Evde böyle bir bisikletim var diyet yapıp bunu sürsem verir miyim birisi sadece kastan verirsin sonra hızla alırsın dedi ama spor salonuna param yok diyetisyen belki giderim napıcam öneriler

Evde böyle bir bisikletim var diyet yapıp bunu sürsem verir miyim birisi sadece kastan verirsin sonra hızla alırsın dedi ama spor salonuna param yok diyetisyen belki giderim napıcam öneriler
Genel olarak iyi bir tempoda kullanıldığında 10 dakika da 90 kalori yakmak mümkündür bu bağlamda bir saat eliptik bisiklet kullan birisi yaklaşık olarak 550 kalori yakmaktadır eliptik bisiklet kullanımı sonucunda bir ayda rahatlıkla iki kilo verilebilmektedir.
Yediklerinin kalori miktarına bakacaksın, aldığın karbonhidratı, proteini hesaplayacaksın. Günlük ihtiyacından az alacaksın üstüne de zarara sokacaksın kendini yani bisiklet süreceksin. Bu şekilde çok kolay verirsin.
Hemen kilo alırsın mesajına da gelirse. Eğer günlük kalori miktarını bilirsen kilo falan almazsın. Atıyorum günlük ihtiyacın 2500 kalori sen gidip 2000 kalori alırsan kilo verirsin, fakat 2500 kaloriye yakın bir miktar alırsan kilonu korursun, üstüne geçersen kilo alırsın.
Tabii sadece kalori faktörüne bağlı değil, karbonhidrat ve protein faktörü de önemlidir.
Günlük kalori hesaplama, protein hesaplama, karbonhidrat hesaplama diye aratırsan sonuçlar çıkar, sitelerden hesaplayabilirsin.
O ihtiyaçlarını geçmemeye hatta daha da az almaya çalış o kadar.
Bence iki tane de dumbbell alıp sporu çeşitlendirebilirsin, tavsiyemdir.
Cevap
3Cevap
kalori hesabını dikkatli yaparsan verebilirsin tabi
nasıl yapabilirim bilginiz varsa verebilir misiniz
teşekkür ederim
Yahu bunlar gönül eğlendirmek bence bir zaman sonra bakmazsın bile
Bunu ısınmak için yapabilirsin 10-15 dakika ama mutlaka farklı egzersizler de ekle. Sürekli aynı hareketi yapmak bir süre sonra işe yaramaz. Direnç bantları, hafif ağırlıklı dambıllar falan kullanabilirsin evde
Devamlılığı olursa verdirir ama ben devamlılık sağlıyamadım. Karşına laptopu koyup dizi açıp anca öyle yapıyodum yoksa insan evde tek spor yaparken sıkılıp bırakıyor
Arkadaşa diyetisyen bisiklet binme yürüyüş yap demiş her gün 1 saat yürüdü baya zayıfladı
2 kilo daha alırsın
nedn
çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?