Hellööö
geçen sene kaşe kaban aldım çok aşırı sert kalıp gibi duruyor. Satıcı giydikçe yumuşar dedi ama yumuşamadı 😒 sizin bildiğiniz bi yöntem var mı 🫶🏻
Hellööö
geçen sene kaşe kaban aldım çok aşırı sert kalıp gibi duruyor. Satıcı giydikçe yumuşar dedi ama yumuşamadı 😒 sizin bildiğiniz bi yöntem var mı 🫶🏻
Sert bir kaşe kabanı yumuşatmanın birkaç yolu vardır:
Elde Yıkama: Kaba bir kaşe veya yün deterjanı ile soğuk suda yıkayabilirsiniz. Kabanı suya batırın ve yaklaşık 30 dakika bekletin. Ardından, kabanı suyun içinde hafifçe hareket ettirin.
Durulama ve Kurutma: Kabanı durulayın ve suyunu çıkarın (sıkmayın), ardından bir havlu üzerine düz bir şekilde sererek kurumaya bırakın.
Sirke Kullanma: Makinenin dolduğunda bir su bardağı beyaz sirke ekleyin. Makinenin çalkalama döngüsüne ulaşana kadar çalıştırın. Döngüyü durdurun ve kabanın birkaç saat boyunca sirkeli suda beklemesine izin verin. Bu süre zarfında sirke, kabanın liflerini yumuşatacaktır.
Saç Kremi Kullanma: Saç kremi, yün ve kaşe ürünleri yumuşatmak için de kullanılabilir. Bir lavaboyu soğuk suyla doldurun ve iki yemek kaşığı beyaz sirke ekleyin. Ardından, kabanı suya batırın ve yaklaşık 15 dakika bekletin. Sonra, saç kremi uygulayın.
Bu yöntemler, kabanınızın daha yumuşak ve rahat olmasını sağlayabilir. Ancak, her zaman önce kabanınızın bakım talimatlarını kontrol ettiğinizden emin olun.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim ✋🏻
Rica Ederim :)
Cevap
3Cevap
Yıkadıkça yumuşar her yıkamada biraz daha yumuşamış olur. Suyun içine koyup üstüne sirke döküp bekleterek de yumuşatabilirsin
Sirke kokusu yıkayınca geçer değil mi daha önce denemedim hiç 🙈
Yumşamaz bence belki yıpranırsa olabilir ama ozaman kalitesi kalmaz
Yok be yumuşamaz o fkfkc
Dolandırıldık desene 😂 elimde satılık kaşe kaban var o zaman 😂
Jahaha evet😂tipi nasıl bari iyi mi
Ben bayıla bayıla almıştım 🥲🥲🥲 taa geçen sene 2000₺ vermiştim bide
Hahaha o da iyiymiş😂üniversitede misim
oral seks cem yumusar 😂
Hemen engellendin koçum
Güzel sözler soyle
Güzel söz ben duyamadım ki ona söyleyeyim 🥲🚬🚬
Okeyy