+1 yılÇok fazla değil ama biraz kilo versen kendin ve sağlığın için iyi olur çoğu yağ oluyor çünkü bu da sağlığına zarar sağlığını olumsuz yönde etkiliyor iradeli ve azimli olursan yaparsın
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle sağlıklı besleniyorum ki abur cubur, şeker aşırı yağlı şeyler, asitli içecek vs hiç birini kullanmıyorum hamur işi alışkanlığım yok tek sorunum bu yaz neredeyse hep evdeydim hem hareketsizlik hem de tuzsuz bir şey yememe alışkanlığım yüzünden vücudum çok ödem tutuyo o yüzden tuzu bırakma kararı aldım zaten
- +1 yıl
Ne güzel çok doğrusu yapıyorsun ara sıra da olsa dışarı çık yürüyüş yap koş egzersiz yap evdede egzersiz ve yoga yapabilirsiniz
En İyi Cevaplar
+1 yılBende senin kilonda ve boyunda yım kilom da popo ve basen gidiyor yani belim ince bence çok güzel bir vücut yapısına sahibiz bu kadar sorun etme kilo vermek istiyor sanda düzgünce kendine zaman tanıyarak ver... Asıl sorun etmen gereken bir ayda o kadar kilo almana sebep olan şey emin ol..
00 Yorumla
+1 yılBence o kadar çok değil ya benim boyum 1.61 felan 52 ile 55 arası oynuyor ince kemikli ve sıkı bir vücudum var öyle basenim felan yok yani herkesin vücut yapısı farklı oluyor ben 58 kilo felan olmak isterdim o kilo daha çok yakışır sanırım bana kış gelsin uğraşıp kilo alacağım tekrar
00 Yorumla
+1 yılCicim dert etme onu da verirsin psikolojini sağlam tut. En azından göbüsün yok az sevin be🧚🏼♀️fazla dert sağlığa zarar bak ayarların bozuk kalır sonra dikkat et kendine kim görecek sanki az bol giyersin 1 beden filan çok sırıtmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Guncellemeni binbir tedirginlikle okudum bende😄
Soran+1 yılBir hafta sonra 3 kilo vermiş olarak guncellerim inşallah😂
- +1 yıl
Nasıl rahat ediyorsan öyle yap vermesende olur her halinle güzelisindir zaten🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Sağlık konusunda 40,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bir iki kilo verebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yıl53 kg senin boyun için ideal olan kilo.. boyuna göre şu an ki kilon idealin üzerinde. Ama yağ dağılımı da önemli dedigin gibi bel inceyse ve yağ basende toplaniyorsa çok kötü bir görünüm vermez.
İdeal kilona dönene kadar ya da yaklaşana kadar , bahsettiğin fiziki özelligine göre , özel davetler için elbise tercih edersen kilo fazlalığını gizlemiş olursun
10 YorumlaÜç günlük dünya ya abartmayın. Kilolu olan da yaşıyor, kilosu az olanda. Hepimiz bir gün ölüp gidicez, karşıdan 3 dünya savaşı geliyor, eğlenceli davetlere gidin. Hiç kimse düğünde size tartiyla yaklaşıp kız 3 4 kilo almışsın demeyecek. Dünyada kilolu modeller bile var adı Body Positive. Onlar sahnede selülitli vücudunu sallaya sallaya yürüyor, size ne oluyor?
10 YorumlaYemin ediyorum boş şeylere takıntı yapıyorsunuz millet aç millet kanser tedavisi yok gerçekten bu kadar takmayın lütfen, yıllardır hastalarla uğraşıyorum lütfen boş işler bunlar ideal kilon 52-55 arası dikkat et kendine seni çok seviyorum kurban olurum sana
13 Yorumla- +1 yıl
Millet kanser diye görüntüsüne dikkat etmesin mi?
- +1 yıl
@AltınYaprakS canım teyzecim öncelikle seni çok seviyorum takipteyim seni, şunu demek istiyorum 5 kılo falan için takıntı yapmalıyım, sakin olalım sonuçta obez değil dediğim gibi seni çok seviyorum teyzemmmm
- +1 yıl
@AltınYaprakS küfür etme mature.
