Selamlar KS halkım iyi hafta sonları , Zayıflamaya karar verdim bununla beraber spora başlayıp yeme tarzımı değiştiriyorum sabah kahvaltı da bu Mısır gevreğinden yiyorum ancak bundan ne kadar yenmesi gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kanka zayıflamak içinse fazla yemeni tavsiye etmem. zaten az da olsa şeker içeriyor bunlar. sırf protein için yemek istiyorsan ortalama normal çorba kaselerinden 1 kase yiyebilirsin eğer gün içinde fazla yemiyorsan azaltıp çoğaltabilirsin nesfiti
Onu bilmiyorum ama ödem atıcı tariflere bakabilirsin bol su içmekte faydalı olur. genelde aşırı kafin de ödem yapabilir bence alkol varsa daha fazla hareket et
Sakın bulaşma ona da kesinlikle tek bir faydası yok. Sana uygun değilse karaciğerini mahveder. Ne bu böyle yok nesfit yok Herbalife kardeşim? Diyet yapmak bu kadar mı zor? O Herbalife işi tamamen para tuzağı
Limonlu su çok iyi fikir devam et her sabah mutlaka iç. Ama limon artı su olsun limon suyu olmasın. Spor olayında dikkat et. Bu yüksek tansiyon koşu bandı konusunu bir kardiyologla görüş efor testi yapsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 kase yeterli olur bence
Knk benim bir kase böyle hani borcam kaseler varya o benim için bir kase ya da yumurta kaynatmak İÇİN kullanılan tencereler varya oda benim için kase
Kanka zayıflamak içinse fazla yemeni tavsiye etmem. zaten az da olsa şeker içeriyor bunlar. sırf protein için yemek istiyorsan ortalama normal çorba kaselerinden 1 kase yiyebilirsin eğer gün içinde fazla yemiyorsan azaltıp çoğaltabilirsin nesfiti
Anladım knk
Yotubede bir diyet şekli gördüm 8 saat aç kalıyorsun ama sıvı tüketebiliyorsun sıkıntı olmuyormuş bugün onu deneyeceğim
Evet zaten bildiğin gibi vücut yemek yemediğinde yani açlık sürecinde kendi yağlarını yakar
Bakalım nasıl sonuç verecek bide bende alkol içmekten kaynaklı vücutta ödem birikmesi var o nasıl gider acaba
Onu bilmiyorum ama ödem atıcı tariflere bakabilirsin bol su içmekte faydalı olur. genelde aşırı kafin de ödem yapabilir bence alkol varsa daha fazla hareket et
Spora gidiyorum her gün alkol böyle su gibi suda su gibi kafein çok az 😂😂
O zaman iyi sorun olmaz :D ben diyet yaparken 2 kutu içerdim bira spor olmamasına rağmen ve kilo almazdım
Sorma benimde öyleydi lise yıllarımda Üni bitti iş hayatına başladım oldum dana gibi ama alkolü bıraktım artık içmiyorum
Bunlar seni mahveder. Bunu yiyenler sanki çok mu faydasını görüyor? Hiçbiri zayıflayamaz merak etme. Kullanma bu saçma şeyleri.
Ne kullanmamı önerirsin peki
Sadece gerçek doğal gıdalar tüket spor yap. Ekmek yeme karbonhidrat olduğunca az al. Kaç kilosun
186 boy 97 kilo
Bol bol böyle yeşillikli salatalar yapıyorum
Doğru yapıyorsun. Bende yürüyüş, hafif yiyecekler ile kilo verdim.
Bi arkadaşım bu herablife i önerdi bana
Sakın bulaşma ona da kesinlikle tek bir faydası yok. Sana uygun değilse karaciğerini mahveder. Ne bu böyle yok nesfit yok Herbalife kardeşim? Diyet yapmak bu kadar mı zor? O Herbalife işi tamamen para tuzağı
Sorma karaciğer benim sıkıntılı zaten bu kiloyuda alkolden aldım
Üstüne bir de Herbalife nesfit gibi saçma şeyler tüketirsen gideceğin yer belli. Bol bol su iç bak. Karaciğerin ve diğer organların temizlenir.
Limonlu su içiyorum bol bol bide yüksek tansiyon var bende
Spor salonunda koşu bandından inince düşecek gibi oluyorum
Limonlu su çok iyi fikir devam et her sabah mutlaka iç. Ama limon artı su olsun limon suyu olmasın. Spor olayında dikkat et. Bu yüksek tansiyon koşu bandı konusunu bir kardiyologla görüş efor testi yapsın.
Limonu kesip atıyorum su şişesinin içine iki günde bir yeniliyorum
Sorma kardiyoloğa gidicem bide koşarken sanki ayaklarım yamuk koşuyor gibi oluyorum
Sakın aksatma doktora gitmeyi
Tamam önerilerin için çok teşekkür ederim 🙏
Sade yulaf ye daha iyi
Peki bir şey soracağım ne kadar yemeliyim yani ölçeği nedir bjnun?
Yulaf ezmesi 4-5 kaşık yeterli olur diye düşünüyorum
Peki sağol 97 kiloyum zayıflamaya çalışıyorum az göbek varda normalinde sabah sucuklu yumurta falan yerim 😂😂
Diyetisyene gitsen aslında daha sağlıklı olur
Sorma gidicem de sadece bir aylığına burdayım devamlı olmadığım için gitmiyorum
Miden aldığı kadar ye😏
Mümkünse yenmemeli
Neden ki?