Sağlık konusunda 663 cevap paylaştı. Eskisinden daha büyük olsun istemişsin ve öyle de olmuş zaten daha büyük olursa patlayacak gibi durmuş zaten vücudun uyum sağlaması için zaman gerekli ayrica bölgenin iyileşmesi de lazım
Hem gecmis olsun hem hayırlı olsun
Ne diim Allah acil şifalar versin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMeme impantına tıbbı gereklilik harici karşıyım. Bir erkek olarak memeye dokunma hissi konusunda silikondan son derece rahatsız oluyorum. En beğenmediğiniz doğal meme bile silikondan yeğdir benim için...
10 Yorumla
- Sağlık konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılBilemem ölçüsünü ama zaten orantısı bellidir az çok. Ayrıca mutlaka ödem olur sonuçta operasyon.
O nedenle değerlendirme yapmak için 6 ay bekle derim00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zaten çok büyük garip olurdu, bence çok ideal görünüyor. Güle güle kullan.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️ bir kaç arkadaşım küçük olmuş daha büyük yaptırsaydın dediği için kendimi kötü hissetmiştim.
Aslında bence de yeterli, sonuçta hiç yoktu bende. ☺️
+1 yılOncesinin fotosunu gormem lazim ve emojisiz halini gormem lazim ozman olmus olmamis derim
Ama su an yatay durdugun icin yayilio kucuk durabilir dicem ama sistir yeni oldugundan belki daha da kuculebilir bilemedim
Gorsem daha net konusurum
Hem iyiye benzerse doktorun adi da bana lazim olur belki ilerde yaslandikca sarkarsa 😄00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Bazıları olumsuz yorumlar yapmış. Arkadaşlar vücut onun vücudu. İnsanlar beğenmediği bir şeyi beğenecek hale getirebilir. Bunu kendisi için yapabilir. Burada herkesin aklı fikri cinsellikte olduğu için başka bir şey düşünemiyorlar...
20 Yorumla
+1 yılŞahsen 350 gayet doğal ve güzel duruyor ama ben 500cc yaptırmıştım daha büyük olmasını istiyosan 350 ccyi belli bir süre kullandıktan sonra o göğüs kısmı daha çok genişleyebiliyor ve daha büyük takılabiliyor
17 Yorumla- +1 yıl
@Murat_Dmr bir şey hakkında bilgim olacak ki o işe girişeyim sonuçta ben de ameliyat oldum
- +1 yıl
@Kağannn1 teşekkür ederim ama küçük meme sevmiyorum o yüzden yaptırdım
Önceden kaç beden sütyen kullanıyordun
Şimdi kaç beden kullanacaksın
Ancak böyle anlayabilirim büyüklük küçüklük durumunu...
Bu fotoğraftan anlayamam...
00 Yorumla
+1 yılSanırım önceden memen yoktu şimdi 80 falan gibi duruyor. Önceden hiç yoksa bu ölçü iyi bence. Güle güle kullan.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç yoktu. Sadece uçlar vardı o kadar. Doktorum ölçümü söyledi 85 B dedi.
Teşekkür ederim 💐
Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önceden limon kadarsa en fazla bu kadar büyür. Sonuçta o noktada deri gerdirilecek. İdeal büyüklükte bence, sorun etme, iyi günlerde kullan :)
06 Yorumla
Soran+1 yılLimon kadar bile değildi, hiç yoktu :) sadece uçlar vardı bende.
Teşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılKeyfi estetik gibi gözükse de aslında durum hiç öyle değil. Bir kadınım ve kadın gizi gözükmek istedim sadece. Herkes ne gerek vardı diyor ama senelerce herkes böyle meme mi olur dedi :)))
Şu anki görüntüden henüz memnun değilim çünkü korse sütyen var göremiyorum. Tam olarak gördüğümde anlayacağım ve yerine yerleştiklerinde yumuşadıklarında. Şu an sanki göğsümde birer Kaya var gibi 😀- +1 yıl
Keyfi olsa ne olacak ki? senin bedenin ve sen önce kendini mutlu hissetmelisin. Ben de 2 estetik oldum, gayet de güzel oldu, herkesin önerisini dinledim ama sonunda ben bunu yaptırmak istedim ve yaptırdım. Gayet de memnunum. Estetiğe karşı olanların ya parası yoktur ya da elalem ne der diye korkan kişilerdir. Evet kadının gücü memesidir, öyle küçük filan olmaz :) Silikon olduğu için illa ki füze gibi durur, sarkık doğal durmaz. Yer çekimine meydan okuyacaklar ama seni mutlu edecek :)
Soran+1 yılSiz ne estetiği oldunuz acaba? Çok merak ettim ☺️
Keyfi olsa yaptırmazdım çünkü canım çok tatlıdır acıya dayanamam. Bir cilt bakımında veya lazerde ortalığı ayağa kaldırırım 😅
Ama estetik insanı mutlu ediyormuş gerçekten :) umarım siz de sonuçlardan memnun kalmışsınızdır- +1 yıl
Saç seyrelmisti, onu ektirdim 10 saat sürdü. Su an saçlarım omuzlarimda🤭 diğeri de gözlük vardi, mercek ameliyatı oldum, kurtuldum, 10 dk sürdü. Illa ki ameliyat sırasında insani zorluyor ama sonuçları mükemmel olunca değiyor ✌😎 lazer şart ama , kadın dediğin tüysüz şeftali gibi olur🤭
+1 yılBence guzel duruyor dik insanlari boş ver et kimin neyi beğendiği kimin umrunda beğenmeyen erkekler kçini yalasin canim
10 Yorumla
+1 yılİdeal bence
ben de düşünüyorum ortalama ne kadar fiyatlar
110 Yorumla
Soran+1 yılÖzel hastanelerde ne kadar bilmiyorum. Ama görüştüğüm bir kaç yerden fiyat ortalaması çıkaracak olursam 38 bin TL-70 bin TL arası değişiyor. Ben 47 bine yaptırdım mentor marka.
- +1 yıl
47 bin mi iyi para kaç beden di ki
Soran+1 yılHiç bedendi benimkisi. Yani yoktu. Küçük veya minik görüntüye sahip değildi, bildiğiniz hiç yoktu o yüzden yaptırdım zaten. Yoksa bu acı çekilecek şey değil
- +1 yıl
Hım anladım hiç yok ise şimdiki hali güzel o zaman
Soran+1 yılHemen bi görsel paylaşayım. Ameliyata girerken ve çıkınca çekmişlerdi
Soran+1 yılhttps://www.hizliresim.com/7rpho0p
Çıkıntı bile yoktu ve trans birey değilim :) ayaktayken de yatarken de yoktu maalesef- +1 yıl
Hakikaten hiç yokmuş
+1 yılNe gerek var böyle şeylere, zaten silikon çok kötü his veriyor elleyince, yapay olduğu anlaşılıyor, boşuna bıçak altına yatmışsın
11 YorumlaHarika olmuş ama iyileşme sürecini beklemen lazım. Biraz ağrıların olabilir, direnler canını yakabilir sabırlı ol 👌
10 Yorumlaneden kendine eziyet eder bir insan anlamıyorum cidden
415 Yorumla- +1 yıl
Cahildir, erkeklere büyük memeli gözüksen ne gözükmesen ne olur, ayrıca silikon elleyince çok kötü his veriyor, yapay olduğu çok belli, küçük olsun ama doğal olsun
- +1 yıl
@seviyeyi silikonu elleyince sert oluyor, kalıp gibi duruyor öyle, hiç hoş bi his bırakmıyor elde, doğal göğüste elleyince bi yumuşaklık oluyor, dokununca insanın hoşuna gidiyor, avuçlayınca zevk veriyor
- +1 yıl
@seviyeyi ahah yok doktor değilim ama yüzlerce kadınla yattım, hemen hemen her türlü memeyi gördüm, silikon sadece kadın dekolte giyince güzel duruyor ama elleyince çok kötü his, o yüzden ben ufak doğal memeyi avuçlardan çok daha fazla zevk alıyorum, büyük silikon memeye göre
- +1 yıl
@seviyeyi aynı kız arkadaşımınkide 75b, bence de doğal güzel, hiç aklından geçirme silikon yaptırmayı, genelde zaten es. cortlar yaptırıyor silikon, müşterilere büyük memeli gözükmek için
- +1 yıl
@seviyeyi aynen doğru doğal büyük meme sarkıyor, kadın spor yapsa bile azda olsa sarkıyor ama oda yine daha iyi silikondan, bide uçları önemli bence açık renkli olmalı, pembemsi, tabi bu genetik bişey
- +1 yıl
@seviyeyi hmm güzeldir o zaman, ucunun etrafındaki halkada mı koyu pembe?