+1 yılErkeklerden hangisi tekerlek demiş bilmiyorum ama tekerlek kendisi 😅
20 YorumlaSağlık konusunda 980 cevap paylaştı. Emin ol abartiyorsun
Sağlıklı ve spor yapabiliyor olmak yeterli
İki üç kilo fazla eksik bise olmaz
Ölçülerin dengeli olması ve gücün yerinde olması gerek
Gerisi bişe değil
00 YorumlaSadece şunu söylüyorum kızlara keza erkeklere de sizi kilolu veya zayıf gösteren şey vücüt tipinizdir eğer spor yaparsanız özellikle kızlar için diyorum (ağırlık kaldırmaktan bahsetmiyorum) vücut şeklinizin ne kadar düzeldiğini görüp bunları çok dert etmezsiniz ancak şu an standart bi fiziğe sahip olduğunuz için vücudunuzdaki 2 kilo size çok batıyor, soruna gelirsem erkek olarak 3,5 kilo birine bir şey kaybettirmez ki gayet yerinde bence.
00 Yorumla
+1 yılAbartıyorsun elbette. Kilo alınır verilir bu yüzden böyle günleri kaçırmak mantıklı değil. Sevmezsin gitmek istemezsin sorun değil ama gitmek isteyip kilon yüzünden gitmiyorsan büyük ayıp ve sıkıntı
00 Yorumla- Sağlık konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılgobek yok e kilon da normal. ama zaten bel inceyse kilonun kac oldugunun bir onemi yoktur. kum saati formu icin ince bel yeterli. sacmalama seni gobegimle doverim
00 Yorumla - Sağlık konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılOlman gereken optimum kilo 50 ila 51 kg kas ve kemik yoğunlugun fazla ise hadi 52 olsun fazlası olmaz. Yağ oranın yüksekse o zaman artar bu kilo.
00 Yorumla
+1 yılBen psikiyatrik meseleler yüzünden kısa sürede 34 ten 61e çıktım şu anda da kilo veriyorum yani çok kafaya takma kilo bir şekilde verilir zaten zorlanacağın kadar fazlan da yok
00 Yorumla
+1 yılÇok aşırı kötü bir görüntü oluşmuyordur, sen bu kadar dikkat ettiğin için öyle geliyor sana, şu anki kilona uygun elbise ayakkabı tercihi yapmalısın
00 YorumlaZamanla verırsın psıkolojini neden bozuyorsun kı bende 47 kılo kemık gbıyım kendınle nçmutlu olmaya bak
00 Yorumla
+1 yıl50-51 ne ya kemiklerin mi sayılacak 55-60 ideal bence gayette. Daha kilo ver diyenleri de takma bence bu senin hayatın senin bedenin. Sen kendini beğen başkaları değil 💪
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok tabi ama burada normal, çoğu kadın şişman zaten ama ben hiç sevmem şişman kadın, itici geliyor
016 Yorumla
Soran+1 yılEminim beni görsen ağzının suyu akardı ama ben insanlarin değil kendi ideal fizik algima göre beğenmiyorum bana göre 175 üstü ve 50 kilo kadınlar ideal olduğu için
Cevap sahibi+1 yılSenin 47-48 kilo olman lazım en fazla, ne ağzımın suyu akıcak ukraynalı sevgilim var benim, 1,80 boy 60 kilo beyaz tenli yeşil gözlü, sadece göğüsleri ufak biraz, burun hokka, baya güzel, seni napıyim ben, tükleri hiç beğenmiyorum zaten bide kilolu olunca çok kötü, yazın çok terlersin sen zaten kötü kokarkasın bide
Soran+1 yılŞimdi böyle deyince yalan diyeceksin ama yemin ederim terleyen ter kokan biri değilim gün boyu üzerimde kalan sey bile asla ter kokmaz
Soran+1 yılBen de beyaz tenliyim hokka burunluyum ve göğüslerim de küçük değil boy dışında çok bir özelliği yok sevgilinin
Soran+1 yılNeye göre kime göre 47-48 kilo neden seksi bir kadın olmak yerine minyon tipli bir kadın olayim
