Açıkçası bu soruya daha öncede yanıt verdim ve aynı resime yanıt verdim. yanıtımda değişen birşey yok. aynı resim aynı sen sonuçta.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1848984-sizce-fizik-olarak-nasilim-bu-resimde-kiyafetlerim-iyi-mi10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl50 kilo fazlanız var bayan
100 Yorumla
Okul bahçesi. Evet evet spor ayakkabılar evet evet beden eğitimi dersi ve çoraplar ayakkabıyla uyumlu değil. Yan taraf sınıf. Almayın şu liselileri şuraya ya :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılOrasi okul degil otel yanliz bende 22 yasindayim ve muhendisim. Ikile ablacim
Soran+1 yılUff ne kiskanc bisisin sen bee. Sende yemezsen sende zatiflarsin git basimdan
+1 yıl53 gibi falansındır, boyunla iyi. Keşke daha anlayabileceğimiz şekilde koysaydın resimini, daha iyi açıklardım. Şekillendirmen gereken yerlerini, iyisin ama
03 Yorumla
Soran+1 yıl46,5 kiloyum :(
- +1 yıl
Üstündekilerden anlayamadım demek ki, 3 kilo alsan spor yaparak süper olursun açıkçası
Soran+1 yılBu yorumlardan sonra kilo vermekten vazgeçtim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
21 gram fazlan var.
eksisozluk.com/insan-ruhu-21-gramdir--82149220 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla
+1 yılAfrika'dan bildiriyorsun heralde?
Afrika standartlarına göre çok kilolusun. Kafadan 20 kilo ver sen :)11 Yorumla
Soran+1 yıltamam bu yorumlardan sonra vermekten vazgectim
Dikkat çekmek insanların vucuduna çok güzel demesi için saçma şeyler bunlar dalga geçiosun birazda egon tatmın olsun istiyosun yazık..
31 Yorumla
Soran+1 yılVallahi oyle bir amacm yok
+1 yıl43 falansın galiba ama hoş durmadıktan sonra daha da kilo vermenin anlamı ne ki hem hoş dursa da sağlıklı bişey değil bu kadar takma bunu.
10 Yorumla
+1 yılÇok şişmansın bence yediklerini kısmalısın diyet yapmalısın ( Bu gazla ebenin a mını tersten görürsün artık )
20 Yorumla
+1 yılYanındaki direk gibi olmak istiyorsan 5 kilo daha vermelisin.
10 YorumlaCok cirkinsin dostum acil 20 kilo yaga ihtiyavin var bu me biximsiz sey. sss
04 Yorumla
Soran+1 yılYa o derece mi :'(
Soran+1 yılYaa daha mi kisayim :(
+1 yılnere veriyon knka zaten zayıfsın bence 2-3 kilo al da ele avuca gelecek kıvam olsun.
10 YorumlaYok canim çok güzelsin falan dememizi istiyorsun aslında ama avucunu yalarsin. idare eder olculerdesin iste
01 Yorumla
Soran+1 yılBen cok ciddiyim kendimi sisman goruyorum. Bu arada anoreksiyayim ben
+1 yılbence verme. cunku normal olcudesın. kalçan ufak gogusler ufak yani dahada verirsen kalça ve gogus sıfırlanır gibi buda itici olur..
10 YorumlaBu fotoğrafı kullanarak kaç çeşit soru soracaksın heyecanla bekliyorum
11 Yorumla
+1 yılYok bence böyle iyi gercekten. Hic bir yerin sisman falan degil. Allah nazardan saklasin masallah
10 Yorumla
+1 yılAyşe kadın fasulyeye benziyorsun:)))
Bir de, keşke kaç kilo Alman gerektiğini sorsaydın, daha samimi ve inandırıcı olurdun...
Şimdi tut o egonun yakasından poz verdiğin o balkondan aşağı at, tamam mı?00 YorumlaKilo almsm için diyecektin dimi. Açlıktan Öleceksin bee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilo veriyim diyor daha. kizim kalca yok but yok gogus yok. hic bir çekiciliğin yok bence 5 kilo alman lazim. kemik yigini gibisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa inanamıyorum ben kendimi cok sisman goruyorum ama :0 aman allahim bende mi problem var :"(
Cevap sahibi+1 yılSende var ayrica erkekler elini attinda kemik gelmemesini ister. Vucut hattiniz yok bir kere. duz cubuk gibisiniz. biraz kivrimlariniz ortaya cikamasi lazim.