- +1 yıl
@seviyeyi hmm gayet güzel o zaman, ben koyu hiç sevmiyorum ya itici oluyor, kız arkadaşımın ki açık pembe, ukraynalı zaten beyaz tenli
Geçmiş olsun ya valla içim gitti djdkdj ay nasıl dayandın kıyamam umarım çok mutlu olursun güzelim.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Seven öyle sevseydi ya. Kötü oldum ameliyatı düşününce çok kötü kesiyorlar falan öf
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun öncelikle. Bişey belli olmuyor şu tepedeki şeyden dolayı. İyileşince sorsan daha iyi olur.
00 YorumlaOperasyonla bu kadar olduysa operasyondan önce hiç mi memen yoktu?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç yoktu, baya sıfırdı küçük çocukların gibi
Soran+1 yıl😂😂 teşekkür ederim, umarım iyi günlerde nasip olur
güzel gayet estetik amaçlı mı sağlık amaçlı mı yaptırdın
02 Yorumla
Soran+1 yılSağlık amaçlı yaptırdım ama estetik amaçlı da diyebiliriz. Maalesef benim göğüslerim hiç yoktu. Minicik bile değillerdi
- Sağlık konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılPatlarsa görürsün. Ay o diren içimi ürpertti zaten
10 Yorumla - Sağlık konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılNe gerek var ya ne isen o işte beğenmeyen defolsun gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmeliyat yerleri her zaman acır Memede cinsellikte karşındaki dikkat etmezse sana zarar verebilir değer miydi bıçak altına yatmaya bu kadar
21 Yorumlabok gibi olmuş malsınız mk göğüs büyütcekmiş
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun güzel olmuş. ben gerdirme diklestirme yaptırmıştım
01 Yorumla
+1 yılZaten Allah vermiş brom daha neden kendini fuzuli riske atıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel gözüküyor, tebrik ederim özgüveninizden dolayı. Uçlarında renk ya da boyut değişimi oldu mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmadı. Uç kısımları olduğu gibi kaldı
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılUcu neden sansürlü bu arada?:)
Soran+1 yılKS sansürleme gereği duymuş. 🙃
Cevap sahibi+1 yılHe sen koymadın anladım. Bu kadar kişi arasında cevap verdiğin için teşekkür ederim. Boyutu kaçtı önceden?
Cevap sahibi+1 yılhuu:)
Cevap sahibi+1 yılGitmiş ki:(
Cevap sahibi+1 yılNe oldu silikonları söktürmeye mi gitti ki dönemedi kız:)
Ben çok küçük ya da çok büyük olmasını seviyorum. orta meme sevmem
00 Yorumla
+1 yılabi gercekten boyle seyleri dert edip bicak altina yatmak ne bilim ben kan vermeye korkuyorum
00 Yorumla
+1 yıldogal guzellik en degerlisi yani dogustan olan guzellige mudahale etmek yanlis ve sakincali
10 Yorumla- Sağlık konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılçok mu küçüktü ki? şu an güzel ideal büyüklükte görünüyor.
geçmiş olsun bu arada00 Yorumla
+1 yılTest ve deneme konusunda yardımcı olunur :) dfsd
00 Yorumla
+1 yılNe gerek vardı ki öncw ki hali nasıldı ama güzel duruyor inşallh kıymetini bilen oynar
00 Yorumla
+1 yılBoyu idealde
Yazık etmissn kendine be usta
00 Yorumla
+1 yılFotodan tam belli olmuyor ama gayet büyük gibi küçük değil bence
00 Yorumla
+1 yılTamamen iyilesince birdaha cek at burdan tam belli olmuyor😊
00 YorumlaOperasyon sonrası anlaşılmaz iyileşme sürecini geçirmeni tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılSonu iyi olsun ınş dikkat ette ani darbeye sırtına ağır gelmez ınş taşır
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun, küçük olmamış aslında. Zaten doktor da söylemiş uygun olan buymuş demek ki
00 Yorumla Kendini nasıl mutlu görmek istiyorsan öyle yap iyi yapmışsın boş ver.
00 YorumlaGeçmiş olsun. Umarım iyi olur sorunsuz bir şekilde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet iyi 80C ya da 85B dik küçük değil fizik yapına ve zayıflığına göre uygun gayet doğal gözüküyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılGüzel tahmin ettiniz. 85 B/C cup dedi doktorum.
Cevap sahibi+1 yılTahmin diyelim geçmiş olsun umarım bir an önce tam sağlığınıza kavuşursunuz. En ideal ve fizik yapınıza uygun boyutta yapmış doktorunuz doğru tercih. Bir büyük beden sırıtır ve rahatsız edici derece de abartı olurdu.
Soran+1 yılSiz doktor musunuz?
Doktorum ameliyatta 5 farklı boyut denemiş, 300/325/350/375/400
En idealinin 350 olduğuna karar vermiş.
Doğal durmasını istemiş.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Cevap sahibi+1 yılDoktor değilim ama sağlık sektöründeyim farklı bir branşta.
Kesinlikle doğru tercih hem giyim hem bel ağrısı yapmaması adına. Ne demek rica ederim.
Soran+1 yılPeki, sol tarafın sağ tarafa göre daha çok acıması normal mi? Batıyor gibi böyle.
☺️ belki bu konuda da fikriniz vardır
Cevap sahibi+1 yılKalp sol tarafta olduğu için hareket etkisi iç dokuda ki yaraları kıpırdatıyor o sebepten kaynaklı olabilir eğer herhangi bir dikiş açılması kanama durumu devam etmiyorsa diye düşünüyorum☺️, bir de genelde sol göğüs tarafından çok fazla kas kasılması yaşanıyor ki ameliyat sürecinde soğuk alanda kaslarda ki gerilme etkisi de olabilir biraz dikkat edin ceryanda kalmayın klimaya dikkat edin geçecektir inşallah başka bir sebep yok ise.
Soran+1 yılÇok naziksiniz, doktorum da normal olduğunu söyledi ama yine de insan korkuyor tabii 🙃
Komple göğsümün altı üstü ve arası da morarınca biraz panikledim.
Umarım pişman olmam bakalım ☺️ teşekkür ederim tüm cevaplarınız İçin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ediyorum🙂. O sizin güzel düşünceniz. Haklısınız korkmakta kolay bir ameliyat süreci değil psikolojik olarak da. Merak etmeyin inşallah kısa süre sonra toparlanma daha da belirgin olacaktır morarma normal kesi bölümlerinin oluşumu deri ile doku arasına ürünün koyulması ve kan dokusunun kalması morarmaya da neden olur ama geçici bir süreç. Pişman olmayacaksınız çok daha mutlu ve özgüven sahibi olacaksınız, genç yaşta kel kalan erkeklerin saç ektirmesi durumu gibi yanlış anlamayın ama her şey dengesinde güzel oluyor 🙂 rica ederim iyi geceler diliyorum. Sağlıkla kalın.
Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur.
350 cc deyince aklım arabaya gitti istemsiz.
00 YorumlaSağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Xjxjdjs kadın hasta yatagindaykenn bile memesini çekip atmis
01 Yorumla
Soran+1 yılYok iyileştim 😅 hasta yatağında ben değil arkadaşım çekmiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılİdeal gözüküyor sen başkalarının ne söylediğine bakma objektif olarak bakıp söylüyorum çok büyük meme kötü durur zaten..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCc olarak ne öyle motor, hacmi gibi, düzelince bakarsın
010 Yorumla
Soran+1 yılCC deniyor ben ne yapabilirim 🙃
Cevap sahibi+1 yılBen cup olarak anlarım
Soran+1 yıl85 B+ yani B cup da olur C cup da olur dddi doktorum
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun sen iyileşmeye bak
Cevap sahibi+1 yılB de c, de, gayet ideal güle güle kullan
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙃 biraz zorlu bi süreçmiş sonrası ama halleşeceğiz bu kısmı da.
Cevap sahibi+1 yılValla ameliyat işi zor Bi de iyileşince çok hoyrat kullanma patltırsınız bilgin olsun
Soran+1 yılDoktorum patlama ihtimalinin çok çık düşük olduğunu söyledi.
Hoyrat kullanacak bir durumum olmaz zaten :) evet zormuş dayanıyorum
Cevap sahibi+1 yılBir iki aya, toparlarsın
Cevap sahibi+1 yıldemek ki gögüs memlekette prim yapan bir konu ama ben betadynleri görünce üzüldüm yani, ızdırabını bildiğim için ameliyatların
Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. ben normal iğne vurdurmaya tırsıyorum millet bıçak altına yatıyo delir bunlar 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, gayet iri olmuş, iyi yani 😊 önceden nasıldı ve kac yaşındasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYattığın halde bile çıkıntı baya var. Bu demek ki oturduğun zaman ki hali daha büyük. Hayırlı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne gerek vardı ki estetige? acıkcası estetik biriyle sevgili olmayı pek tercih etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğal durmuş. Çok büyük de iyi değil boş ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun.
Hayır küçük değil, ideal duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDha ne olsun tam ideal büyük meme nedir ya abest iyi böyle bence
00 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin ben tamamen aldırdım bunlarda büyütüyor neyse Allah bana hiç meme vermesin size versin insllha ahshsj
10 Yorumla
+1 yılGayet iyi. Küçük olup kötü izlenim yaratmasındansa büyük olsun silikondan olsun gerekirse
00 YorumlaÇocuk olduğun da çocuğa bir zararı var mı acaba sütte bir sorun olur mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmaz. Hepsi konuşuldu ona göre karar verildi. Ama yaptırmamış olsaydım muhtemelen emziremezdim çünkü küçük kız çocuğu şeklinde sıfır memeye sahiptim
+1 yılBöyle iyi hem dik hem diri duruyor büyük olsaydı ayrık ayrık tuhaf dururdu bende sarkardı ☺️
18 Yorumla- +1 yıl
Ne diyorsun? Kendim hakkında bir şey söylemedim? Saçma sapan konuşma.
- +1 yıl
Yav neyi kanıtlıyorsun kendince sorduğum sorulardan da mı anlaşılmıyor bayan olduğum? Gelmiş burada çok bilmiş bilmiş konuluyorsun neymişte dua etmeliymişim 😀
- +1 yıl
HAKSLZŞAÇXMXJJZ
- +1 yıl
dırek yaz
- +1 yıl
Xper yok
- +1 yıl
Niye kendi kendini yoruyorsun neyin çabasın
- +1 yıl
Bende sarkardı yazmışım. Birde sarkardı olacaktı o.
- +1 yıl
kendı kendımı yormadım 2 xper ıle msaj atılıyor YLAN SÖYLEYEN BIR ZAVALLISIN HADI IYI GUNLER YALANCI
Keske yaptırmayın cok yapay
414 Yorumla
+1 yılBen plastik cerrahım, meme arkasındaki kasın boyutu önemli 350cc güzel bi boyut
00 Yorumla
+1 yılBence fena olmamis ama genelde ben istemiyorum karimin meme estetigi olsun
00 Yorumla
+1 yılbi bandajlar çıksın daha anestezinin etkisi geçmeden soru sormuş
00 Yorumla
+1 yılAcır yahu. Geçmiş olsun. İyileşince belli olur
00 Yorumlameme büyütme yapacağına insan olsaydın (gereksiz agresif)
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat