Ben göğüs kücültme ameliyatıns girmek için iyi bi doktor ve iyi bi hastane arayışındayım ama aklıma yatan hiç bir hastane veya doktor yok bildiğiniz işini iyi yapan doktor veya hastane varsa buraya yazar mısınız
Dipnot: Özel hastane istemiyorum ona param yetmez ama uygun fiyatlı varsa yazabilirsiniz
Dipnot: İstanbul Anadolu yakasında oturmaktayım bu civarlarda hastanede ameliyat olmus doktorunu begenen varsa yazabilir mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Memene dokunma bile ayrıca vücudunla oynama ciddiyim ilerde çok sorun yaşarsın doktor vb kişilere de güvenme
şu an da çok sorun yasıyorum buyuk oldugu için kıyafet sorunları sırt omuz agrısı sorunları inan bana büyük olunca daha cok sorun yasaniyo hic yoktan bi kere ameliyata girerim geri bu sıkıntıları yaşamam
Peki sen bilirsin ama demedi deme sonra
sana destek olaiblecek büyük devlet hastanelerine ykaın bir tandığım var o çözebilir
Hangi devlet hastanesi ben istanbuldayım
özelden yaz bana
Mesaj gondermiyorum sana burdan yazsana hangi hastane olduugnu
yahu ekle beni ben yazınca yazabilrsin
Tamam durrr
Xper mi ne varmis 3 seviyesinde olmaliymisim ben yazamiyorum sanaa
ben yazınca yazabiliyosun bak kutuna
Geçmiş olsun göğüsler kaç beden bu yaşlarda pek önermiyorlar gerçi posturu da eğer kamburluk yapar
Yasim 23 aslında olur gogusler 100 beden o kadar kotu duruyo ki gerçekten özgüven eksikiği yaratıyo o yüzdne de istiyorum sağlık sorunları da var hem
Ameliyatı doğum sonrası öneriyorlar
şu an ne evlilik ne de dogum dusunuyorum ekim Kasım gibi yaptırmakk istiyorum ama doktor bulamıyorum cunku gercekten cok agrı veriyolar bedenime
Muayene de mi ağrı veriyo
Hayır hic muayneye gitmedim goguslerim icin gündelik hayatta da agrı veriyo onu demek istedim
Bu yaşta ameliyat olmanı istemem ilerde vücudun oturduğunda olsan daha iyi olur
Yanlış anlamazsan boy kilo kaç
Bu yaşta bu beden yüzünden dısarı dahi cıkmak istemiyorum o yüzden olmak istiyorum 170 boy 68 kg
Ya aslında üst vücut kardiyo yapsan 8 kilo versen eminim kütle hacim azalır mutlaka
Eger üst beden için spor yaparsam bu sefer cok sarkar
Aslında omuz ve sırt çalışıp ağrılarını azaltabilirsin
Sadece bi kac gun agrıyı keser bu kadar buyuk goguslerle fazla agrı kesilmez 3. Gün tekrar agrısı baslar
Düzenli 3 ay spor yaparsan hiç bir omuz sırt göğüs ağrın kalmaz emin ol bunu denemeden bilemezsin doğru kas grubunu calistiearak ağrıların önüne geçebilirsin bire korse
Daha yeni önünüze nihal candan örneği çıktı kurcalamayın kendinizi yapmayın
Siz iyi misiniz ben kendime bi şeyler eklemicem bende olan fazlalıgı aldırcam anlamanız kıt mı acaba sağlık sorunu oluyo diyorum kimse anlamıyo size hava hoş erkekler
Eklemek veya çıkarmak aynı vücut yapısı bozuluyo
Bize niye hava hoş olsun
Kardesim napabilirim 100 beden de anam s k liyo her gun benim sizin bi halttan haberiniz yok gelmissin bana nihal candani diyosun kadin yemek yememeden oldu estetikten degil yalniz
Aynen tamam sen istemedin diye yaptırmıcam
#Memelereözgürlük
Abim estetik cerrah istersen yardımcı olabilirim
Devlet hastanesinde mi abinizin adı nedir
Özelde ama uygun fiyatlı yapar ben yardımcı oldururum. Vadeli de yapar. Adını burdan yazmak istemiyorum. Dm den yazabilirim.
Hangi hastane veya hastane nerde onu da soyler misiniz
Özel klinik izmie
*İzmir
Ben İstanbul'da yasıyorum İzmir'e gelemem ki
Tamamdır. Eğer gelme durumunuz olursa yardımcı olurum. Ödeme vs hiç dert etmeyin. Fiyatları gayet makul. Ve işinin en iyilerindendir. Geçmiş olsun.
Çok teşekür ederim ❤️
Rica ederim 🌸
Bende düşünüyorum ileride
şu an bi doktor arayışınız var mı buldunuz mu yani
Çokmu büyük
Evet o yuzden ameliyat şart
Haklısın
Bel ağrısı yapıyormu
Cok fazla yapıyo hemde
Gizlisin neden
Gizli sormak istedigim icin
Peki
Bende memem büyûsûn diye çabalarım😅😂
Pompa ile hava bas :)
🤣😂😂
Büyük meme cidden kötü bir şey
Yaa nediyim herkesin kendi istegi
Ameliyat felan
Bence hic isteme buyuk meme çok fazla dert 😂😂😂
😂😅🥰❤️
Sarkma, boyun omuz ağrısı vsvs
İstanbul'da olsan sponsor klinik bulurduk
İstanbuldayım ama devlet hastanesinde istiyorum
bana yazsana anlatayım destek ordanda bulunur
Eski sevgilim olmustu ama memnun degildi
Nerde yaptirmisti
İstanbul'da ama yinede cok büyüktü. Bu kadar yapabildi bel agrilarimda gecmedi demisti
Bilgi icin tsk ederim
Rica ederim
Boy kilon kaç kanka oda önemmli
Oldum ben
Merhaba hangi ahstanede oldun doktorundan memnun musun surec nasil ilerledi lutfen anlatir misin
Yurtdışında olmuştum 20 yaşımda bir ay iyileşme sürem oldu. Kilo alınca tekrar büyüyor. Alttan dikiş oluyor göğüs ortasından iki tane
Hm tamam tesekur ederim ben İstanbul'da oldunuz sanmistim
Rica ederim
kıyma onlara
Sağlığım daha önemli
sağlığına ne etkisi var ki
Omuz sırt agrisi surekli kambur durma daha ne yapsın
üzüldüm :/
onlara kıymadan son bir kez görmemiz yok mu
Var var ama anca rüyanda
Yapmaaa
Neden
Herkes buyuk sever
Kimin ne sevdiği umrumda mı sence
Olmalı
ben olmadım
Neden ki
küçük benimkiler
Kaç beden sizin
100
Hımm aslında dik be dolgun ise sorun yok bence erkek arkadaşınız beğeniyor ise dert etmeyin derim
İnanın bana erkek arkadaşımın beğenip beğenmediği beni ilgendirmiyo beğenmesine gerek dahi yok dolgun ama dik değil bu kadar buyuk seyleri tasımak da zor oluyo yer cekiminden dolayı bu kadar buyuk seyelr dik durmuyo