Nolur bana akıl verin napıcam ben kendimimi öldüreyim sokaklaramı düşeyim?

Annemle sürekli tartışıyoruz uzun zamandır sebepte benim güler yüz göstermemem sürekli tartışma çıkarmam babamla tartismam ve misafir sevmemem istememem gelen olursa çay kahve icicekmisin diye sormamammış neymiş misafir gelince insan gibi davranmiyomusum sanırım benden kuzu dana kesmemi falan bekliyor kendimi bu evden kurtarmak istiyorum napıcam cinnet geçiriyor gibi oluyor sinir krizi geçirdi ağlıyor ediyor beddua etti az öncede bakımlık ol sokaklara düşürsun Allah iki gözün kör olsun diye etme bunları sana döner diyorum anlamıyor napıcam ben o beni değiştirmek istiyor ben onun istediği gibi sevmediğim insanlara iyi davranamiyorum her istediğini alıyoruz kimin için çalışıyorum ben diye laf edip duruyor sürekli yiyip yiyip yatıyon sabahtan akşama niye yatiyosun diyen yok sen ne istiyosun diye söyleniyor napıcam akıl verin 24 yaşındayım gidicek yerim yok olsa coktan giderdim ama gözü dönmüşe dönüyor sinirlenince babamda aynı bu arada ona hak veriyor ona söyle demeyin dövme movme yok kadın sığınma evi alirmi bu durumda nolur cevap verin
Nolur bana akıl verin napıcam ben kendimimi öldüreyim sokaklaramı düşeyim?