Herkese özeniyorum kendi hayatımı sevmiyorum halbuki çok normal bir hayatım var annem babam sağ, sağlıklıyım onlar da sağlıklı arkadaşlarım var okulum var derslerim iyi sürekli gözüm dışarıda başkalarına özeniyorum en yakın arkadaşım İtalya'da okuyor onun arkadaş çevresi benimkinden daha geniş diye çok kıskanıyorum başkalarının eşyalarını başkalarının sevgilililerini başkalarını hep başkalarını kıskanıyorum onlara özeniyorum.
mesela benim sesim çok güzeldir konservatuvarda okuyorum zaten gitar da çalıyorum ama instagram'a atmadım en yakın arkadaşımın da sesi güzel o instagram'a video koyuyor 1500 beğeni geliyor ben hiç yüklemedim çünkü ortak arkadaşlarımız var yüklersem özendiğimi anlarlar gerçekten sesim güzeldir ama yüklemiyorum derdim de bu değil işte
neden herkese özeniyorum kendi hayatım da çok güzel neden özeniyorum ya atamıyorum bu hissi yeter artık
hiç mutlu olamıyorum ama ortada bir sebep yok sürekli mutsuzluk yaratıyorum mutsuzluk diye bir hastalık var mı? sürekli başkalarını kıskanıp üzülüyorum ne yapıcam ben=?
mesela benim sesim çok güzeldir konservatuvarda okuyorum zaten gitar da çalıyorum ama instagram'a atmadım en yakın arkadaşımın da sesi güzel o instagram'a video koyuyor 1500 beğeni geliyor ben hiç yüklemedim çünkü ortak arkadaşlarımız var yüklersem özendiğimi anlarlar gerçekten sesim güzeldir ama yüklemiyorum derdim de bu değil işte
neden herkese özeniyorum kendi hayatım da çok güzel neden özeniyorum ya atamıyorum bu hissi yeter artık
hiç mutlu olamıyorum ama ortada bir sebep yok sürekli mutsuzluk yaratıyorum mutsuzluk diye bir hastalık var mı? sürekli başkalarını kıskanıp üzülüyorum ne yapıcam ben=?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer