herkese merhaba
profilim tamamen fake. bu grupta olan biri okusa zaten kim olduğumu anlayacak. kendisini ifşalama gibi bir amacım yok. sadece başımdan geçenleri anlatmak istiyorum. 9 ekim 2024 de ınstagramdan yazışmaya başladık. her şey çok güzeldi çok tatlıydı. kendisinin çabası sürekli yazması beni ona bağlamıştı. günlerim onunla geçiyordu. whatsapp'a geçtik kısa bir süre sonra. her dakikasından haberdardım. güven oluşturmuştu fakat benim her zaman ona karşı bir güven problemim vardı. bu onu eski ilişkimden kaynaklı sanıyordu ama öyle değildi. aldatılmamıştım böyle bir travmam yoktu ama ona karşı hep içimde bir yer eksikti. bir parçalar eksikti anlayacağınız. her neyse uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk. ama her akşam görüntülü konuşurduk güler eğlenirdik. kısaca mutluydum. biraz süre geçti bana kanser olduğunu söyledi. çok üzüldüğümü hatırlıyorum başımdan aşağı kaynar sular döküldü. benim sınavım bu muydu dedim. sevdiğimin gözlerimin önünde gitmesi mi? bir an olsun vazgeçmedim. ölse dahi son nefesine kadar seveceğimden emindim. onu öylesi çok sevdim ki. şimdi kalbimi hissetmiyorum bile nefesim bana yük geliyor. iğne parasıymış şuymuş buymuş benden bir süre para aldı. zorlamadı. ama her atamayacağımı düşündüğüm gün ağrıdan kıvranırcasına benimle konuştu. seninle konuşmak iyi geliyor adı altında beni manipüle etti kısaca. saf değilim sadece zorlanan insan görünce dayanamıyorum tek meselem buydu. rahatlasın da bir şekilde parayı bulurum diye düşündüm. ocakta yanıma geldi. 2-3 günümüz birlikte geçti. o süreçte de bir şeylerin eksik olduğunu hissediyordum. hiçbir zaman tamamen tam hissedemedim ona karşı. sadece kalbimde sevgi vardı o kadar. gece birden söylediğim bir laf yüzünden saçımı çekti ve evet ben yine affettim. her neyse onu uğurladım. yine ilişkimiz devam ediyordu. bu sırada işsizdi. kendisi sezonluk çalışan biriydi daha fazla detay vermek istemiyorum. bu sırada iğne paralarını atmaya devam ediyordum beni işe başlayınca rahatlatacağını söylüyordu. bu Nisan ayında sanırım işe başladı. başka bir şehire gitti. yine aynı şekilde iyi devam ediyorduk. sayısız kavgalarımız da cabası fakat sevgimiz bizi ayakta tutuyor diye düşünüyordum. yani kısaca çok ayrıl-barış ilerliyorduk. bir gün benden habersiz başka bir şehre gitti motor almaya. bunu öğrendim allah var cidden bunun için gitmişti. o gün her şey patlak verdi. meğerse kendisi uyuşturucu kullanıyormuş aylarca. ve ona doktor parası diye attığım paralarla uyuşturucu içiyormuş. o an ölmek istedim. keşke ölseydim de. ama ölecek kadar cesaretim yoktu. yalvardım allaha canımı alması için ama tık yok hala sapasağlamım. umarım bundan sonrası için şanslı olurum. ve ben yine kendime hakim olamadığım için artık sevgi mi dersiniz saplantı mı bilmiyorum ama konuşmaya devam ettim. daha hassas davranıyordu. işe başladığından beri içmediğini söyledi ve bunu annesi de doğruladı. annesine de ayrı kızgınım ve ona hakkım helal değil. bu 6 aylık süreçte onunle iletişim halindeydim ama bir kere bile bana söylemedi. ben bu kızın günahını nasıl öderim diye düşünmedi. o da cezasını çekecek elbet illaki herkes hesabını verecek. benim gücüm yetmez bunlara fakat sığınağım allah başkası değil. hepsini allaha havale ettim. her neyse biz konuşmaya devam ediyorduk allah var değişmişti. daha iyi davranıyordu ya da benim gözümü boyamaktı amacı bilemiyorum. bir gün işten çıkarken kavga ettik telefonda. ve o gece bitti. sabah aradığımda ben istemiyorum dedi işine odaklanacakmış vs. kısaca başında bırakmam gereken kişi bana acımadan beni bıraktı. borcu yokmuş bana. batsın borcu. benim sevgim ne olacak? benim duygularım
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler