Nefes alamıyorum ve sürekli bunalıyorum yardım edin?

Arkadaşlar ben nefes alamıyorum ve hasta da değilim normal olarak nefes alamıyorum sıkıntı var içimde bunalıyorum çarşıya çıktım ailemle öyle bir sıkıntı oluştu ki içimde direkt eve geçtim şimdi de oluşmaya başladı bunalimlarim. Depresyondada değilim bir ara depresyondaydim ama eğer depresyon da olsam asla yemek yemem evden çıkmazdim anlaşılırdi her türlü ve bu bunalım geldiğinde oyun giriyorum çıkıyorum direkt uyuyamıyorum ve yaptığım şeyler artık zevk vermiyo sonra ilkte veriyor sonra hadi eyvallah. Ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar psikatriye bunları söylemek istemiyorum ilaç ta kullanmak istemiyorum çünkü beni çok kaygıya sokuyor doktora gitmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum hani psikatrik ilaç olmadan nasıl iyileşebilirim? Ve hani tek başıma çarşıya çıktım gezdim makyaj yaptım videolar çektim ama yine de bunalım hala devam ediyor içimde çözemedigim bir sıkıntı var lütfen yardımcı olur musunuz sebebi sizce nedir bir de birisinden hoşlanıyorum ve bazen bana yazıyor ve ya yazmıyor sürekli kaygıya giriyorum durduk yere hani sürekli bana yazacak edecek diye şey yok ama yine de çok kaygıya giriyorum sanırım borderline olabilirim işte sürekli beni bırakır mı yoksa beni engelledimi artık bana ilgisini kaybetti mi diye sürekli kaygıya giriyorum ve üzülüyorum
Nefes alamıyorum ve sürekli bunalıyorum yardım edin?