Cevap sahibi+1 yılBoy-kilo endeksi diye bişey var bunu ben söylemiyorum, bilimsel bişey, yaz oraya boyunu-kilonu orada çıkar kaç kilo olman gerektiği, boyun kısa, senin boylarında bi hemşire tanıdığım vardı oda aynı senin gibiydi, 70 kilo civarı, bacaklar roberto carlos gibi g. t kocaman, o kadar evime grldi benide istiyordu ama hiç kalkmadı bile ona düşün, göğüsler silikondu büyük, şişman kadın çok itici geliyo bana
Soran+1 yıl😂😂komiksin 60 la 70 i kiyaslaman çok komik ki şu an 58 e düştüm ve boy kilo endeksine bakılınca normal sağlıklı bir kilodayım senin bahsettigin kilo sınır kilo yani altına dusmemem gereken kilo 47 kilo olursam herkes yemek yemiyor musun çok zayifsin diye psikolojik baskı yapar ama şu an övgüler alıp duruyorum bence sen hayalindeki Rus kıza sahip olamadığın için ağla gizli üye
Cevap sahibi+1 yılBen zaten sahibim 5 senedir birlikeyiz, rus değil ukraynalı kendisi, slav ırkı üstün ırktır kadında, bütün dünya bunu kabul ediyor zaten, türk kadınlarının genetiği bozuk maalesef, ben seni suçlamıyorum, senin suçun değil ama kilo vermemek senin suçun bence
Soran+1 yılO kadar ciddiye almamisim ki aklıma Rus olarak kalmış ek olarak sokağa çık bir gez güzel Türk kadını sayısı mi fazla Türk erkeği sayısı mi ülkede beş on tane yakışıklı erkek var onlar da ünlü zaten hepiniz göbekli kıllı dişini fırçalamayan tiplersiniz ilgimi çeken bir kişi bile yok
Soran+1 yılBen 53 kilodan bir anda çıktığımı söylemişim zaten yani kilo vermemek ya da çıkmak benim isteyerek yaptığım bir şey değildi ve şu an 3 saattir uyanigim Türk kahvesi ve su içtim başka bir şey yemedim emin ol sandığın gibi yiyip yatmiyorum çabalıyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte tam sana göre o anlattığın tipler, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş fjdkskks benim tipim ve durumum iyi olduğu için zaten ukraynalı sevgilim var 😀
Cevap sahibi+1 yılEmek verirsen zayıflarsın yine 👍
Soran+1 yılVe sen düğüne bile gitmeyecek psikolojideki biriyle bu şekilde konuşursan emin ol hiç yemek yiyemem hatta öyle çok takıyorum ki belki de senin sözlerin son nokta olur ve iş anoreksiyaya kadar gidebilir bunu düşünmek gerek yaptığın şey çok yanlış
Cevap sahibi+1 yılHiç yemeden kilo verilmez sakın, öyle bişey demiyorum, karbonhidratı azaltıcan, sebze ve protein ağırlıklı beslenicen, bide spor yapıcan (cardio) tamamdır
Soran+1 yılBen napacagimi zaten biliyorum ama veremiyorum bir haftada 3 kilo bile verebilirdim çabasız ama bu sefer veremiyorum hatta hastalığım mi var acaba diye düşünmeye bile başladım normalde de iştahsız az yiyen biriyim veremedikce hiç yemek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç yemezsen bağışıklığın düşer asıl o zaman hasta olursun, ekmeği, makarnayı, pilavı, böreği azalt, et, sebze, salata ye, meyve de şekerli pek yeme
bence şu an iyisin ama basen eritmek için düzenli yürüyüş koşu ve squad kardiyo yapman gerekli
00 Yorumla
+1 yılÇok ideal olmasa da iyisin bu ülkenin şartlarına göre
00 Yorumla38 kilonun üstüne çıkmadım 58 69 karı gördüm kilo verdim senin gibi bir hormon tahlilline git canım
00 Yorumla
+1 yıl1 ayda bu kadar kiloyu nasıl aldın yardımcı olur musun
