Acilen ameliyat olmam gerekiyor, maddi imkanım olmadığı için ameliyat olamıyorum! Bu konuyla ilgili bana yardımcı olur musunuz?

Öncelikle herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. Çok çaresiz bir durumdayım. Sesimi belki daha fazla insana duyurabilirim diye bu siteye üye oldum. Benim her iki dizimden kaza sonrası oluşan rahatsızlıklarım var. Kaza sonrası yapılan ilk ameliyat dizlerimi daha kötü bir duruma getirdi. Gittiğim hiç bir devlet hastanesi veya araştırma hastanesi ameliyat etmiyor. Bu çok komplike bir durum, bizi aşar maalesef diyorlar. Türkiye'de ameliyat olabileceğim, ameliyatımı yapabilecek bir doktor var fakat oda 130 Bin TL ücret istiyor. Babam emekli, hiç bir gelirimiz yok. Ameliyat olmadığım sürece dizlerimde ki rahatsızlık günden güne ilerliyor. Konuyla ilgili devletin yetkili birimlerine mailler attım, telefonlar açtım fakat yardımcı olmadılar. Ayrıca belediye başkanıyla görüşmek istedim, belediye başkanı beni odasına almadı. Benim ne yapmam gerekiyor arkadaşlar? Gerçekten çok ihtiyacım var sizlerin görüşlerine, önerilerine. Bana konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

Acilen ameliyat olmam gerekiyor, maddi imkanım olmadığı için ameliyat olamıyorum! Bu konuyla ilgili bana yardımcı olur musunuz?