3 aydır nefes darlığım geçmiyor, yardım?

Öncelikle astım hastasıyım ve 2 ay sigara kullanımım oldu. Nefes darlığı başlayınca sigarayı bıraktım fakat nefes darlığım geçmedi aksine ilerledi. Acile gittim hava taktılar ettiler sonuç nafile, kanıma baktılar enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım enfeksiyon düzeldi nefes darlığı devam etti. Daha sonra Göğüs hastalıklarına randevu aldım akciğer filmi verdim solunum fonksiyon testi yaptım ve akciğerlerimi dinledi, Akciger filminde hicbisey cikmadi, solunum testi de ayni sekilde cok iyi cikti, akcigerimi dinlediginde küçük bronşlarda daralma olduğunu söyledi ve "rolasthym" (doktorun dedigine gore en kötü astim hastasini bile ayaga kaldiran ilaçmiş) diye bir inhaller yazdı. 1 ay kullandım pek bi etkisini göremedim kontrole gittigim zaman akciğerlerimin baya bi düzeldiğini söyledi doktor, nefes darlığımın akciğerden kaynaklanmadigini soyledi. Ardindan doktorun yonlendirmesiyle kardioloji bolumune randevu aldim, kardiyoloji doktoru da kalbimden kaynaklı nefes darligimin olmadigini soyledi. Rolasthym'ı kullanmaya hala devam ediyorum ve ayın 15inde tekrar kontrole gideceğim. Bu nefes darliği sikayetim icin baska hangi bolume gidebilirim? Benimle aynı durumu yasayan kisiler var mi? Nasil yendiniz?

3 aydır nefes darlığım geçmiyor, yardım?