Sadece ölmek istiyorum.. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

20 yasindayim boyum 170 ve130 kiloyum, kollarim bacaklarim aşırı kalin, kol cevrem 55 cm civari. Zayiflarsam butun vucudum havasi inmis balon gibi olacak.. bu yuzden zayiflamaktan korkuyorum, zayiflamazsamda seker ve tansiyon hastasi olabilirim zaten en ufacik bi is yaptigimda belim agiriyor hemen kocakarilar gibi.. gercekten gencligimi heba ettim en guzel yillarim 100 kilo üstü olarak gecti.. yuzum gercekten cok guzel, kilolu halimde bile zayif olan ablamdan daha guzelim ama kilolu oldugum icin cirkin gorunuyorum. Intihar dinimizde gunah olmasaydi yemin ederim 1 dakika yasamazdim. Kucukken ailem zayifliyayim diye hicbirsey yapmadilar benimde kilo o zamanlar umrumda degildi, kaldim boyle. Simdi ben ne yapacagim, sarkan derilerim icin tek care ameliyat ama onada param yetmez, cok kotuyum, 1 aydir evden cikmadim sadece markete gittim 10 dakikaligina o kadar. Yuzum sivilcelendi ve cok odem birikti vucudumda. Sporla deri duzelmiyor maalesef.

Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar aradan 3 ay gecmis, Şu an 120 kiloyum spora basladim ama derim inanilmaz sarkmaya basladi 10 kiloda bile
Sadece ölmek istiyorum.. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?