05 Yorumla
Soran+1 yılBir abimin fırını vardı elemanı çıktığı için benim çalışmamı istedi kahvaltıya çok önem veren biriyim ama oradayken yapamiyordum günde bir tane simit veya poğaça mutlaka yiyordum sonra iş çıkışı gidip akşam yemeğini de dışarıda yiyip üstüne tatlı yiyordum vücudum böyle sağlıksız beslenmeye alışık değil kilo aldım çok hızlı şekilde bir buçuk ay çalışıp işi bırakınca bir kaç günde dört kilo verdim ama sonra belli sebeplerden eve kapandım ve hareketsizlikten kilo yerleşti
- +1 yıl
Ya affedersin ben hayvan gibi yiyorum düzensiz 5 öğün ama alamıyorum sabit 70 kg boyda 188 olduğu için zayıf duruyor
Soran+1 yılHareketsizlik ve böyle hamur işi ve tatlıya yonelirsen almama imkanın yok sanırım bir de kadınlar biraz daha hızlı alıyor daha çok yağ olarak birikiyor bizde
- +1 yıl
Hep hamur tatlı yiyorum zaten özelikle tatlı tüketiyorum
Soran+1 yılYapacak bir şey yok 🥲
60 kiloya nasıl göbek yok :D ben 45 kiloyum oturuyorum göbek burdayım diyo 2 kat oluyor
00 Yorumla
+1 yılkilonun dağılımına göre değişir seni görmek gerekir
00 Yorumlahemde çok abartıyorsun bu ne takıntılik yapma.. biraz kendinizi sevmeyi öğrenin
00 Yorumla
+1 yılÇokta değil ama zayıflaman lazım dert etme kilonu bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleski sevgilim 172-60 kg du. 58 e inmesini istiyordum. bu oranla, evet kilolusun maalesef. en azından bana göre.
011 Yorumla
Soran+1 yılHerkes çok beğeniyor kadınlar dahil seksi bulunuyorum hatta ben de 55 kilo altındaki halimi sevmiyorum çünkü bazı kadınlara gerçekten zayıf olmak yakışmıyor ama 55 olmam gerekiyo ya da 56 dediğim gibi göbeğimden belimden yüzümden vs kilo almıyorum şu an 59 um biraz bile fazla kacirsam 60 oluyorum basenim de orantısız kötü görünen bir basen değil aynada kendimi begeniyorsam bile tartıya çıkınca çirkin hissetmeye başlıyorum ya da bir pantolon beni sıkınca ama söz bir kaç hafta sonra bu soruyu 55 kiloyum diye guncellicem
Cevap sahibi+1 yılinşallah) doğrudur. ben zayıflardan hoşlanıyorum. zayıf derken, deri kemik değil ama)
Soran+1 yılBen de zayıf kadınları çok güzel buluyorum özellikle 30 yaş üstü zayıf kadınlar çok asil geliyo bana çok isterdim uzun ince bir kadın olmayı 178 boyunda 50 kilo bir arkadaşım var görsen manken dersin ama o da bana bakıp kıvrımlarıma imreniyor sanırım elimizde olmayanın pesindeyiz
Cevap sahibi+1 yıl163 e 50 kiloya in bence. fitness yaparsan düzgün gözükür vücudun
Soran+1 yılOlmuyo yakismiyo yüzüm karnım kollarım vs her yerim ince ne zaman 55 altına düşsem linç yemeye başlıyorum küçük bedenlere sigmak çok güzel ama bacaklarımın inceliği hariç genel olarak vücudumu begenemiyorum sadece basenim gidiyo onunla birlikte kalcam kayboluyor geri kalan her yer aynı oluyo sadece basenim gitsin diye kilo vermiş oluyorum ve vücudum bicimsizlesiyo 55 idealim 50 ne be
Cevap sahibi+1 yıldiyorum ya işte, fitness a git) barbara bile 1.71 e 55))
Cevap sahibi+1 yıl1.63 e 55 lik bi ünlü var mı bildigin
Soran+1 yılO barbara ben manken değilim Victoria secret dan ayrılma sebebi aşırı kilolu bulunmasiymis öyle hastalıklı bir durum gözüme cazip gelmiyo
Cevap sahibi+1 yılee sen de manken gibi olmaya calismiyor musun?)
