Sabah bir şeyler yiyince resmen şişiyorum. Sevmiyorum. Öğlene kadar hiç bir şey yemiyorum ve resmen çok daha rahatım.

Deneyin sjssj
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah bir şeyler yiyince resmen şişiyorum. Sevmiyorum. Öğlene kadar hiç bir şey yemiyorum ve resmen çok daha rahatım.

Deneyin sjssj
Zayıflatmaz çünkü daha sık açıkmana neden olur ayrıca bu aşamada metobolizmanin çalışma hızı zayiflayacagi için küçük bir lokma bile sana enerji olarak değil yağ olarak döner.. çünkü vücut kendini kıtlıkta sanarak alarm verir ilk gıdayı yağa dönüştürerek depolar hemen, bu durumda da yeni kilon hayırlı olsun
Deme öyle 😳😳😳🥺🥺🥺🥺🥺
Tek basina yeterli degil. Gun icinde cok yememek de gerek ama yag yakimini destekler dunya artik sabah kahvalti yapmamaya basladi. Bende aksam 9 da kapatiyorum ertesi gun sabah sadece sivi alip oglen yürüyüş yapip daha sonra yemeye basliyorum faydasini goruyorum lakin sabah yemeyip ohlen aksam asiri yersen zayiflama olmaz.
Aksine bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Açlık atakları yaşar bu defa şekere tüketmeye başlarsınız. Kahvaltı önemli bir ogundur. Zihniniz, motivasyonunuz, enerjiniz değişir.
Cevap
4Cevap
Günlük alınan kalori kilo vermeyi etkiler
Hayır zayıflatmaz çünkü sabah kahvaltı yapmazsan gün içinde daha çok acıkırsın bu sefer daha çok yersin
Evet günün en önemli öğünü sabah kahvaltısıdır atlarsan kilo verme ihtimalin artar diğer öğünlerde dikkat edersen tabii
Ben sabah kahvaltı yapmazsam, o gün yaşamamın pek bir önemi yok 😌
Sabah öğününü yiyip diğer öğünleri atlamak yazıflatıyor, tecrübeyle sabit
Sabah öğünü çok sağlıklı diyorlar. Yıllardır bu öğünü atlıyorum tüm değerlerim de harika. Sağlık yönünden rahatsan atlanabilir bence 😊
En güzeli bence de. Ben de öyle yapıorum.
Ayni kafa sevdim valla. Bende sabah hiç bir şey yemem bir kahve olay tamam
Sabah öğünü kesinlikle atlanılmamalı
1 haşlanmış yumurta ve 3 tatlı kaşığı pekmez ile öğlen ediyorum. Nasıl?
3 dilim ekmek, bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir, söğüş, yedi tane zeytin ve şekersiz yeşil çay da olsa daha iyi olur
Sabah en önemlisi ve en sağlıklısı
Tamam hocam sjsjjs
Rica ederim hahsh
Ben sadecw aksam 4de yiyorum bidaha yemiyorum 16 kilo verdim
Aralıklı orucun faydasını bende çok iyi gördüm. Aşırı iyi. 97 den 83 oldum. Hedef 78 sjjsjsjs
Öğün atlamak zayflatmaz yemeği azaltmak zayflat😅
Sabah kahvaltısını atlarsan hayatındaki en büyük doğru hareketi yapmış olursun
Kahvaltı atlanmamalı
Kilo aldırır
Evet
İki öğün beslenebilirsin bence yeterli
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?