askim dayanamicak bisey yokki zaten zayiflamak istesen emin ol 1 hafta da düsersin diyetle ama kendini de bunu yapma yani hersey kilo degil biri öyle mi diyo kendine baksin ilk sende cok zayifsin diyip gec
Boyun uzun en azından zayıflamak senin elinde ya boyun kısa olsaydı ne yapıcaktın ben erkek olarak 1.70 kısayım erkeklere göre. Sence benim yüzüm çirkin mi karşı cins olarak yorumlar mısın beni 24 yaşındayım boyum kısa maalesef 170 :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
onlar kim de seninle dalga geciyolar kendini bu kadar asada görme aksine özgüvenli ol
Knk dayanamıyorum ya
askim dayanamicak bisey yokki zaten zayiflamak istesen emin ol 1 hafta da düsersin diyetle ama kendini de bunu yapma yani hersey kilo degil biri öyle mi diyo kendine baksin ilk sende cok zayifsin diyip gec
Boyun uzun en azından zayıflamak senin elinde ya boyun kısa olsaydı ne yapıcaktın ben erkek olarak 1.70 kısayım erkeklere göre. Sence benim yüzüm çirkin mi karşı cins olarak yorumlar mısın beni 24 yaşındayım boyum kısa maalesef 170 :(
Yakışıklısın Allah'ın yarattığı her şey güzeldir
Bende son zamanlarda biraz kg aldım çirkinleştim bu foto 1-2 ay öncesine ait vücudum berbat durumda
Vücudum berbat halde knk spor salonuna gitmek istiyorum psikolojik sorunlarımdan dolayı gidemiyorum öz güvenim yok insanlarla konuşmak istemiyorum
Gel beraber zayiflayalim
Valla gidelim :)
İnstan var mı
Bu hesabımı yeni açtım görüşü yazan bendim yanlışlıkla çıktım şifreyi unuttum giremedim instagram fake hesap var istersen ordan konuşalım knk başka fotolarımıda atarım
tank gibisin ama bu senle dalga geçme hakkını kımseye vermez
Knk bugün müşteri herşeyi sen yemişsin ondan sismissin obez gibisin dedi
üstüne atlasaydın duvardan duvara vursaydın
Yaşlı adamdı bide ben stajerim ya bişi demedim
boş ver yaşlı adam yazık
takma kafana
Ah ah suç bende yememeliyim
Dalga geçenler gitsin aynada açsın g*tune baksın. Kilolusun diye dalga geçenlerin mk takma kafana neşeli ol
Bi rahatsizligin yoksa diyet ve spora hemen basla
dalga gecenlere yol ver
Ama zayıflamak senin elinde olan bir şey
az düşür boyun güzell..
yo iki hafta bişe yemee sorun düzelir
Şekerim düşer
yok ayarlarsınn az az
boş ver gel beraber yemek yemeğe gidelim
benimle de yer misin
Kafana takma kimseyii
Gel beraber zayıflayalım
Gel zayiflayalim