Soran+1 yılAslinda belim ince tisort xl beden oldugu icin belli olmuyo ya. Ya herkes berbatsin dedi iyice psikolojim bozuldu nerden de sordum :'(
Cevap sahibi+1 yılKilo al kilo
Kaç kilo almalıyım şeklinde sorman lazımdı. Çöp gibisin. Fazla zayıf olan kızlar itici geliyo bana.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum :( sence kac kiloyum
Soran+1 yılSoruyi okumayi denedin mi?
kilo vermek mi fiziğin süper ne kilo vermesi keşke evli olsaydık :(
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBendede anoreksiya var senden cok az daha zayifim ama kendimi sisman görüyorum :((( 43 kiloyum ve diyet yapiyorum düşün artik. Ayrica karsi tarafta baliketli olan kadinlar iyi gelir ama kendimde zayiflik severm :))
02 Yorumla
Soran+1 yılBende zayiflik severim bende diyetteyom ben senden zayf olcam varmisin yarışa yanliz ben 20 kilo verdim 20 kilo daha verirm azimliyim sollarim seni uzulme sonra
Cevap sahibi+1 yılAhahaaa o kadarda degil yaw bir 35 olsam yeter bana :D benim 40 kilo vermisligim var herturlu isi inada bindirirsem veririm :D hem senin vucudun iyu bence 46 47 gorunuyorsun
Kalp kiranlari hic anlamam.. bence kilonuz iyi bu sekilde kalmaniz en dogrusu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit biraz kilo al mal mısın ne daha kaç kilo vereyim diyo dal gibi olmak hoşuna gidiyor galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen geç dalganı bakayım
burdaki kilolu insanları kırıyorsun ama haberin olsun13 Yorumla
Soran+1 yılBak sana tum varligim uzerine yemin ederim ki zayiflamak istiyorum. Ben anoreksiayim bu arada
Cevap sahibi+1 yıldelimisin sen ya, manken gibi kızsın, bizim toplumda senin kilondakilere sıska diyorlar birde
Cevap sahibi+1 yılbenle aynı kilodaymışsın, ama ben 168-69 boyundayım
+1 yılGeçen gece bacaklarım kalın mı diye sorandan bir farkın yok muhtemelen osundur..
01 Yorumla
Soran+1 yılDegilim :)
Sağlık konusunda 808 cevap paylaştı. sen daha nerenden kilo verecen, ne kol kalmış ne bacak ne de... sen nerenden kilo vermeyi düşünüyon onu söyle bana
00 Yorumla44-47 falansindir. en az 10-12 kilo alman lazim bence :S
04 Yorumla
Soran+1 yılVermeyi düşünüyorum
Soran+1 yılYani boylr manken kadar ince olmak icin
sen 52-53 lere çıksan sorun olmaz bence. çok zayıfsın
10 YorumlaBu fotoyu daha öncede görmüştüm arada degiştir fotoyu
00 YorumlaYeterince zayıfsın sadece spor yapıp sıkılaşman lazım
00 Yorumla
+1 yıl46,5 kilo vermelisin. Kurtuluruz senden XD
41 YorumlaKilo değil, artık kemik vermen lazım.
40 Yorumla46.5 kiloyum diyorsun hala kilo vermem gerekiyor diyosun bence kilo al vitaminsiz kalmissin.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok ilgnc ben kendimi kilolu goruyorum ama.
Sen şu anoreksiya düşüncesiyle Zayıflamak isteyen kızdın dimi?
06 Yorumla
Soran+1 yılYes its me :) anoreksiya yasam tarzini benimsedim
Soran+1 yılBende kilo versem daha guzel olcam :(
- +1 yıl
Fiziğin sıfır anoreksiya hastalığına kapılıp pişman olup hastaneye yatanlardan haberin yok galiba sen şimdi aynada kendini etli butlu görüyorsundur. Vazgeç haddinden fazla zayıfsın sen şimdi çokta çirkindir. Sevgilin falan da yoktur. Zaten hem çirkin hemde hasta biriyle kimse arkadaşlık etmez. İyi zayifla kolay gelsin sana :D
Soran+1 yılSevgilim var neden bu kadar on yargili ve igneleyici konusuyosunuz. Ne gecicek eline boyle konusunca acaba
6.5 kilo daha varsan fiziksel olarak yok olacaksın haberin olsun
00 YorumlaHiç kg verme bence guzel boyle herşey orantılı kg vermeyikafandan at...
00 Yorumla
+1 yılKendinle ilgili bisey yapmak istiyosan giyim tarzini lutfen degistir
00 Yorumla
+1 yıldaha ne vercen be istersen asit kuyusuna at kendini
00 Yorumla
+1 yılönümüz kış kar fırtına derken uçar gidersin beline büyükçe bir daş bağla sokağa çıkmadan
00 YorumlaVerecek kilon yok ki. Vücudun çok şekilsiz..
54 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
- +1 yıl
Nesini anlamadın. Adam zaten zayıfsın diyo.
