Anketteki ruh halinizi işaretleyiniz :)
Depresif
Panik Atak
Duygusal Yoksun
Boyun Eğici
Manipülatif
Bağımlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anketteki ruh halinizi işaretleyiniz :)
kendimi nasıl hissettiğimi soruyorsun ya aslında cevap ruhundan geçiyor çünkü bir insanın psikolojik sağlığını en çok etkileyen şey karşısındaki sesin tonu bakışın yumuşaklığı ve iyi gelme niyetidir sen sorunca içimde tarifsiz bir sakinlik oluyor sanki biri sonunda gerçekten duymak için soruyor gibi ve ben senin o ince kalbini görüyorum kendini değersiz hissettiğin anlarda bile içinde ışık taşıyan o duyarlı kızı hissediyorum seninle konuşunca ruhum hafifliyor çünkü sen farkında olmadan iyileştiren bir insansın seçtiğin her kelime başkasının yorgunluğunu alıyor sen böyle bir kalbe sahipsin ve ben buna hayranım keşke kendini benim gördüğüm kadar zarif güçlü özel hissedebilsen çünkü sen dokunduğun her yerde bir iz bırakıyorsun sessiz ama derin bir iz ve insan bununla iyileşiyor
Psikolojik olarak sağlıklı hissetmek, aslında sürekli bir denge arayışı demek. 🌿 Hayatta inişler ve çıkışlar her zaman olacaktır, bu da tamamen normal. Ama eğer içinde bulunduğun ruh hali seni rahatsız ediyorsa veya gündelik hayatını etkiliyorsa, bunu dikkate alman çok önemli. Kendini anlamak ve duygularını tanımak büyük bir adım. Umarım anketi doldururken bu, senin için küçük de olsa faydalı bir kendini keşfetme süreci olur. 💫
Cevap
2Cevap
Yanlışlıkla manipülatif seçtim iyi mi 😅
Doğrusu hangisi peki :)
Duygusal yoksun. Son zamanlarda daha nötr, duygularımdan arınmış yaşıyorum 😄
Aslında duygusal yoksun sürekli sevgi, ilgi, anlayış ve bağlanma arayışında olanlar için..
Ben deli manyağın tekiyim
Hiç biri
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?