Ben sadece yedim sjsjsjsj
son 3 ayda çok sağlam kilo verdim. Eğer korumaya devam edersemm taş gibi olcam sjsj
yaşasın spor sjsj

Ben sadece yedim sjsjsjsj
son 3 ayda çok sağlam kilo verdim. Eğer korumaya devam edersemm taş gibi olcam sjsj
yaşasın spor sjsj

Bekarken 26 kilo verdim. Sporcu ve beslenme konusunda oldukça bilgiliydim yaklaşık 2 yıl önce en son 67 kiloydum. Evlendim 2 yıl olucak 5 aylık bebeğim var ve 88 kiloyum sezeryan oldum emziriyorum kilo verme azmim motivasyonum ve disiplinim yok maalesef. Hatta canım çok sıkkın kendimi berbat ve kötü hissediyorum. Şişkoyum yaaaaa. Giydiğim şeyler de yakışmıyor. Ayrıca zayıflamaya çalıştıkça eşim çikolata şu bu getirip duruyor. Bende engel olamıyorum kendime yiyorum sürekli. Kocam da bence beğenmiyor bence beni bu şekilde zayıf seviyor çünkü. İmdaattt.
Bebek gibiyim bir şey yapmama gerek kalmadı💁♀️belki doya doya yemek yerine az yemişimdir hepsi o😶
Bal gibi...
😛
Cevap
6Cevap
Diyet ve egzersiz yaptım
Diyet ve spor yaptım hem de evde hem de 1 yıl boyunca 25 kg vermiştim.
Bende -17 bandındayım. 😂 Eski halimi özlemişim sjsjsj
Tebrikler
Düzenli spor hayatım var. Fakat bunu yapma önceliğim sağlık için. Zaten kilo alan bir yapım yok
Abi zayıflamak için bir seferinde 1 ay boyunca 10 km koşmuştum motivasyonum yüksekti kilo almak kolay zaten ye iç yat 😊
Zatıflamaya çalışmadım hiç.
Kilo almak için hayvan gıbı yemek yedım sadece.
Ekmek yemeyi bıraktım.. İlk gün olduğu için biraz hüzünlüyüm.
Spor, yürüyüş, düzenli uyku, sağlıklı beslenme, ve bol su içerek zayıfladım, zaten çok büyük kilom yok.
Zayıflamak biraz zor ya 13 kilo verdim de sabit kalabilir miyim bilmiyorum zor gibi 😅
Akşam yatmadan soda ayran içine pulbiberi ya da nane ikisi bir de kullanılabilir birde gün boyu 2,3, bardak yeşilçay çok etkili olacaktır denendi ben 18 kilo verdim sadece yeşil çayla birde akşamları bişey yememek
Kilo almak hiç istemedim ama zayıflamak için doğal olarak spor yaptım başka napılır ki 🙃
kekik suyu is the one thin to solution
Diyet ve spor yaptım devam edeceğim
Kilo almak için kuru pasta yemiştim devamlı 😃😂
Diyet ve spor yaptım.
Az yiyorum veya çok yiyorum
hiç bir şey djdnckd
neler yapmadık ki
Söyle bakalım ne yaptın merak ettim
Hadi ordan
kalbedokunmustakilar
2 günlük spor ile girdiğim tripler bkz.
Sana tek tek spor geçmişi yazardım da zaman kaybısın hande 😊