+1 yılBence en az40 kilo vermen lazim duba gibiain
22 Yorumla
Soran+1 yılKendimi duba gibi hissdyrm
- +1 yıl
Yazik ama kusme hayata kilonla barisik ol belki bir gun sende 25 gram olabilirsin biraz az ye
biraz daha verirsen o direk yerine seni koyacaklar oraya :)))
00 Yorumlazayıfsın böylesini sevmem senin en az bir 60 olman lazım çok zayıfsın
00 YorumlaNe kilosu vermeyi düşünüyorsun kaybolacaksın neredeyse. Aksine kilo almalısın bence.
00 Yorumla
+1 yılkilo vermek mi?
zaten şekilsiz, çelimsiz, vitaminsiz görünüyorsun.00 Yorumlavücudunu şekle sokman gerekli bence kilo vermek yerine ( bu arada gözlerin çok güzelmiş ) :D :D
00 YorumlaKilo yok gibi... fitness yap şekle girsin... yasinda küçük gerçi...
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 yas kuck mu
ortalama 51 kilo gibisin bence böyle baya iyi yani kilo vermene gerek yok
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir 51 den daha azim
Soran+1 yıl46,5 :'(
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudundan başka her yerin dikkatimi çekti.. İlk olarak çorapların daha sonra bilekliklerin diye devam ediyor.. Kilon iyi. Diğerlerini değiştir.
00 YorumlaGayet iyisin neden vermek için çaba gösteriyosun ki
00 YorumlaGüzel kilo vermene gerek yok aksine biraz almalisin
00 Yorumlafotoğrafta verilmesi gereken bişey göremedim ama kafanız sansürlü kafan kazan gibi sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkollarda kıl mı wr? bir de kemik yığını gibisin. erkekleri peşinden koştrrsun o derece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu fotoyu bir kez daha sormuştun çok zayıfsın vermek yerine almalısın bile
10 Yorumla
+1 yılbu kiloyla sokağa nasıl çıkıyorsun sen rezalettttttttt :D
00 Yorumla
+1 yılkilo vermene gerek yokki.
019 Yorumla
Soran+1 yılKac kiloyum sence
- +1 yıl
50 ila 55 arası
Soran+1 yılO kadar fazlami :(((
- +1 yıl
af edersin ama 50 ,55 kilo arasında olmanızı yakıştırırım size ve sizi de ole gördüm. bence sizin boyunuzda olan genç bir bayana fazla değil...
Soran+1 yılBenim kilom daha az o tahmin ettign araliktan
- +1 yıl
yine de kilo verme. boyun senin için ideal. kilon daha az olduğu için hiç ihtiyacın yok zayıflamaya. bedenini çok beğendim.
Soran+1 yılSagolasin
- +1 yıl
rica ederim
Soran+1 yılBu arada 46,5 kiloyum
- +1 yıl
biraz kilo almanı tavsiye ederim. kendini daha çok beğeneceğinden eminim. hem kıyafetlerin bedeninde daha şık durur. daha güzel hissedersin kendini...
Soran+1 yılHa bu arada ben anoreksiya tedavisi gordum ama artik gitmiyorum kaciyorum
- +1 yıl
artık tedavi görmek istememenin sana olumlu olmasını dilerim. zayıflamak olman gereken kilondan zayıf olmak sağlığını bozar. kendini kilolu görme asla.
kendini kilolu bir bayan olarak görmenin psikolojik bir an yaşamandan dolayı olabilir
maden artık tedavi olmak istemiyorsun seni üzen , kıran , inciten olaydan uzak durmaya çalış , düşünmemeye çalış.. ideal olman gereken kilona gelmelisin. sağlığın çok önemli...
Soran+1 yılHayir kilo alman lazim dedikleri icin kaciyorum
- +1 yıl
o insanlar senden ve senin sağlığından endişe eden insanlar. senin daha iyi olmanı daha sağlıklı bir bayan olmanı isteyen insanlar.
kendini de sevmelisin. kendine zarar verecek durumlardan uzak kalmalısın.
sağlıklı bir bayan olmak yerine neden kendine zararı olacak bir şeyi diliyorsun...
Soran+1 yılEn zayif kizlardan olmak icin. Baksana herkes cirknsn diyo belko biraz daha zayiflarsam guzel olurm
- +1 yıl
en zayıf kız olmak güzel olmak değildir. sana güzel değilsin diyenlerin ben kafasına pislerim.
ben senin resmindeki bedenini çok beğendim. bende sen daha çok zayıfladığında değil ideal olman hereken kilonda daha güzel olacaksın...
Soran+1 yılAllah razi olsun
- +1 yıl
sizdende allah razı olsun
- +1 yıl
sevindim mutlu oldum senden güzel bir yanıt geldiği için... yine kendini iyi hissetmediğini söyleyeceksin sandım...
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden bilmiyorum ama seni görür görmez aklkma seks geldi. D çokda abaza deglmdr. D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltşşörtten bişey belli olmuyor ki çıkarda ona göre yorum yapalım
00 Yorumla
+1 yılKilo vermene gerek yok bence :D
10 Yorumla
+1 yılTahta gibisin dümdüz ne kilo vermesi kuzum
00 YorumlaSağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Daha ver de geber.. tovbeler olsun yaa..
00 Yorumla- Sağlık konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılsen ölmüşsün ağlayanın yok :D
00 Yorumla - Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne