Sağlık Korona olalı 4 kilo vermişim neden ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Koronanın 3. günündeyim bitiğim baygınım ölüyorum56ydım 52 olmuşum Korona olalı 4 kilo vermişim neden ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tsubasa2607 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Öncelikle geçmiş olsun. yemek yemenle alakalıdır. bide ishal yapıyor diye duydum onunda etkisi vardır. Tuvalete çok çıkıyor musun? Ben 7 kez test verdim hepsinde de belirti olmasına rağmen hep mi negatif çıkar :D coronasavarım resmen. 0 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bende o dönem zayıflamıştım, hiçbir şey yiyemiyordum. İştahım kapanmıştı ve midem bulanıyordu ama iyileştikten sonra düzelmeye başladı. 0 0 Yorumla
JacksonStorm Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 3 yıl olacak şu korona bize gelmedi. Ammada hasta oluyorsunuz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana da gelmemişti bitince geldiBen hiç hasta olmazdım aşı olduktan sonra bittim ben yakında ölürüm Yorumla JacksonStorm +1 yıl Aşı dedikleri şey yüzyılın sahtekarlığı. Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben kilo almıştım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öncelikle geçmiş olsun. yemek yemenle alakalıdır. bide ishal yapıyor diye duydum onunda etkisi vardır. Tuvalete çok çıkıyor musun? Ben 7 kez test verdim hepsinde de belirti olmasına rağmen hep mi negatif çıkar :D coronasavarım resmen.
Bende o dönem zayıflamıştım, hiçbir şey yiyemiyordum. İştahım kapanmıştı ve midem bulanıyordu ama iyileştikten sonra düzelmeye başladı.
3 yıl olacak şu korona bize gelmedi. Ammada hasta oluyorsunuz
Bana da gelmemişti bitince geldi
Ben hiç hasta olmazdım aşı olduktan sonra bittim ben yakında ölürüm
Aşı dedikleri şey yüzyılın sahtekarlığı.
Yemek yemediysen ondandır
Aşırı kilo verdiriyor
Ben kilo almıştım.