Soran+1 yılHayır tabi ki 50 kilo olmak istemiyorum 55 olmak istiyorum diyorum ayrıca artık sıfır beden modası bitti kylie tipi vücut için insanlar kilo almaya başladı ve vücut tipim de öyle üstelik bende ondaki gibi estetik yok sadece beş kilo fazlam var ve bu basenim, iç bacağım ve alt bacağıma toplandığı için hoş durmuyo boyumu kisaltiyo ve sevdiğim pantolonları giyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbenim dediğim zaten umrunda olmasın) sen hangi kiloda olmak istiyorsan o olacaksın zaten. ben, bana göre diye belirtmiştim) ben zayıfımsı kızlardan hoşlanıyorum. 1.63 e 55 kg olan birisini tanımıyorum. belki de beğendiğim fizik modeli öyledir. bu kadar çok övdüğüne göre bir bildigin vardır)
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle bence kafanda büyütüyorsun
Bundan sonrası için kilo almamaya bak yeter10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil ya balık etli oluyor işte çok hoş bende öyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 1.58 boy 62 kg ama hiç sırıtmıyor kilonun basene gitmesi göbekten iyidir
00 YorumlaPskolojik olarak inişli çıkışlı zamanlardan geçiyorsan, kilonu kontrol etmekte zorlanıyor olabilirsin, önce kendini iyi hissetmeye bak.
10 Yorumla53 senin ideal kilon ama bu halinlede çok sırıtmazsın heralde kafana takma
00 YorumlaBence kilo değil vücut ölçülerin önemli. Yani mesela belin 65-70 cm arasındaysa güzel bence bu kilo için.
00 Yorumlaselam canım boy olarak stnd turk kadın boyundasın kılonda gayet ıyı aslında dustugun kılon cok cok ıdeal mesaja beklerım
00 Yorumla
+1 yılÇok ideal peki nasıl başardın? Nasıl kilo aldın paylaşır mısın
00 Yorumla
+1 yılAbartılıcak bir şey yok gayet ideal bir kilodasın takılma🌸
00 Yorumla
+1 yıl160 boyum 60 kiloyum tek avantajım belim çok ince
10 Yorumla
+1 yılGöbek olmazsa 55 kiloyu deneyin ilk once
00 Yorumla63 senin için sınır..
00 Yorumla- Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak sınırda ama düşmesi daha iyi olur biraz
00 Yorumla
+1 yılBende alamiyorum
00 Yorumla
+1 yıl55 kilo iyi olur sana bence. Boylarımız aynı
00 Yorumla- Sağlık konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılÇok. 55 den yukarı olmaması iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılYoo güzel bence etli etli😂
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSıkı bir vücudun varsa ideal
00 Yorumla Hayır değil. Ideal ^^
00 YorumlaDeğilsin bence ama daha fazla almasan iyi olur
00 YorumlaHayir 70 ve ustu olursan kilolu olursun
00 Yorumlaİdeal değil ama çok da değil
00 Yorumla
+1 yılÇok değil 🤷🏻♀️
01 Yorumla- +1 yıl
Basenini örten bir şey giyinebilirisin
+1 yılBasenle bel aynı değil mi?
00 Yorumlabunu mu kafaya takıp düğüne gitmiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılAbart bir de. Çok değil aw
00 Yorumla
+1 yıl55-60 iyi kilo almamaya calış
00 YorumlaSağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Görmeden bişey diyemem
00 Yorumla
+1 yılVerirsin bidaha canını sıkma
10 Yorumla- Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörmem lazım ama çok değil düşününce.
00 Yorumla 3 4 kilo versen iyi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır çok güzel aksine
00 Yorumla
+1 yılEvet
20 Yorumla
+1 yıl50-51 ideal oluyor.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİdeale yakın
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler