Sağlık Bu sıcak havalarda yeterince su içiyor musun? İstTygr Takip Et Xper 3 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Su önemli bence su bol bol tüketilmeli Güncellemeler+1 yıl Su hayattır Bu sıcak havalarda yeterince su içiyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Evet içmeyi deniyorum 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Evet çıkıyorum su insan hayatı için çok önemlidir su hayattır olmadan olmaz yeteri kadar ve düzenli olarak içmek gerekiyor 1 1 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl İçiyorum Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Fazlasıyla çok su içiyorum, yakında su zehirlenmesi geçiricem diye korkuyorum. 🙄 2 2 Yorumla İstTygr +1 yıl Zehir senden korksun be 😂😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Bence de 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet içmeyi deniyorum
Evet çıkıyorum su insan hayatı için çok önemlidir su hayattır olmadan olmaz yeteri kadar ve düzenli olarak içmek gerekiyor
İçiyorum
Fazlasıyla çok su içiyorum, yakında su zehirlenmesi geçiricem diye korkuyorum. 🙄
Zehir senden korksun be 😂😂
Bence de 🤣🤣
2 litre kadar rahat icerim
Çok içiyorum
İster istemez içiyoruz elbet.
İçiyorum a
Tabiki