Değer görmediğim zaman kim olursa olsun değersizliğe tahammül edemiyorum ve gösterdiğim çabayı görmeyince hayatımdan direk çıkarıyorum karşımdaki insanı 😏
Tahammül edemeyeceğim şeyler arasında en belirgin olan sözleri büyük davranışı böcek gibi olan insandır. Üzerine basarsın kendi pisliğinde ürer çoğalır öyle illet öyle lanettir ki dönüp aynaya bakmaktan acizdir. Görüntüde kendi kendine yettiğini sanırsın çünkü anons yapar ama altı hep boştur hayatı çöplük gibidir kimin ne zaman girip çıktığını anlamazsın da çünkü kurnazlığı bakidir, bunu da zeka diye millete yutturur😄 zavallının tekidir aslında asla yalnız kalamaz hep birilerinin pohpohlamasına ihtiyaç duyar herkese aynı tondan aynı şımarık edalarla yaklaşır ve doymak bilmeyen egosunu doyurmaktan başka bildiği yokken bir de kalkar poz keser 😂😂 bu sadece bir insan değildir içinde canavarın en büyüğü yaşayan virüs gibidir kişileri baz almayarak yapılmış bir yorumdur ve her insanda biraz kırpıntısı vardır yazdıklarımın...
Bazısı bencildir ama hepsini ister onlara diyecek sözüm yok onlar zaten bulacağını bulmuş:))
Dogrusunu yapiyosun ama dusunce bicimin yanlis bana gore. Cunku kimse kimseye karsilik vermek zorunda degildir. Evet belki birilerini cok onemsedin ve ayni seyi bekledin ama goremedigin zaman onlara ofkeleniyo olmak dogru degil. Emin olmadan hareket etmemeyi ogrenirsen sorun kalmaz
Ben birini seviyorsam ama o beni sevmiyorsa, sorun değil. Ben karşılık beklemek için sevmem. Ama eğer kalbimi kırarsa, bana kötü davranırsa o zaman onu bırakırım.
Bence değil. Ben birini seviyorsam o da beni sevmek zorunda değil. Ben yine içimde severim onu. Bence "o beni sevmiyorsa bende onu sevmem" düşüncesi bencilce. İnsan sevdiğini karşılıksız sevmeli. Ama eğer kalbimi kırarsa o zaman bırakırım işte.
Kalbini neyin kıracağına bağlı. Sevdiğim insanın beni sevmemesi benim kalbimi kırmaz, gönül Allah'ın elindedir, sevemiyordur ona ben bir şey yapamam o da yapamaz. Onun da bir suçu yoktur bu durumda, birini zorla sevemezsin. Sevmemesi sorun değilde bile bile canımı yaktığı takdirde işte bu sorun.
Değer verdiğini bilmek yetiyor bazen herkesin mizacı bir olmuyor. Biri daha sert bir kişilikte olurken karşısında ki daha cıvıl cıvıl olup 7/24 ilgi gösterebilir.
Tâbi bu konuda haklısınız. İnsan bazen verdiği değer ve ilgi kadar karışılık almak isteyebiliyor, yetersiz bulabiliyor. Bunu düşünerek yorumuma kişilik özellikleri ve hayat tarzının etki ederek insanların ilgi seviyesini belirlemede etkili olduğunu belirtmeye gerek duydum.