Biraz göz gezdirdim. Çoğu yerde bir liste oluştur. Sigarayı bırakırsan kazançlarını bırakmazsan kayıplarını yaz dediler. Zararlarını farkedince ne olacak böyle diyerekten bir sigara daha yaktım 😀
Sizin önerileriniz nelerdir?
Biraz göz gezdirdim. Çoğu yerde bir liste oluştur. Sigarayı bırakırsan kazançlarını bırakmazsan kayıplarını yaz dediler. Zararlarını farkedince ne olacak böyle diyerekten bir sigara daha yaktım 😀
Sizin önerileriniz nelerdir?
Bak kardeşim ben zor zamanlar geçirdim uzaktan birisini sevdim hayatıma iğrenç sapkın insanlar girdi ailevi sorunlarım da vardı sigaradan nefret eden ben 6 aydır sigara içtim annemin öğrenmesi, ağlaması sigarayı bırakma sebebim oldu hatta buna rağmen bana destek de oldu aşırı derece içerdim düşün biraz kilo aldım ama verdim. Sevdiğin bir insanı kafana tak sigarayı bırakırsın.
Herhangi bir hastanenin göğüs bölümüne ya da onkoloji servisine uğra. Çıkışta sigarayı ağzına süremezsin. 60 yaşında tek akciğerle nefes alamayacak hastane köşelerinde yaşam savaşı vermek mi istiyorsun
Cevap
1Cevap
Bol meyve yemek ve sigara içmek istediğin zaman tatlı ye
Dini boyutu var. Emanet size verilen beden her çalmakta bir defa daha yaralıyorsunuz size emanet edilmiş bedeni
Her sigara içmek istediğinde maden suyu içenler oluyormuş
Bence hastaneden randevu al sigara bıraktırma kliniğine kendi irademizle bırakamıyoruz doktor ve ilaç yardımıyla bırakabiliriz
Kişinin iradesi zayıfsa öneriler boş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?