geçen gün sevgilimin telefonu elindeydi. Instasina girdim bir kızla konuşmuşlar. Ucumuzde aynı mahallede oturuyoruz. Bir cinayet oldu geçenlerde sabah haberi o kıza göndermiş saat 9 da. Kiz da Kim bilir hangi man yak yapmıştır yazmış saat 12 de. Sevgilimde he Ya yazmış kız sadece beğeni atmış. Sizce bu konuşma hakkin da ne düşünmeliyim. Kızın 4 fotosu vardı baktım 4 fotoya ve bir videoya beğeni de atmış. Alay etmeyin lütfen gerçekten kafam karıştı. Yanı o haberi Kiz kendisi gorebilirdi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne alaka bacım ne var bunda şimdi ne düşünmen gerekiyor yani sevgilin hiç mi karşı cins biriyle konuşmayacak birilerine kendi malımız gibi davranmayı kesin artık
Ama kıza boyunu sormuş ve kız 174 deyince sevubdum bana yakınsın ve kısa değilsin demiş. Kızla bir konuda konuşurken ben sana dürüstüm ama senden de aynı şeyi 3bekliyorum demis
Bir hafta öncede ortal yaşadıkları yerde bir kadın cinayeti haberi oldu haberi sabah kıza attı. Kiz da Kim bilir hangi man yak yapmıştır yazmış sevgilimde heya dedi
Kiz da sadece beğeni atti
Kücük seyler takma bunları, kız pas vermiyor zaten baksana.
Pas vermemek mi oluyor bu erkek gözünde.
Evet, sohbeti devam ettirirdi konusmak istese veya yakın olsalar.
Sevgilimde yazmamış ki bilemedim
Kafam karman çorman.
Bir sorun yok merak etme. Baska seylerle doldur kafanı. Bu yüzden iliski bitirilmez. Cok takıyorsan da sevgiline kavga etmeden sor. Rahatsız ettigini söyle.
Yalniz başka şeyler de var. Kızla yaş muhabbeti yapmışlar kızdan iki yaş küçük. Benimki büyük duruyorum falan demiş. Kiz da en son iyisin ya yazıp emoji atmış. Kime göre neye göre demiş sevgilim
Kiz da ama sen hiç tatmin olmuyorsun ki Yazmış sevgilimde aslında dürüst olman benk çok tatmin etti yazmisss
Kiz 173 sevgilim 184. Kıza boyu nu sormuş kız söyleyince sevindim bana yakınsın ve kısa değilsin demiş
Sen asıl konuyu yazmamıssin ki :)
Sen kısa mısın?
Hatta ilk konuşmaları 12 Temmuz.
Ilk konuştukları gece kıza yasin-i sormus
Kız k. şar falansa yatmak icin yazıyordur.
Sonra bir kere urfaya gidiyordu bir sıcaklık paylaştı Kiz da buna yuh ya o sıcakta insan haşlanır demiş. Benimki de o sıcaklığı görüpte çekememezlik olmazdı demiş. Kiz da haklısın yazmış. Sevgilimde ama harbi sıcak burası demiş kızda hala orada mısın yazmış evet demiş sevgilim
Kiz da tadını çıkar dicem ama bilemedim yazmış. Sevgilimde iş için geldim pek tat yok otel odasında içiyorum deyip foto atmış.
Yüzünün yarısında bira şişesi yatakta duvara yaşlanmış halde
Yok be profil gizli. Kışı sayısı az. Hiç konusmuslugu falan da yoktu. Ortak arkadaşları varmış ba yağı. Yanı kız öyle bi tıp değil. Hani herkesin parmakla gösterdiği kişiler denir ya onlardan
174 değilim
bunu cidden dert ediyor musun
Öncesinde kızla konuşurken yaş muhabbeti olmuş benimki kızdan 2 yaş küçük. Işte kız en son iyisin ya demiş. Sevgilimde neye göre kime göre yazmış. Kiz da ama sen hiç tatmin olmuyorsun ki yazmış. Sevgilimde aslında o kadar zor değil dürüst olman benk çok tatmin etti yazmisss
eyvah eyvah : )
Sevgilim 184 kız da 174 . Uzun olmana sevindim bana yakınsın ve kısa değilsin demiş
yaşlarınız kaç
Ben 23 sevgilim 25 kız 27
o kız sevgiline çok çekici geliyor : ) kız sevgilisi olduğunu biliyor mu
Bilmiyorum. Sik şik görüşüyorlardı yazıyordu da arada sevgilimin storylere. Hatta sevgilimin ger canlı yayınına sonuna kadar katılıyordu. Her storysine beğeni atıyordu.
Iki hafta önce sevgilim bi canlı yayın açtı. Kiz da vardı. Sevgilim cok yakın bir arkadaşımızla konuştu yani kız yazdı. Sevgilimde kim var urfada gidem salça olam dedi. Arkadaşımızda dilek var dedi. Sevgilimde şimdi git al bir çay kahve iç hayır ben onla ne konuşacağım şimdi yalnız hani sen olsan aramızı yapıyordun dedi.
Dilek kuzeni sevgilimin öylesine şaka yapıyorlardı.. o canlı yayından sonra kız hicbir canlı yayına katılmadı. Hicbir storye beğeni atmadı.
Sevgilim de bir süre sonra hiç canlı video açmadı. Ve normalde her gün story atar canlı yayın acar
O günden sonra iki kere canlı video açtı birkaç story attı onları da kız beğenmedi.
Kız da sadece bir story attı. Sevgilim de onu beğenmedi.
svgilinn ne işler çeviriyor :)
Bir hafta öncede ortal yaşadıkları yerde bir kadın cinayeti oldu haberi kıza attı. Kiz da hangi man yak yapmıştır kim bilir dedi. Sevgilimde he Ya yazdı Kiz da beğeni attı.
O günden beri sevgilim sadece bu gece elfoda şarkısını paylaştı.
Valla kaf karusik
sen sevgili olduğuna emin misin :D kızla sevgili gibiler sanki
Sence fikrin nedir
Gerçekten mi nasıl yani öyle mi duruyor cidden
Tabi
yazabilirsin.
Yazamiyorum
neden xper mi yetmiyor?
Yok hızlısınız ya
nasıl hızlı :)
Gizlu*
evet öylemiş :P şimdi yazabilirsin.