Sevgilim ciddi bir ameliyat geçiricek ve benim elimden hiçbir şey gelmiyor çünkü o çok uzakta ben çok uzaktayım tam sevgili olduğumuzda ailesiyle tokata çalışmaya gitti ve bir kaç gündür çok garip ve soğuk davranıyordu bende biraz üstüne gittim benden soğudunmu sen noluyo dedim en sonunda söyledi senden soğuduğum falan yok ben ameliyat olucam ciddi bir ameliyat moralim bozuk kimseyle konuşmak istemiyorum hatta ailemle bile dedi bende anlayış gösterdim ama moralim aşırı bozuldu elimden hiç bir şey gelmiyor kendi kendime düşünüp kafayı yiyorum lütfen şu kardeşinize akıl verin kafayı sıyırmak üzereyim çok kötüyüm
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yanında olabilirsen güzel olur öyle bir şansın varsa tabi
Bende onu çok düşündüm ama ailesi beni tanımıyor bile tam sevgili olduk ailesiyle birlikte çalışmaya gittiler ne yapacağımı cidden bilmiyorum
Uzak mesafe ilişkisi yapmayın arkadaşım. Böyle sonuçları oluyor.
Sorma ustaaa sorma
Sen hangi şehirdesin ki
dua et
Duâ et
yapacak bisi yok
napim
Yürü git sana Bir şey yap diyenmi var sadece danışmak istedim
onun bunun namusuna sulanma senin kafani alır duvardan duvara vurup beynini patlatirim ha amna kodumun sapigi seni senin kafana sıkarım o olmayan beynini patlatirim gel kafana mermiyi yede gor senin kafanı k3serim ananın amna sokarim ananin amna g3'le girerim g3'le cıkarım amna kodumun b3yinsizi seni amna kodumun topu orspunun oglu orspunun sıctıgı orrspunun k4hbesi orspunun dogurdugu orrspunun kopegi orspunun i*bnesi orspunun kassari seni tipini skktigimin terorist kopegi amna kodumun sapigi anani bacını colugunu cocugunu Allah'ını sabah aksam demeden altımda avrat ederim kodumun topu seni anasini babasini 2-3 kurusa skktiren g4v4t seni orrspunun kopegi tipini skktigimin kara papagani seni anasi sklmis yuregi ucuz ortam varosu amna soktugumun pìci pícin evladi kuduruk it ac kopek anasi esc0rt anasi babasi g4v4t k4hbenin dölü k4hbenin oglu amna kodumun kassarlari sizii senin kafanı alır duvardan duvara vurup beynini patlatirim ucube bos beles kodumun k4sari seni olm senin kafanı alacam voleybol topu gibi aq smac basacam kaybol lan burdan tipini skktigimin terorist kopegi orrrspunun dölleri sizi ananla seni sabah aksam demeden altımda avrat ederim top yaparim beyninizi patlatirim ha onun bunun cocuklari sizi kodumun i*bneleri yıkıl lan karsimdan tipini skktigimin kara papagani onun bunun namusuna sulanma senin kafani alır duvardan duvara vurup beynini patlatirim ha onun bunun ne giydigine bakma senin kafanı ezer k3serim babanın o kılı b*klu dar gttune sokarim anladınmı amna kodumun sapigi seni hade simdi skktir git orrrrrspunun cocugu seni kaybol lan burdan tipini skktigimin kara papagani yıkıl lan karsimdan gozlugunu skktigimin kopegi o gozlugunu skkerim ananin amna sokarim o cercevesinide senin gttune sokarim anladınmı amna kodumun topu seni amna kodumun g4v4ti hade kaybol simdi amna kodumun ucubesi seni ananin amnı 4 yerinden parcalayarak skkerim ananın amnı delik desik ede ede skkerim
seninde o olmayan beynine sıkarım bıcak sokarim skkerim seninde gttune yqrrami sokarim skkerim senin kafani ezer k3serim babanın kıllı b*klu dar gttune sokarim anladınmı amna kodumun sapigi seni birde erkegim adamim diye ortalıklarda geziniyorsunuz onun bunun namusuna sulanan ac kopekler sizi olm bak sakın gercek hayatta karsima cıkma senin kafanı ezerim beynini ezerim hayatinda yemedigin dayagi yrrragi benden yersin sakın diyorum bak gercek hayatta karsima cikma öldürürüm lan seni duvardan duvara vururum anladınmı seni paramparca yaparim gtt oglani ananla seni bir soluk nefes aldırmadan skkerim ha amna kodumun sapıkları sizi it ac kopekler iste anani boyle skkerim olmuslerini bile skkerim ananin babanin bacının ruhunu bile skkerim lan avrat cavit hemen kumarhaneye git küllük temizle anani skkerim bak kumarhaneye geldik takozlari silmemissin senin bacını skkrm ha kulagini skktigim lan avrat cavit 55 kilosun sana uzaktan baktim gttun kalmamis lan senin deligine bi koysam sakat kalırsın o siyah koltukta oturuyorsun ya koltugun varya altına yqrrami sokucam jopu sokucam orada oturacaksin senin gttune jopu sokucam ben eninde sonunda seni bulacam gttune 50 tane jopu sokucam gttun kapkara lan git gttunun kıllarını kes anani skkerim senin millete guzel orspuluk yap senin bacını skkrm ha arrvat orspu cocugu seni seni bi bogazlıyım agzina baklavayi koyim bagirma diye gttunden skm amna koydugumun cocugu yrrramin basi seni amnı skktigimin s4l4gi amna kodumun cocugu o gozluklerine b0salıyımda kör ol sagi solu gorme orrspunun kahbesi seni hade simdi skktir git kaybol uza yol al amna kodumun sapigi amna kodumun topu amna kodumun g4v4ti seni kaybol lan burdan orrspunun cocugu
k4hpesin oglummm k4hpece oleceksin buyuk memleketin kucuk orspusu k4hpenin cocugu seni k4hpe evladi k4hpe cocugu sen ne buyuk kasarmissin lan ne buyuk k4hpesin senn varya anani atanı dirini gelmisini gecmisini skkerim kaybol yoksa seni bulur altıma alır aralıksız yatirir soluk almadan sokarım skkerim anladınmı lan g4v4t amna kodumun sapigi seni amna kodumun kasssarlari sizi anani avradını bacını colugunu cocugunu Allah'ını olmuslerini anani dogurani buyuteni skkm butun olmuslerini skkm k4hpenin Allah'ı olmussun lan orrrspunun cocugu 7/24 skkerim seni bulur baglar skkerim olmuslerini skktigimin abazasi seni anan ayrı bir orspuuuuu sen ayrı bir orspu cocugusun tipini skktigimin terorist kopegi amna kodumun sapigi seni hade simdi agla kudur ananin amnda hade simdi skktir git uza amna kodumun orspusu seni yuregi ucuz ortam varosu orspu cocugu seni hade simdi skktir git uza yol al kaybolll yıkıl lan karsimdan yoksa seni bulur soyunu sopunu anani avradini Allah'ını bile skkerim anladınmı lan g4v4t 7/24 ananla seni skkerim seni bulur baglar skkerim olmuslerini skktigimin abazasi seni hade kaybol simdi onun bunun namusuna sulanan yuregi ucuz erkekligi bitmis ortam varosu orspu cocugu seni
arkamdan it kopekler gibi havlama kudurma lan orrspunun kahbesi turkce konus amna kodumun turkce ozurlusu amna kodumun kopegi suriyeli pic seni 19 santimlik yrrragimi al agzina sen cok kudurdun senin gibi orspu cocuklarinin skilmesi gerek al bakim agzina suss cook konusma yala t4sssaklarima kadar yala amna koydumun kassarlari sizi tipini skktigimin terorist kopegi amna kodumun kara papagani seni orrrspunun oglu oohh sen kudurdukca bosaldim aq iyi orspuluk yapamasanda agzin iyi orspuluk yapıyor amna kodumun orspusu seni gel ananla sana 2'ci postayi atayım amna kodumun kuduruk kopegi seni kuduuurr lan orrrspunun kahbesi kuduuurr amna kodumun suriyelisi tipini skktigimin turkce ozurlusu kuduur agla simdi olm ananla seni skkerim altımda avrat ederim top yaparim yıkıl lan karsimdan amna koydugumun topu skktir git ananla beraber millete orspuluk yap cok konusma anani skkerim senin ha ucubeee ortam varosu anasi orspu babasi g4v4t k4hbenin dölü seni orrspunun kopegi kuduuur orrrspu cocugu kuduurr bak demekki ananla seni iyi skktim onun icin bu kadar kudurdun dimi lan amna kodumun i"bnesi kudur kudur sen daha cook kuduracaksin orsspunun g4v4tı seni al bakim agzina ananla seni iyi skktim iste oyle skkerim sizi hade kaybol ananla beraber millete guzel orspuluk yap agziniz iyi calissin he yoksa seni ananla beraber uste uste koyup skkerim orrrspunun kopegii hade simdi skktir git otede kudur otede agla kodumun yuregi ucuz ortam varosu amna kodumun orspusu seni kuduruk ac kopek hade sen ananla beraber millete orspuluk yap tamammı or0spum yoksa benden yiyecegin yrragi agzina birdaha alamazsin bu sefer ananla babana bacına yediririm 19 santimlik emaneti hade or0spum hade otede kudur hadeeee otede yap orspulugunu hadeee orspu cocugu hadeee kudur hade aglaaa hade amna bastigim hade yuregi ucuz esc0rt hade amna ittigim amndaa sigara sondurur skkerim amna bastıgımın kopegi seni y4rramin suyu seni
amna kodumun cocugu senin o bıyıklarını skkerim gttune sokarim babanin kılıgına girip anani parmakliyim orrrrspunun cocuguu
hade amna ittigim amnda sigara sondurur skkerim amna bastıgımın kopegi seni y4rramin suyu seni arkamdan it kopekler gibi kuduracagina gel millete orspuluk yap gel y4rrami somur y4rragimin basi seni skkimin kafası skkimin suyu seni amnı skktigimin s4l4gi kulagina ossurdugum suratina isedigimin kopegi orada olsam anani skker soluksuz bırakırdım senide skkerdim hamile bırakırdım amna kodumun orspusu orspu seni k4sar buyuk memleketin kucuk orspusuu seni hade simdi skktir git ananın amnda yap orspulugunu amna kodumun varosuu k3zban seni amna koydumun kassarlari 0rrrrrrspu cocugu seni