Cok fazla can yakıyor önersin olan varmiAçık yaraya yapışmış sargı bezi nasıl cikar?

Cok fazla can yakıyor önersin olan varmiAçık yaraya yapışmış sargı bezi nasıl cikar?

Sargı bezini acabildigin kadar aç ve icine doğru krem sık baya bol sık hem yaraya iyi gelecek bi krem olsun. Onu beklet epey yumuşatacaktır. Diğer yöntem ılık suda 10 dakika bekletmek. Bunu kremden sonra da uyguluyabilirsin. Cok yapismissa 20 dakikayı da bulabilir.
Cevap
5Cevap
Eczaneden rivanol alın (antiseptik) onu dökün sargı bezi hem yumuşamış olur çıkması kolay olur aşırı kurumuş olan yer olabilir lütfen genede acile gidin mümkünse?, evde yapayım diyorsanız hemde rivanol sayesin dei mikrop kapmamış olur. Geçmiş olsun.
Cok ama xok teşekkür ederim
Rica ederim
Allah şifa versin kardeş
Yavaş yavaş nemlendirici krem sürerek ve yumuşatarak çıkar. Ardından Silverdin krem sür yara daha hızlı iyileşir.
Geçmiş olsun.
Hastanede nasıl kuru kuru bandaj yaptılar onu anlamadım.
Hmm, anladım.
Senin yerinde olsam eğer hastane yakınsa acilde çıkartırdım.
Açık yarayı sarmak iyi değil neden sardın ki
Bana kalırsa sarma kantaron yağı sür her gün daha çabuk iyileşir kapatılan yara uzun süre iyileşir kaza yaptın galiba
Birden çek ya da yavaşça çekerken yaraya krem sürerek çek. Nornalde yaraya krem sürüp öyle sarılır yapismasin diye
Zeytinyağı sür yumuşar
Sıcak soyla ya da zeytin yağı dök üstüne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?