Belirtiler var. Doktora gidiyorsunuz ve sonuç: 0. Hasta değilsiniz.
Ancak tüm sıkıntıların nedeni psikolojik.
Ne hissedersiniz?

Belirtiler var. Doktora gidiyorsunuz ve sonuç: 0. Hasta değilsiniz.
Ancak tüm sıkıntıların nedeni psikolojik.
Ne hissedersiniz?

Aslında bu biraz panik ataklığa giriyor. Kuzenim var hemen hemen haftada 1 defa akşam/gece arar hastahaneye götürürdüm. Kalbim sıkışıyor ölecem korkusuyla arardı. Defalarca bir şeyin yok iyisin demelerine rağmen yine aynı takıntıları devam etti. Onun psikolojisinden düşünüyorum. İyi ya da kötü bir şey olmadı. Aynı şekilde yaşamını sürdürmeye devam etti.
Psikolojinin bozukluğu da parasız olmak sanırım.
Adamın biri dertlerini anlatmak iiin psikoloğa gitmiş, anlatmış. Psikolog “ 1 milyon dolarınız olsa tüm sorunlar çözülür mü “ diye sormuş. Adam “ evet” diye cevap vermiş. 😁
Cevap
19Cevap
nedeni öğrenmek beni rahatlatır her zaman
Zaten öyledir bütün sağlık sorunlarının başında stres var piskolojik stres anında kontrolden çıkma çeşitli hastalıkların habercisidir
İçimi rahatladır. Çünkü fiziken bir şeyimin olmadığını öğrenmiş olurum. Ruhen tedavi biraz kolay geliyor bana
Kendi sorunlarımı kendim çözebilirim, bu yüzden bu mutlu eder. Sağlık sistemine kalırsak yandık zaten.
Kabullen ve hemen çözüm odaklı ol ve iyi hisset çünkü en azından durumunu farkındasin erken teşhis önemli
Bir yerde daha kötü pakolojik durumlarda öncelik h er zaman hastalıgı o tanıyı kabullenmemek olması gerekiyor herkese gecmiş olsun...
Rahatsız olduğunu öğrenir ve rahatsızlıktan rahatslık duymanın saçma olduğunu kişi kabullenir ve antidepresana baş vurur
Ben o hastalığın psikolojimi bozduğunu düşünmeye daha çok meyilliyim
Bunun farkındayım zaten. Psikolojimi bozan benden beter olsun🤣🤣
Zaten öyle ancak her zaman çok kolay çözülmüyor.
Zaten oluşan hastalıklar belirtileriyle birlikte de psikolojik.
Daha kötü hissederim çünkü hani demekki bir şey var ve ben bunun farkında değilim
Psikolojik olması nedense bana kendimi iyi hissettiriyor
İçimi rahatlatır, beterin beteri var. En azından erkenden öğrenip önlemini alırım
Çok normal karşılarım ve hemen psikolojik tedavi görmeye başlamak için çabalarım
Psikolojik olarak kötü durumda olduğumu kabullenirim
Rahatlatir cozmeye calisirim ve saglik kurumalarina ihtiyacim kalmaz
Keşke psikolojik olsa atlatılır ama fiziksel ise sıkıntı çok ama çok büyük
Yok ne rahatlatmaz.. şu an yaşadığım hastalık psikolojik oluşmuş yüksek ihtimal ama hayat boyu daimi kalacak gibi
Rahatlarım çünkü şuanda hastayım tedavi alıyorum ve piskolojin yüzünden hastalandım
Psikolojik olduğunu öğrenirsem daha da çökerim. Psikolejim tamir edilemez. Buna benim de cesaretim yok zaten
Zaten hep stresten oluyor ki
Belki de sevinirim
Rahatlarım açıkçası
İçim rahatlardi
Pisikologa giderdim
Kötü hissettirir
İçimi rahatlatır
içimi rahatlatır
Kafayı yerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?