Sağlık Adet olamıyorum üzülüyorum neden sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 34 gün oldu kpss ye gireceğim stresten mi acaba hep 30 günde olurdu😔 Güncellemeler+1 yıl Adet oldum sonumda😁😄 Adet olamıyorum üzülüyorum neden sizce? Cevapla KPSS Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
beyza880 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 4 günün hesabını mı yapıyorsun, daha yenisin galiba bu işte sen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 23 yaşındayım Yorumla beyza880 +1 yıl Regl döneminde 2-3 günün hesabını yapmaman gerektiğini ögrenememişsin ama. Zaten geçen ayki ile aynı gün olma ihtimali çok az oluyor Yorumla Soran +1 yıl 4 gün geçti Yorumla beyza880 +1 yıl Bak sen şu işe dmmdmşdmş Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl olma boş ver kanıyorsun sancı çekiyorsun falan berbat ya. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eğer adet olmazsam ilerde çocuğum olmax Yorumla FakDıSistım +1 yıl yapcan mı çocuk Yorumla Soran +1 yıl Evlenince yapacam Yorumla Soran +1 yıl Yani çok istiyorum bebelerimin olmasını Yorumla
Miss_Lannister Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 68% +1 yıl Stresten benim 2 hafta gecikmisti knk coraspin ic belki ise yarar 0 0 Yorumla
melek343 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bu durum biraz daha devam ederse kadın doğuma gidersiniz. Ama stresten olabilir 0 0 Yorumla
Eftelya22 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Stresten dolayı regl gecikmesi yaşandığını duymuştum 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 503 cevap paylaştı. Stresten olabilir biraz daha bekle 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı. Stres etkili bir sebep 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayırlı olsun kutlamaya gelelim mi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂😂 tatlı da getirebilirim yanımda Yorumla Soran +1 yıl Ayy 🤗🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heheheh regl olanın en çok sevdiği şey 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🫂🫂. Yorumla Soran +1 yıl Bir döllenmemiş çocuğum daha gitti😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ne yaa Yorumla Soran +1 yıl Yumurta hücremi attım işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaha dölleyivereyim mi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok babası dölleyecek evlenince☺ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekide sen benim nasibimsin 😉 Yorumla
gokhanncesurr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 369 cevap paylaştı. Üzülme acıdansa olma daha iyi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Düzenli olması önemli yoksa ilerde hamile kalma şansım düşer Yorumla Soran +1 yıl Benim adet olmam senin sperm üretmen gibi Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Öylemi bilmiyordum o zaman sıkıntı yapma içini ferah tut Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Ben sperm üretiyomda boşuna 😀 Yorumla Soran +1 yıl Evlenince boşuna olmadığını görürsün baba olman için Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Daha kız arkadaşım bile olmadı nasıl olcakmış evlilik Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bekle veya hamilelik olmaz değil mi? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bekarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekar olman önemli değil ilişkin varsa sıkıntı çıkabilir ama yoksa korkma bence Yorumla Soran +1 yıl İlişkim de yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hee okey mevsim değişikliği veya stres takma 3-5 gün bekle olmadı git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlı olsun iyi regllierr Yorumla Soran +1 yıl Saol😁😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
4 günün hesabını mı yapıyorsun, daha yenisin galiba bu işte sen
23 yaşındayım
Regl döneminde 2-3 günün hesabını yapmaman gerektiğini ögrenememişsin ama. Zaten geçen ayki ile aynı gün olma ihtimali çok az oluyor
4 gün geçti
Bak sen şu işe dmmdmşdmş
olma boş ver kanıyorsun sancı çekiyorsun falan berbat ya.
Eğer adet olmazsam ilerde çocuğum olmax
yapcan mı çocuk
Evlenince yapacam
Yani çok istiyorum bebelerimin olmasını
Stresten benim 2 hafta gecikmisti knk coraspin ic belki ise yarar
Bu durum biraz daha devam ederse kadın doğuma gidersiniz. Ama stresten olabilir
Stresten dolayı regl gecikmesi yaşandığını duymuştum
Stresten olabilir biraz daha bekle
Sakin ol niye stres yapıyorsn
Stres etkili bir sebep
Ay sinav günü bari olmasa
Stresten kaynaklıdır