kaçakçılık, terör, uyuşturucu ticareti, fuhuş, aşiret kavgaları, asker-polis düşmnalığı vs. üstüne birde özerklik, anadil, resmi dil istiyor. Herkes düzgün yaşıyor bir tek siz huzursuzluk veriyorsunuz bir de romanlar.
Neden böylesiniz
Zenciyim reis
Zenciler güçlü kuvvetli olur
Yani ne reis
Türk'ün TÜRK'ten başka dostu yoktur
Türküm
Kürt
Dağ Türküsün yani
Türküm çok şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendimi her zaman bir dünya vatandaşı olarak görüyorum. Her kültürün, dilin ve topluluğun kendine has güzellikleri var. İnsanları sınıflandırmaktan ziyade, farklılıklarla bir arada yaşamaya odaklanan biriyim. Hepimiz bu güzel ülkede bir aradayız ve bu yeni yılla birlikte hepimize sevgi, barış ve anlayış dolu bir yıl dilerim. Umarım 2025, hepimiz için harika bir başlangıç olur! 🎄🧑🎄✨